|
|
موضوع مطلب : باد کردن شکم ماهی |
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » تجربیات بیماری آبزیان اعضا | صفحه 2 از 3 | رفتن به صفحه قبلي 1, 2, 3 بعدي |
|
|
| نويسنده | پيغام | |||
|---|---|---|---|---|
| nicebluesky
|
|
|
||
|
کاربر فوق حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: بهنام
تعداد ارسالها: 832
میانگین ارسالها در روز: 0.05
امتياز: 5189
تشکر کرده: 567
تشکر شده 661 بار در 401 پست
محل سكونت: دزفول
|
||||
|
سلام شکمشون آب اورده...هرچه سریعتر از درمان آب اوردگی استفاده کن...امیدوارم خوب بشن http://www.aqua-quest.ir/164-استسقاء-ورم-آب-آوردگی.html http://www.aqua-quest.ir/ftopict-535.html _________________ پدر مومن من...مادر مقدس من...نماز تو یک ورزش تکراریست بدون هیچ اثر اخلاقی و اصلاح عملی و حتی نتیجه بهداشتی!که صبح و ظهر و شب انجام می دهی اما نه معانی الفاظ و ارکانش را میدانی و نه فلسفه حقیقی و هدف اساسیش را میفهمی.تمام نتیجه کار تو و آثار نماز تو این است که پشت تو قوز درآورد و پیشانی صافت پینه بست و فرق من بی نماز با تو نمازگزار فقط این است که من این دو علامت تقوا را ندارم..! |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از nicebluesky تشکر کرده اند aqua-quest |
||||
| 0121
|
|
|
||
|
کاربر فوق حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: 0121
4 خرداد ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 841
امتياز: 6793
تشکر کرده: 458
تشکر شده 671 بار در 435 پست
محل سكونت: جهنم محله شیاطین
|
||||
|
سلام علیرضاجان شماشرایط کلی روگذاشتی واین شرایطی که شما گذاشتی چنتا بیماری راشامل میشه اب اوردگی رادوستمون گفت که اگه اب اوردگی باشه وعلایمش این باشه اگه سریع به دادشون نرسی میت میشن میتونید عکس بزاری یابقیه شرایط روهم کاملتر بگی تاباهمفکری بچه ها بهترین درمان روبراتون بزاریم حالا من 1بیماری توذهنم است به این چنتا سوال پاسخ بده تا بهتر بشه فهمید ماهی شما ابششهاش حالت نیمه باز داره واز سطح نفس میگیره؟مدفوعش سفیده؟تک ابشش میزنه؟رنگش تیره است؟نفس نفس میزنه؟ داداش بهتره شرایط تانکتون وعلایم دقیق بیماری باجواب این سوالا روبزاریدتابهتربشه نتیجه گرفت موفق باشی _________________ 0121 |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از 0121 تشکر کرده اند aqua-quest, iashar1, asad1000 |
||||
| saray
|
|
|
||
|
در ابتدای فعالیت
![]() وضعيت:
![]() نام: sara
6 خرداد ماه ، 1390
تعداد ارسالها: 37
میانگین ارسالها در روز: 0
امتياز: 246
تشکر کرده: 20
تشکر شده 1 بار در 1 پست
|
||||
| سلام من تا به حال 2 بار لوچ دلقکام مردن این بار اخر که کل یهم بزرگ شده بودن . خیلی هم فعال بودن و خوب هم غذا می خوردن اما تو مدت 5 ساعت مردن شکمشون کمی باد کرده بود و بعد از یه رب که جسدشون تو اب موند کلی سفیدک زده بود چرا همیشه این اتفاق میو فتع می ترسن بازم بخرم و بمیرن . خیلی هم این ماهیو دوس دارم | ||||
| fishboy
|
|
|
||
|
کاربر حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: meysam
9 شهريور ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 311
میانگین ارسالها در روز: 0.02
امتياز: 3220
تشکر کرده: 198
تشکر شده 198 بار در 131 پست
محل سكونت: خانه به دوش
|
||||
سلام لطفا شرایط تانک رو بیشتر توضیح بدید تا دوستان بتونن دقیق تر راهنمایی تون کنن. تلف شدن غیر عادی و سریع ماهی ها میتونه به خاطر سیکل ازت باشه.آیا تانک شما سیکل ازت رو پشت سر گذاشته؟ قبل از مردن لوچ ها روی بدنشون لکه های سفید دیده میشد؟ |
||||
| amooemad
|
|
|
||
|
کاربر نمونه آبان ماه
![]() وضعيت:
![]() نام: عماد
24 فروردين ماه ، 1390
تعداد ارسالها: 826
امتياز: 5955
تشکر کرده: 295
تشکر شده 711 بار در 466 پست
محل سكونت: بندرگز
|
||||
|
سلام
ممکنه بخاطر سیکل ازت باشه اما به نظرم اگه به خاطر سیکل ازت باشه باید روی بقیه ماهیا هم تاثیر بذاره دیگه. البته شاید لوچ دلقک حساستره (من در این زمینه اطلاعاتی ندارم). به نظر من باید تو عادات غذایی و نوع غذاهایی که به ماهیات میدی دنبال دلیل بگردی. حرف میثم درسته اگه شرایط تانکتو بگی بچه ها بهتر میتونن راهنماییت کنن _________________ گر بر سر نفس خود امیری مردی گر بر دگران خورده نگیری مردی مردی نبود فتاده را پای زدن گر دست فتاده ای بگیری مردی یادداشتهایی پیرامون موسیقی ایرانی
|
||||
| fishboy
|
|
|
||
|
کاربر حرفه ای
![]() وضعيت:
9 شهريور ماه ، 1389
|
||||
سلام عماد جان اگه تانک سیکل ازت رو طی نکرده باشه بر اثر تولید آمونیاک اولین(و بیشترین) اثرات رو میشه رو ماهی های کف خوار دید. |
||||
| saray
|
|
|
||
|
در ابتدای فعالیت
![]() وضعيت:
6 خرداد ماه ، 1390
تشکر شده 1 بار در 1 پست
|
||||
| قبل ا زمردن لکه سفید نداشتن . خیل یهم فعال بودن و غذا هم زیاد می خوردن . فقط شکمشون باد کرده بود یه کم . تانک 75 لیتری با 2 تا گرین تیلور . 2تا پرت 1 کت فیش 1 لجنخوار و 2 تا لوچ مرحوم .. سیکل ازت نداشتن من . امروز متوجه شدم که گرین تیلور ها هم کم اشتها شدن و مدفو عشون لزج ماننده و تو تانک شناور می مونه . غذا هم فقط کرو یخ زده و کرم خشک دادم تا حالا . | ||||
| fishboy
|
|
|
||
|
کاربر حرفه ای
![]() وضعيت:
9 شهريور ماه ، 1389
|
||||
سلام دمای آب رو رو 30الی31 ثابت نگه دارید و همراه با غذا قرص مترونیدازول رو به ماهیاتون بدید.از سیر هم میتونید استفاده کنید. آب تانک رو هم در هفته 1 تا 2 بار سیفون کنید(20%). موفق باشید |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از fishboy تشکر کرده اند saray |
||||
| hesam_civil
|
|
|
||
|
کاربر حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: حسام
تعداد ارسالها: 409
میانگین ارسالها در روز: 0.03
امتياز: 2779
تشکر کرده: 443
تشکر شده 315 بار در 218 پست
محل سكونت: قزوین
حالت شخصی من:
![]() |
||||
سلام. تنوع غذاییتون کمه. این غذایی که شما به ماهیت میدی مخصوصا کرم خونی میتونه فاسد باشه که علت مرگ دلقکاتون میتونه همین باشه. در مورد گرین ها هم تشخیصی که میثم جان داده به نظر منم درسته.کرم خونی زیاد برای گرین ترور مناست نیست به همون دلیل احتمال فاسد بودن. موفق باشی. |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از hesam_civil تشکر کرده اند aqua-quest, saray |
||||
| saray
|
|
|
||
|
در ابتدای فعالیت
![]() وضعيت:
6 خرداد ماه ، 1390
تشکر شده 1 بار در 1 پست
|
||||
|
من از این کنسانتره های ماهی خریدم دارو هم ا زاکواریوم فروشی خریدم دادم ولی الان یعنی
سیرو ریز کنم با همینا بدم ؟؟؟!! |
||||
|
|
||||
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » تجربیات بیماری آبزیان اعضا | صفحه 2 از 3 | رفتن به صفحه قبلي 1, 2, 3 بعدي |
~ يا ~ عضويت در سايت شرایط ارسال سوالات ( در صورت عدم رعایت شرایط به سوالات شما پاسخ داده نخواهدشد )
|
| شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد . شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد . شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد . شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد . شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد |