سايت تخصصي ماهيان آكواريومي: انجمن هاي تخصصي

انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم :: نمايش موضوعات - چگونه یک بستر خاک مناسب داشته باشیم؟
ورود به سيستم
نام كاربري :

كلمه عبور:

ورود اتوماتيك به سيستم هنگام هر بازديد

انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم

موضوع مطلب : چگونه یک بستر خاک مناسب داشته باشیم؟

صفحه 1 از 2 | رفتن به صفحه 1, 2  بعدي

نمايش موضوع قبلي نمايش موضوع بعدي

نويسنده پيغام
Gamecock

ارسال شده در: دوشنبه، 9 فروردين ماه ، 1389 21:10:55 | موضوع مطلب: چگونه یک بستر خاک مناسب داشته باشیم؟ پاسخ همراه با اعلان

در ابتدای فعالیت
در ابتدای فعالیت

وضعيت: آفلاین
نام: saman
26 دي ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 57
میانگین ارسالها در روز: 0
امتياز: 431
تشکر کرده: 2
تشکر شده 19 بار در 9 پست
محل سكونت: Rasht City

سوبسترا
در اینجا طراحی بستر است که برای من بسیار موثر است.
•      لایه ی پایین ، خاک غنی از آهن ، پودرهای میکرونیزه آهن یا خیش زدن. این ممکن است با شن و ماسه مخلوط شود. (جدید) در حدود 2 ٪ وزن آهن توسط میکرونیزه احتمالا فراوان. کود آهن شامل آهن و سولفات مانند Ironite هستند مناسب نمی باشد. سفالگری خاک رس کمی مشکل است تا با سایر مواد مخلوط مگر اینکه خود را به شکل پودر ریز ریز کردن تا آن را به بیت و خیساندن آن در آب به مدت یک هفته پر تحرک ، اغلب تا زمانی خوب و ابکی من می خواهم زیر خاک آن را ، آن آسان می کند ، احتمالا به همان اندازه و هر چیز خوبی است ارزان است. من گاهی اوقات کمی ویکیپدیا ، دانشنامه آزاد ، عناصر کمیاب ؛ اضافه کردن (جدید) در حدود 10 گرانول کوچک برای هر فوت مربع از مخزن پایین (2 "عمق) هستند در مورد حق بر اساس پیشنهاد استفاده در بسته بندی مراقب باشید ، زیرا این آسان برای استفاده بیش از حد خیلی. گرانول 10 کوچکی از ویکیپدیا ، دانشنامه آزاد در مورد وزن 0.12 گرم (120 میلی گرم) که در مورد 1 / 70 از یک قاشق چای خوری!
•      لایه میانه ، (جدید) 1 اینچ عمق و با مخلوط کردن خاک باغچه 4 قطعات توسط حجم را به 1 بخشی از خزه خزه تورب مخلوط پرزدار. از آنجایی که خاک باغ در حدود 20 بار سنگین تر از خزه تورب ، این نسبت 1.25 درصد وزن است. این باید یک شماره اینچ عمیق عمیق تر! (نگاه کنید به یادداشت ها). تعداد انگشت شماری از مخلوط پودرهای میکرونیزه آهن با این اگر شما آن را به پست اطمینان حاصل شود که خاک تا آهن کافی است. آهن در اکثر خاکها به خصوص اگر خاک در باغ خود را برای گیاهان در حال رشد خوب است وجود دارد. شما همچنین می توانید با شن و ماسه خاک اگر به نظر می رسد بیش از حد غنی از مخلوط شوند. (نگاه کنید به یادداشت ها)
•      لایه های موبایل ، 1 اینچ عمق 2-3 میلی متر منظم آکواریوم شن.
قرار دارد یک بشقاب بزرگ تخت و یا پلاستیکی در وزن های پایین را پر کنید و به آرامی سنگ مخزن را با آب اجازه می دهد جریان آب به آرامی بر روی بشقاب ، سرچشمه بگیرد. اگر آب شما مزاحم در طول پر شدن ، شما یک مقدار زیادی cloudiness دریافت کنید. اگر شما ، سیفون آب خارج و دوباره پر کردن دوباره بیشتر دقت کنید.
گیاهان بوته های خود بعد از سطح آب است چند اینچ عمق. کارخانه densely. استفاده سریع در حال رشد گیاهان در ابتدا. من بین 2 تا 3 وات با هر گالن بنزین مخزن پیشنهاد ظرفیت هر کدام از فلورسنت یا متال هالید نور. روشنایی خوب و مقدار زیادی از گیاهان به موفقیت از بستر خاک مهم است.
تغییر 25 درصد از آب تانک های خود را در تاریخ اولیه تعیین کردن. در ابتدا ذغال سنگ نارس خواهد شد بسیاری از اسید humic و انتشار این خواهد شد رنگ آب به رنگ زرد. فیلتراسیون کربن فعال خواهد شد همچنین رنگ زرد و کمک به کاهش آهن اضافی از آب حذف می کنیم. در تغییر هر یک از آب ، کود دوز با توجه به حجم آب شما را تخلیه کردن و جایگزینی. بعدا به عنوان کود گیاهی انتشار اسیدهای کمتر humic ، شما می توانید فرکانس تغییرات آب را کاهش دهد. آب تغییر فرکانس می تواند خیلی در موارد کمتری سپس ؛ فکر می کنم به اندازه کافی مواد مغذی وجود دارد به چند هفته گذشته به خصوص اگر شما اضافه کردن برخی از NPK بارور توپ رس یک یا دو بار در سال است.
کیت تست نیترات و فسفات هستند سودمند اما لازم نیست. اگر شما استفاده کرده اند و یا مواد آلی غنی از خاک غنی سپس شما ممکن است در مورد نیاز به سطوح بالایی از نیترات ، فسفات و آمونیاک در ابتدا نگران باشد. بان غلظت آمونیاک نزدیک برای ماه اول به دلیل آمونیاک تمایل دارد تا از لایه غنی منتشر خواهد شد. با گذشت زمان بیش از بستر آکواریوم ثروتمند تبدیل خواهد شد به خصوص اگر کنترل جلبک ها و رشد اضافی را پاک کنید از رو به رشد سریع گیاهان.
با کیفیت بالا آهن کیت تست نیز ممکن است مفید باشد. ذغال سنگ نارس و آهن می تواند بستر به اندازه کافی آهن به علت مشکلات جزئی با جلبک برای چند ماه اول را آزاد کند. به همین دلیل تغییرات آب صورت منظم ایده خوبی.
2.      1 / 4 فنجان نمک فرنگی اصل (سولفات منیزیم)
3.      1 / 8 فنجان نیترات پتاسیم (پیتر نمک)
این قرار را به یک بطری 750ml نگه دارید و در جای خنک. گاهی اوقات کریستال ممکن است اگر فرم خود را در یخچال تا اضافه کنم tsp نیمی از اسید muriatic و ذخیره آن را در قفسه من.
•      اضافه کردن 1 tsp از این برای هر 5 گالن آب آکواریوم در هنگام راه اندازی.
•      هر بار که شما به آب است تغییر کند ، اضافه کردن 1 tsp از این برای هر 5 گالن آب را عوض کنید.
•      در هنگام راه اندازی ، اضافه کردن 2 tsps از کربنات کلسیم برای هر کدام 10 گالن آب آکواریوم. پرش شما اگر این آب بیش از 4 غلامرضا کلی سختی است.
•      هر بار که آب خود را تغییر دهید ، اضافه کردن 1 tsp از کربنات کلسیم برای هر کدام 10 گالن آب آکواریوم را عوض کنید. پرش شما اگر این آب بیش از 4 غلامرضا کلی سختی است. نکاتی در مورد غلامرضا را ببینید.
•      توجه داشته باشید که کود حاوی هیچ ماده مغذی ردیابی ارسال شده است. اینها در درجه اول توسط خود خاک ارائه شده.
اشاره : مخلوط کربنات کلسیم با یک شیشه آب اضافه کنید و در این شب در اطراف چراغ خاموش زمان. آن را برای چندین ساعت ابری ماندن بگیرید. لایه نور همچنین در برگ گیاه سپرده خواهد شد اما به آهستگی حل شده توسط این عمل اکسید کربن حل شده در آب 2 شما.
(جدید) 2 اکسید کربن تزریق بسیار مهم برای موفقیت یک مخزن بالا نور است. من ترجیح می دهم روشنایی قوی تر است و اکسید کربن 2 دلیل من می خواهم گیاهان واقعا فعالانه در حال رشد به منظور حفظ تعادل پویا بین مواد مغذی ، نور و همکاری 2.
استفاده از اکسید کربن 2 تزریق ، یا به روش مخمر و یا تانک های فشرده با رگولاتور و کوچک اندازه گیری جریان شیر. من قصد ندارم به تکرار اطلاعات بسیار خوبی در حال حاضر در دسترس در جای دیگر در جهان گسترده ای در مورد وب 2 اکسید کربن و نورپردازی. مشاهده Krib برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد اکسید کربن 2. 1 سعی کنید حباب در هر 4-6 ثانیه می کنید. من می خواهم برای تزریق اکسید کربن با استفاده از 2 powerhead. مشاهده تصاویر powerhead اکسید کربن تزریق در 2 کریدور از تصاویر. من می خواهم یک فیلتر اسفنجی در ورودی powerhead و بدون فیلتر دیگر را به مختل کردن سطح آب است. برای مخازن کوچک از حجم 27 گالن یا کمتر ، می خواهم برای 1 حباب هدف هر 8 ثانیه. برای مخازن بزرگتر ، 4-6 ثانیه در هر حباب کافی است. powerhead کمک می کند به معرفی خود به آب جاری است که تمرین های ماهی و تا حد زیادی باعث بهبود سرعت اکسید کربن 2 انتقال به گیاهان.
(جدید) نور کافی بسیار مهم برای موفقیت یک مخزن رشد بالا است. من قصد ندارم به تکرار اطلاعات بسیار خوبی در حال حاضر در دسترس در جای دیگر در جهان گسترده ای در مورد وب 2 اکسید کربن و نورپردازی. مشاهده Krib برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد نورپردازی. نمونه هایی از آکواریوم در صفحات وب من به طور معمول بیشتر از لیتر به شدت ضروری است یا مطلوب برای مدیریت جلبک. من با استفاده از سیستم های محمدحسین به خاطر راحتی خود و چون من لازم نیست که برای ساخت و یا خرید هود. اگر هزینه های عملیات است و نگرانی که می خواهید نگه داشتن حرارت اضافی به حداقل ، من پیشنهاد میکنم شما استفاده از چراغ های T8 کارآمد از قبیل جنرال الکتریک - SPX - 50 همراه با بالاست الکترونیکی لامپ به طور خاص برای این طراحی شده است. برای نمونه 18 "آکواریوم عمیق ، وات در هر گالن قانون است نشانه خوبی برای Crypts و شمشیرها ، شما باید در مورد 1.5 وات / گهل استفاده کنید. برای سریع تر گیاهان در حال رشد ، شما باید در حدود 3 وات / گهل استفاده کنید. نور بیشتر نمی کند ترجمه را به رشد بیشتر به ویژه اگر مواد غذایی در دسترس هستند محدود شده است. اغلب با دوز کلسیم ، پتاسیم و یا در آب ، 2 اکسید کربن تزریق ، یا توپ گل رس چند کود همه شما باید از آن برای وادار افزایش فوق العاده رشد حتی با نورهای موجود خود است. (فرض کنید که شما را ملاقات کرده ایم وات / دستورالعمل گالن) لطفا دنیا را از تن Krib برای اطلاعات در مورد نورپردازی!
به یاد داشته باشید ، روشنایی قوی در حال رشد است برای Crypts و فراتر از آن نقطه خاصی لازم نیست ، آیا چیزی برای افزایش نرخ رشد. طیف و شدت ممکن است حالت رنگ پذیری از برخی از انواع Crypts تاثیر خواهد گذاشت. Crypts نیز تمایل به ذوب شدن در نور بسیار قوی اما من ثابت کرده است که ارسال شده به طور منظم به نظر می رسد کلسیم Crypts برای کمک به مقاومت در برابر ذوب شدن! این ممکن است به خصوص اگر واقعی ذغال سنگ نارس یا برگ های سرشار از اسید humic در بستر استفاده می شود.
(جدید) برای غنی سازی بستر برای باروری فیدر و سنگین مانند کارخانه و یا شمشیر crypts بزرگ ، آماده 1 / 2 اینچ با توپ های خاک رس در حدود 10 گرانول از کود 14-14-14. خشک و سخت تا این محل را به 1 یا 2 لایه نزدیک به ریشه های فیدر سنگین. تکرار در صورت لزوم ، اگر نرخ رشد کم تبدیل شده (در حدود 6 ماه). در حدود 1 / 2 قاشق چای خوری از خاک رس را به 10 میلیمتر (1 / 2 ") از خاک رس توپ هر توپ گل خواهد شد در حدود 70 میلی گرم از نیتروژن است که معادل 300 میلی گرم نیترات و در حدود 70 میلی گرم اند اسید فسفریک (پنالتی 2 از تاریخ 5). (تخمین زده در 113 گرانول در هر قاشق چای خوری بر اساس ، قاشق چای خوری وزن حدود 5.7 گرم)

منبع http://home.infinet.net/teban/how-to.html
بازگشت به بالا رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo

کاربرانی که برای این ارسال از Gamecock تشکر کرده اند aqua-quest, shab_tab2001, abolfazl22

gardooneh

ارسال شده در: دوشنبه، 16 فروردين ماه ، 1389 17:26:26 | موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

کاربر فعال
کاربر فعال

نام: شهرام بیطار
5 اسفند ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 180
میانگین ارسالها در روز: 0.01
امتياز: 1349
تشکر کرده: 168
تشکر شده 246 بار در 130 پست

من هم تجربه خودم رو در مورد بستر مینویسم با اجازه مدیران سایت .
برای اینکه یه بستر مناسب برای گیاه ها داشته باشیم باید هم از نظر اندازه ذرات و هم املاح اون رو درست تنظیم کنیم . من از 3 لایه استفاده میکنم . لایه زیرین رو گل شسته شده رودخانه ای میریزم به عمق حدود 3 تا 4 سانت . من این گل رو همیشه بعد از بارون که مقدار زیادی خاک بارور شسته شده از قسمت های دلتا مانند رودخونه ها که آب فشارش کم شده و سطحش زیاد شده جمع میکنم . این گل فاقد هر نوع ذره ای هستش و عین صابون لیز و کاملاً نرم هستش . فقط باید مواظب باشیم که از گل گندیده که حاوی باکتری های گند زا هستش استفاده نکنیم که اون هم از بوی گندی که میده تابلو هستش . حسن استفاده از این بستر اضافه کردن باکتری های مفید و یه سری موجودات ریز که از فضولات ماهی ها استفاده میکنن هستش . شب ها انواع و اقسام جک و جونور ها رو میبینم که از لای گل خودشون رو به لایه های بعدی میرسونن و شروع به خورد کردم و به زیر کشیدن فضولات ماهی ها میکنن .

لایه دوم که من ریختم شن رودخونه ای دانه درشت هستش با اندازه دانه هایی بین 5 تا 10 میلیمتر هستش و این رو به اندازه 1 سانت روی گل ریختم که مانع فرو رفتن لایه سوم توی گل بشه .

لایه سوم هم شن دریایی ریز هستش با قطر دانه های بین 2 تا 5 میلیمتر که مناسب برای گیاه هستش . این طوری وقتی که گیاه کاری میکنین ساقه گیاه رو طوری توی بستر میکنین که تا لایه دوم پیش بره و وقتی ریشه رشد کرد تو لایه زیری میره و توی گل ها رشد میکنه و گیاه ها حسابی شاداب و سرحال میشن . این طوری تجزیه فضولات هم بهتر انجام میگیره .

کاربرانی که برای این ارسال از gardooneh تشکر کرده اند aqua-quest, abolfazl22, nicebluesky

aqua-quest

ارسال شده در: يكشنبه، 22 فروردين ماه ، 1389 14:52:57 | موضوع مطلب: بستر گیاهان آکواریومی با Complete Substrate پاسخ همراه با اعلان

مدیر کل آکواریوم
مدیر کل آکواریوم

نام: رسول گل محمّدی
4 بهمن ماه ، 1386
تعداد ارسالها: 2816
میانگین ارسالها در روز: 0.18
امتياز: 13143
تشکر کرده: 6453
تشکر شده 3843 بار در 1857 پست
محل سكونت: یه آکواریوم دریایی
 حالت شخصی من:

سلام
امروز رفته بودم نواب و از اون طرف هم یه سر به فروشگاه ماهیران زدم ، دیدم بستر آورده برای گیاه که قیمت کردم گفت تازه آوردند و قیمت نداشت ولی آمارشو در آوردم اینجا براتون می زارم .

تترا پلنت کامپلیت سابستریت (TetraPlant CompleteSubstrate ) سرشار از مواد مغذی و غنی از مواد هیومیک ( Humic ) است . مواد هیومیک توسعه ی میکروارگانیسم های مفید را تقویت می کنند و مواد غذایی را ساخته و و آن ها را بیش تر در دسترس گیاهان قرار می دهند .
علاوه بر این وجود مجموعه ای از مواد مغذی در آب و بستر ، جذب گیاهان را آسان تر می کند .
نحوه استفاده :
یک لایه دو سانتی متری ازTetraPlant CompleteSubstrate را در زیر ریخته و 2 تا 3 سانتی متر شن روی آن بریزید . توصیه ما استفاده از شن هایی با قطر یک تا سه میلیمتر است .
هر سطل 5.8 کیلوگرمی برای آکواریوم 120 لیتری کافیست .
در ضمن این محصول علاوه بر بسته های 5.8 کیلوگرمی ، در بسته های 2.8 کیلوگرمی هم موجوده .

کاربرانی که برای این ارسال از aqua-quest تشکر کرده اند lord73, gardooneh, abolfazl22, nima21, nicebluesky, mahi_nabati

mypersid

ارسال شده در: جمعه، 29 مرداد ماه ، 1389 23:59:24 | موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال

نام: mostafa
19 دي ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 98
امتياز: 694
تشکر کرده: 9
تشکر شده 19 بار در 15 پست

سلام

آقا رسول قیمت این بسترای آماده تترا رو نگرفتی ؟ فقط ماهیران داره یا تو بازار اومده؟

تاریخ مصرف که نداره.

راستی آمار این پکای بستر گیاهی سرا که چند تا چیز مثل دی اکسید کربن و کود و .... داره رو نداری؟ فک کنم برای

اکواریومای کوچیک خیلی مناسب باشه
بازگشت به بالا رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي

aqua-quest

ارسال شده در: شنبه، 30 مرداد ماه ، 1389 00:42:53 | موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

مدیر کل آکواریوم
مدیر کل آکواریوم

نام: رسول گل محمّدی
4 بهمن ماه ، 1386
تعداد ارسالها: 2816
میانگین ارسالها در روز: 0.18
امتياز: 13143
تشکر کرده: 6453
تشکر شده 3843 بار در 1857 پست
محل سكونت: یه آکواریوم دریایی
 حالت شخصی من:

mypersid مي نويسد :
سلام

آقا رسول قیمت این بسترای آماده تترا رو نگرفتی ؟ فقط ماهیران داره یا تو بازار اومده؟

تاریخ مصرف که نداره.

راستی آمار این پکای بستر گیاهی سرا که چند تا چیز مثل دی اکسید کربن و کود و .... داره رو نداری؟ فک کنم برای

اکواریومای کوچیک خیلی مناسب باشه

سلام
موقعی که من رفتم تازه آورده بودند ، خود فروشنده هم قیمت نداشت ، ولی تو سایت ها قیمت بسته های کوچیکش 10 دلار و بزرگش 16 دلاره که تقریباً همون 10 هزار و 16 هزار تومان میشه .
نمی دونم ولی باید داشته باشه .
من تا حالا ندیدم ، اسم دقیقشو می دونی ؟

mypersid

ارسال شده در: شنبه، 30 مرداد ماه ، 1389 19:54:01 | موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال

19 دي ماه ، 1388

آره میدونم شنیدم یعنی یه جا خوندم که هست میخواستم ببینم کسی تا حالا خریده استفاده کرده یا نه؟

این امکاناتو داره . توی عکسم معلومه. اگه گذرت افتاد بی زحمت هم بستر و هم این ست رو یه آمار بگیر من خیلی وقت رفتن بازارو ندارم. هر وقت رفتی

اسمش ست مراقبت گیاه سراست
sera Plant Care Set

• sera CO2-Start
    ideal CO2 fertilization for aquariums from 60 l up to 200 l.
    Includes:

• sera CO2 diffusion reactor and
    • sera CO2-Tabs plus (20 tabl.)

• sera florena 100 ml
    plant fertilizer with iron, minerals and trace elements
  • sera florenette A 24 Tabl.
    growth promotor tablets with macro nutrients
  • sera guide "Feding aquatic plants according to nature"

irarkh

ارسال شده در: شنبه، 30 مرداد ماه ، 1389 23:19:22 | موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

کاربر فعال
کاربر فعال

نام: AR.KH
29 فروردين ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 209
امتياز: 1290
تشکر کرده: 52
تشکر شده 136 بار در 80 پست
محل سكونت: تهران

سلام

من از بستر تترا استفاده کردم. بسته کوچک 15000 و بزرگ 25000 . مزایا : بستری مناسب با مشخصات آورده شده در بالا در دراز مدت. معایب: ایجاد آلودگی فیزیکی در آب در صورت به هم خوردن بستر. ضمنا" در صورت پخش شدن در آب و جذب توسط فیلتر موارد مغذی هم از دست خواهند رفت. به نظر من بهترین بستر معرفی شده موجود در بازار خاک Manado از شرکت JBL هست . اولا" به هیچ عنوان آب رو آلوده نمی کنه, دوما" یک بستر کامل برخلاف تترا هست که نیاز به لایه شن روش نداره! این یکی از یزرگترین ابداعات در زمینه بستر محسوب میشه. به علاوه اینکه میشه از بستر 13+7 JBL هم در زیرش استفاده کرد. این بستر در بسته بندی 1.5 تا 25 لیتری به فروش می رسد و بسته 25 لیتری 85000 تومن قیمت داشته و برای یک آکواریوم تا 300 لیتر کافی می باشد. همچنین این مقدار, بستری با ضخامت 5 تا 8 سانتی متر را فراهم می کند.

کاربرانی که برای این ارسال از irarkh تشکر کرده اند aqua-quest

mypersid

ارسال شده در: دوشنبه، 1 شهريور ماه ، 1389 01:17:57 | موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال

19 دي ماه ، 1388

سلام irarkh عزیز

یعنی با اینکه روش شن بریزی هم باز آبو آلوده میکنه؟

من اصلا نمی دونستم که بستر آماده تو ایران اومده پس JBL هم اومده؟

این 1.5 تا 25 لیتر که گفتین manado رو گفتین یا JBL 7+13 ?

اگه قیمت داری زحمت بکش بذار چون من که آک 200-300

لیتری ندارم ولی برای آکواریوم بزرگم هم نمی خوام فعلا استفاده کنم میخوام توی تانک 50-60

لیتری تست و تجربه کنم

اصلا یکم گیاه درای یاد بگیرم. ببین به نظرت کدومشون بهتره تو مایه های 5-6 لیتر

یا کیلو چه قیمته من بگیرم؟

دستتم درد نکنه.

irarkh

ارسال شده در: دوشنبه، 1 شهريور ماه ، 1389 02:28:01 | موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

کاربر فعال
کاربر فعال

نام: AR.KH
29 فروردين ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 209
امتياز: 1290
تشکر کرده: 52
تشکر شده 136 بار در 80 پست
محل سكونت: تهران

خیر, عرض کردم در صورت به هم خوردن بستر که ممکنه بنا به کاشت گیاه و یا اصلاح و محکم کاری گیاه و یا هر علت دیگری پیش بیاد. قیمت و سایز, مربوط به خاک Manado بود. متاسفانه قیمت سایزهای دیگرش رو نگرفتم. از لینک زیر می تونید اطلاعات کامل این خاک رو بدست بیارید. ضمنا" می تونید اطلاعات قیمتی رو از نماینده JBL در ایران یعنی آکواریوم آبی واقع در اکباتان بدست بیارید.
تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند.
عضويت در سايت / ورود به سايت

کاربرانی که برای این ارسال از irarkh تشکر کرده اند mypersid, abolfazl22, aqua-quest

mypersid

ارسال شده در: سه شنبه، 2 شهريور ماه ، 1389 02:55:47 | موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال

19 دي ماه ، 1388

باز هم سلام من یه نوع شن ریز دارم که خیلی خوبه اولش انقدر خوب بود که گیاها خیلی عالی رشد میکردند

به نظر احتیجی به چیز دیگه نبود ولی اشتباه کردم یه دفعه شستمش اون خاکای خیلی نرمی که توش بود شسته شد

به نظر پر املاح بود . با این وجود سیبی توش عالی رشد میکنه رنگ و بافتش هم قشنگه به نظرتون بستر آماده بگیرم

بریزم زیر بعد این شن رو روش بریزم یا زیر بستر بگیرم و روش این شنا رو بریزم یا اصلا بی خیال اینا شم و کلا بستر آماده خالی بریزم؟

تمامي مطالب ارسال شده:   

صفحه 1 از 2 | رفتن به صفحه 1, 2  بعدي

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت

شرایط ارسال سوالات ( در صورت عدم رعایت شرایط به سوالات شما پاسخ داده نخواهدشد )

آموزش کار با ادیتور و قرار دادن عکس و لینک در مطالب 

شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد .
شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد
شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد .
شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد .
شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد .
شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد
شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد