|
|
موضوع مطلب : اهدا عضو اهدای زندگی |
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » سرآغاز / به انجمن های تخصصی AQua-Quest خوش آمدید | صفحه 3 از 3 | رفتن به صفحه قبلي 1, 2, 3 |
|
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| نويسنده | پيغام | ||
|---|---|---|---|
| mahi_nabati
|
|
|
|
|
مدیر انجمن ساخت آکواریوم
![]() ![]() وضعيت:
![]() نام: داداش علي
تعداد ارسالها: 1596
میانگین ارسالها در روز: 0.1
امتياز: 12293
تشکر کرده: 2228
تشکر شده 1180 بار در 722 پست
محل سكونت: زاهدان
حالت شخصی من:
![]() |
|||
|
سلام بچه ها
ما امروز درس خون شناسيمون در باره تالاسمي بود و استاده بيشتر از اينكه درس بده مس خواست از نظر فرهنگي رومون كار كنه تا ما هم دورو بريامونو راهنمايي كنيم براي جلوگيري از تولد بچه ها تالاسمي كه واقعا نمي دونيد چه دردي ميكشن. فقط با چند تا تست ساده ميشه از به دنيا آمدنشون جلو گيري كرد و حتي تا قبل از چهار ماهگي كه تشخيص داده ميشه بچه تالاسمي هستش ميشه ثقط كرد بچه رو. متاسفانه تو ايران و حالا بيشتر تو اين استان ما اين فرهنگ جا نيافتاده و هنوز هم شاهد تولد اين بچه ها هستيم. _________________ تازه كار ها حتما بخونن :::: سيكل ازت |
|||
|
کاربرانی که برای این ارسال از mahi_nabati تشکر کرده اند ROZabi, nicebluesky, abolfazl22, fishali |
|||
| abolfazl22
|
|
|
|
|
معاون انجمن
![]() وضعيت:
![]() نام: ابوالفضل عسکری
تعداد ارسالها: 5575
میانگین ارسالها در روز: 0.36
امتياز: 38625
تشکر کرده: 2907
تشکر شده 5372 بار در 3368 پست
حالت شخصی من:
![]() |
|||
|
سلام
اینم نگاهی بندازید 12/4/1387 دست نوشته يكي از بيماران كانديد پيوند ريه خطاب به مادر بيمار مرگ مغزی اهدا کننده ريه به او : بسمه تعالي دست نوشته يكي از بيماران كانديد پيوند ريه خطاب به مادر بيمار مرگ مغزی اهدا کننده ريه به او چند روز بعد از عمل موفقيت آميز پيوند : گاهي انسان عاجز مي شود از بيان خوبيها و قلم درمانده و ناتوان ، ولي مي خواهم با زبان الگنم بگويم : هر آنچه مي نو.يسم با تک تک نفسهاي مسيحايي حسن است که در من دميده و به من زندگي بخشيده . اينک خسته تر از پروانه ، سالهاست گرد روياهاي سرخ باغچه خويش پر مي زنم و هنوز غربت تلخ هميشه را مزه مزه مي کنم . من خسته ام و حاجتي به تائيد هيچ پروانه اي نيست ، کافي است دکمه پيراهن پريروزم را باز کني تا پاره پاره هاي عريان عصر هزار پروانه را به سوگ بنشيني ، من خيس خستگي بودم و او آمد تا شانه هايش را بالش خستگي هايم کند ، تا بالاخره شبي زخم هايم را به زمين بگذارم . و اينک حسن شما ( رضا ) مي خواهد حقيرانه خود را معرفي کند : جواني به ظاهر 22 ساله که با وجود وابستگي جسمي به کپسول اکسيژن ( به نام نفس دوم زندگي ) ، به ديگر جوانان 22 ساله با شور و هيجان جواني چندان شباهتي نداشتم ، جواني که حدود 5/2 سال بدون اکسيژن قادر به برداشتن حتي يک قدم هم نبود ، چشمهاي من 9 ماه در انتظار پيوند ريه بود . همانطور که شما مادر عزيزم 9 ماه انتظار به دنيا آمدن حسن تان را مي کشيديد اما چقدر متفاوتند اين انتظارها ! من به دليل حال نامساعدم نتوانسته بودم نذرم را به مسجد جمکران ادا کنم. يکي از شبهاي رويايي ، در خواب ديدم کسي به من گفت : چرا اداي نذر نمي کني ؟ من منتظر معجزه اي بودم تا با تولدي دوباره بتوانم اداي نذر کنم . اين معجزه با يک تلفن در روزبعد به وقوع پيوست، اما چه معجزه اي که براي من يک حادثه خوشايند مالامال از درد بود، صميمانه بگويم داغي که بر قلب شما وارد شد مرا هم کمتر از شما ناراحت نکرد ، خدا نکند روزي جهان از اميد خالي بماند و ياس و نااميدي جاي آن را بگيرد ، خدا نکند دنيا همواره پائيز و زمستان باشد و بهار بميرد ، خدا نکند هيچ بيماري از اميد بهبودي محروم شود و خدا نکند هيچ دردمندي اميد درمان را از کف بدهد . من شب تاريک را به اميد صبح روشن سپري کردم ، رنجها را به اميد آسودگيها بر خويش هموار ساختم و بستر بيماري را به اميد روزگار سلامتي تحمل نمودم ولي نه به قيمت دردمندي شما . تا اينکه در شب 29 رجب اين روياي سلامتي مرا نوجواني که تازه به عرصه جواني پا گذاشته بود به واقعيت تبديل کرد، ريه هاي حسن جعفر زاده همانند دم مسيحايي به کالبد خسته من جان داد و مرا زندگي بخشيد و تا زنده ام برايش دعا خواهم کرد و مي دانم حسن بر بال فرشته ها آرام آسوده است . مادرم ! کلمات نايافتني است براي توصيف دل بزرگت که بخشي از وجود من متعلق به وجودت است ، قلبت دريچه مهربانيها و خوبيها ست و با دستان لطيفت به دلم رنگ محبت زده اي ، نقش خاطره اي زده اي که تا ابد از ذهن هيچ کس پاک نخواهد شد . مي دانم داغي بزرگ و سنگين است که در وصف نمي گنجد اما شما مادر گرامي زيباترين هديه را براي فرزند عزيزت انتخاب کرده اي ، هديه اي به نام عاقبت بخيري و دري از درهاي بهشت را براي او گشوده اي و فرزندتان جايي جز در بهشت برين ندارد . مادرم ..... اي فرشته مهربانيها ، اي تمامي واژه زندگي ! ملائک سر به بالين فرزندت خواهند گذاشت که فرشته نجات جوان رنجور بيماري شده و من با ريه هاي حسن نفس مي کشم ، زندگي ميکنم و اکنون مادرم : حسن تو در قالب رضا زنده است ، شايد به اندازه او لايق نباشم ولي مبارزه مي کنم تا زنده بمانم، براي اينکه حسن زنده بماند و بتواند به شما خدمت کند . مادرم ! چه فداکاري بالاتر از نجات جان چندين نفر و چه نيکو خداوند مي فرمايد : هل جزاء الحسان الا الاحسان آيا پاداش نيکي جز نيکي است در تکريم از محبت بي دريغ شما : رضا _________________ ورود به آکواریومیست |
|||
|
کاربرانی که برای این ارسال از abolfazl22 تشکر کرده اند mahi_nabati, ROZabi, nicebluesky, fishali |
|||
| ramiy
|
|
|
|
|
کاربر فعال
![]() وضعيت:
![]() نام: ramin
22 آبان ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 163
میانگین ارسالها در روز: 0.01
امتياز: 1018
تشکر کرده: 58
تشکر شده 34 بار در 20 پست
|
|||
|
با تشکر از درج این متن در سایت
من خوشبختانه یکی از اعضای این گروه (اهدا) هستم یه چند ماهی میشه که کارتم رسیده دستم من 100 % این کار رو پشتیبانی می کنم و به دوستان عزیز هم این کارو پیشنهاد می کنم. با تشکر |
|||
|
کاربرانی که برای این ارسال از ramiy تشکر کرده اند abolfazl22, mahi_nabati |
|||
| MahZi
|
|
|
|
|
در ابتدای فعالیت
![]() وضعيت:
![]() نام: Amo MahZi
28 ارديبهشت ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 52
میانگین ارسالها در روز: 0
امتياز: 324
تشکر کرده: 30
تشکر شده 3 بار در 3 پست
|
|||
|
خوب دیگه از این قشنگ تر و بهتر نمیشه گفت. همه ی حرفارو شما دوستان به زیبایی بیان کردید
من فقط یگم که امیدوارم یه کاری کنیم که اگر تو زنده بودمون نتونستیم دلی رو شاد کنیم حداقل بعد از مرگمون باعث شادی ه یه عده و خانواده هاشون بشیم از همه به خصوص ابوتفضل عزیز هم ممنونم برای ایجاد این تاپیک و پست های زیباتون برقرار باشید و پاینده |
|||
|
کاربرانی که برای این ارسال از MahZi تشکر کرده اند abolfazl22 |
|||
| MSAqua
|
|
|
|
|
کاربر نیمه فعال
![]() وضعيت:
![]() نام: mohammadreza
12 بهمن ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 76
امتياز: 533
تشکر کرده: 50
تشکر شده 53 بار در 36 پست
محل سكونت: tehran
|
|||
سلام اقا من یک سالی هست عضو سیستم اهدا عضو بیمارستان سمین دانشوری هستم و همه ی بچه هارو دعوت میکنم برن به سایته
_________________ MS Aqua |
|||
|
کاربرانی که برای این ارسال از MSAqua تشکر کرده اند abolfazl22 |
|||
| abolfazl22
|
|
|
|
|
معاون انجمن
![]() وضعيت:
![]() نام: ابوالفضل عسکری
تعداد ارسالها: 5575
میانگین ارسالها در روز: 0.36
امتياز: 38625
تشکر کرده: 2907
تشکر شده 5372 بار در 3368 پست
حالت شخصی من:
![]() |
|||
|
سلام دوستان تهرانی به اعلامیه زیر توجه کنند
جشن نفس آنانکه رفتنشان آغازی برای دیگران شد ، شایسته تقدیرند دوست و همراه گرامی : و آنگاه که در این تاریکی سخاوتی می درخشد و به لطف نیتی پاک، قلبی از اندوه و نفسی از شماره خارج می شود. در آن هنگام تولدی دیگر در پیش است و شادی و نشاطی وصف ناپذیر از شروع زندگی دوباره و این رسالت سنگین ماست که : جوانمردی را سخاوت را بزرگواری را و حیات را جشن بگیریم و این آغاز فرخنده را فریاد کنیم. باشد که طنین فریاد این تولد، سکوت بیماران نیازمند را بشکافد و هم صدایی من و تو در این میان آغازی باشد بر پایان چشمان خیس بر پایان نفسهای به شماره افتاده و بر پایان قلبهای رنج دیده پس ای هم وطن!، ای دوست!، ای هم درد! دستت را در دست ما بگذار تا یکبار دیگر همچون سالهای گذشته هم نوایی زیبایی به نام "جشن نفس" را با هم زمزمه کنیم. به اشتیاق، حضور سبز شما و خانواده محترمان را در معنویت خیرخواهی و نوعدوستی جشن نفس چشم انتظاریم. لازم به ذکر است که کارت اهدای عضو به صورت حضوری در محل جشن به شما تحویل داده خواهد شد مکان : تهران –بزگراه چمران– نمایشگاه بین المللی تهران زمان : 6 خرداد ماه از ساعت 18 الی 24 پیروز باشید _________________ ورود به آکواریومیست |
|||
| aqua-quest
|
|
|
|
|
مدیر کل آکواریوم
![]() وضعيت:
![]() نام: رسول گل محمّدی
تعداد ارسالها: 2816
میانگین ارسالها در روز: 0.18
امتياز: 13137
تشکر کرده: 6451
تشکر شده 3841 بار در 1856 پست
محل سكونت: یه آکواریوم دریایی
حالت شخصی من:
![]() |
|||
|
نمیدانم پس از مرگم چه خواهد شد/ نمیخواهم بدانم کوزه گر/ از خاک اندامم چه خواهد ساخت/ ولی بسیار مشتاقم/ که از خاک گلویم سوتکی سازد/ گلویم سوتکی باشد/ به دست طفلکی گستاخ و بازیگوش/ و او یکریز و پی در پی/ دم گرم خودش را/ در گلویم سخت بفشارد/ و خواب خفتگان خفته را/ هر دم آشفته تر سازد/ بدین سان بشکند دائم/ سکوت مرگبارم را (دکتر علی شریعتی) _________________ زندگی تفسیر سه کلمه است خندیدن بخشیدن و فراموش کردن پس بخند ببخش و فراموش کن |
|||
|
کاربرانی که برای این ارسال از aqua-quest تشکر کرده اند abolfazl22, nicebluesky, ROZabi |
|||
| force
|
|
|
|
|
در ابتدای فعالیت
![]() وضعيت:
![]() نام: رامين
22 فروردين ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 31
امتياز: 194
تشکر کرده: 30
تشکر شده 9 بار در 4 پست
محل سكونت: تهران
حالت شخصی من:
![]() |
|||
|
سلام :
منم عضوم يادم نيست دقيقا تاريخ عضويتم كي هست ولي ميدونم از دو سال بيشتره ولي هميشه كارت اهدا عضوم كنار گواهينامه و كارت مليم تو كيفم هست...از نظر شرعي هم با 50 تا روحاني و هر كسي كه بگين صحبت كردم ... همشون گفتن ايراد نداره ... تازه كارتم رو به خانواده هم نشون دادم و بهشون گفتم ... هرچند واكنش جالبي نداشتند و بي شك در مورد خانواده شما هم همينطوره ولي اين كارو كردم كه اگر يه روز اتفاقي افتاد بدونن كه من خودم رضايت داشتم ... چون اونطور كه من ميدونم حتي اگر كارت اهدا عضو هم داشته باشين بازم براي اهدا , رضايت اوليا دم نيازه ولي مضيت اين كارت اينه كه اگر خدايي نكرده اتفاقي بيفته خود مسئولين اهدا ميان سراغ خوانواده و با اونا صحبت ميكنن... به همه هم پيشنهاد ميكنم اين كارو بكنيد ... باور كنيد بعد از مرگ به هيچ كدوم از اعضاي بدنتون احتياج نداريد ............................ولي هستند كسايي كه به اونا شديدا احتياج دارند |
|||
|
کاربرانی که برای این ارسال از force تشکر کرده اند abolfazl22, aqua-quest |
|||
|
|
|||
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » سرآغاز / به انجمن های تخصصی AQua-Quest خوش آمدید | صفحه 3 از 3 | رفتن به صفحه قبلي 1, 2, 3 |
~ يا ~ عضويت در سايت شرایط ارسال سوالات ( در صورت عدم رعایت شرایط به سوالات شما پاسخ داده نخواهدشد )
|
| شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد . شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد . شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد . شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد . شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد |