|
|
موضوع مطلب : گروه های سازگار با هم |
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » سازگاری ماهیان آکواریومی | صفحه 6 از 8 | رفتن به صفحه قبلي 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 بعدي |
|
|
| نويسنده | پيغام | |||
|---|---|---|---|---|
| youtoo
|
|
|
||
|
کاربر نیمه فعال
![]() وضعيت:
![]() نام: saman
تعداد ارسالها: 111
میانگین ارسالها در روز: 0.01
امتياز: 711
تشکر کرده: 13
تشکر شده 17 بار در 14 پست
محل سكونت: شیراز
حالت شخصی من:
![]() |
||||
|
سلام.من چندتا ماهیرو میگم و شما لطف کنید هرکدوم رو که با بقیه سازگاری نداره رو بگید.1اروانا12 سانتی"4پرت 10سانتی"2انجل مونو تقریبا بزرگ"1اسکار12 سانتی"2زندانی7سانتی"1ماکرو 6سانتی"1اسکات15 سانتی"1لوچ دلقک"2کتفیش"ضمنا میخواستم بدونم که این ماهیارو میتونم توی یه تانک 150 لیتری نگهداری کنم؟یا اگه میتونم بازم ماهی اضاف کنم تا چندتا دیگه و حد اکثر چه اندازه دیگه؟ _________________ ملامت گوچه دریابد میان عاشق و معشوق نبیند چشم نابینا خصوص اسرار پنهانی |
||||
| masood00
|
|
|
||
|
کاربر فوق حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: masood
تعداد ارسالها: 506
میانگین ارسالها در روز: 0.03
امتياز: 3469
تشکر کرده: 114
تشکر شده 265 بار در 188 پست
محل سكونت: اراك
حالت شخصی من:
![]() |
||||
|
سلام به نظر من واسه این تعداد ماهی 150 لیتر کم و در ضمن تا یک مدت دیگه ماهیات رشد میکنن و با کمبود جا مواجه میشی _________________ 19\9 میرم سربازی کرمانشاه محل خدمتم هستش |
||||
| lastblog
|
|
|
||
|
کاربر حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: farhad
تعداد ارسالها: 403
امتياز: 2745
تشکر کرده: 168
تشکر شده 170 بار در 121 پست
محل سكونت: kermanshah
حالت شخصی من:
![]() |
||||
|
تو میتونی همشو با هم نگهداری کنی اما با دو شرط
1-ماهی هات هم اندازه باشن 2-تانکشون رو وقتی که بزرگ تر شدن باید عوض کنی الان کاری بهم ندارن البته نه زیاد اما اگه بزرگ بشن با هم دوا می کنن 100% _________________ |
||||
| 0121
|
|
|
||
|
کاربر فوق حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: 0121
4 خرداد ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 841
میانگین ارسالها در روز: 0.05
امتياز: 6793
تشکر کرده: 458
تشکر شده 671 بار در 435 پست
محل سكونت: جهنم محله شیاطین
|
||||
سلام مگه میخواید امتحان بگیرید اول ازهمه اگه همین سایز رامیخوای داشته باشی ونمیخوای درسایزتغییری بدی اروانا با اسکاردراین سایز سازگارنیست انجل مونو هم اگه بزرگ باشه (سایز رانگفتید)ماکروها رو میکوبه موفق باشی _________________ 0121 |
||||
| reptal
|
|
|
||
|
ناظم ارشد آکواریوم
![]() وضعيت:
![]() نام: ايمان
24 فروردين ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 2404
میانگین ارسالها در روز: 0.16
امتياز: 19104
تشکر کرده: 1520
تشکر شده 2194 بار در 1380 پست
محل سكونت: 1 گوشه ای از ایران زمین
|
||||
|
اسكارت بزرگه. با لوچ نمي سازه. 90 درصد ماكرو رو از بين مي بره موفق باشي _________________ کوروش پا شو که کشور تو راه مهیبیهء.بنگر که ملت تو خواب عمیقیهء. ببین به 2 دنیا داریم می گیم که ما برتریم. در حالی که ما ها همه1 مشت گدا پروریم. ببین 1 جوان از نه دلش داره می گه .اینجا لواط و زنا جزئی از کردار نیکه کوروش ناموس فروشی رو دور قیمته.کوروش ملت گفتار نیکش فوش و غیبته کوروش تو رو تحقیر و ویران کردن. اسمت خط خورده از تقویم ایران رسما راستی مقبرت بر اثر بلا ها رفته .عکست فقط سر در قلیون سرا ها نصبه کور |
||||
| youtoo
|
|
|
||
|
کاربر نیمه فعال
![]() وضعيت:
![]() نام: saman
تعداد ارسالها: 111
میانگین ارسالها در روز: 0.01
امتياز: 711
تشکر کرده: 13
تشکر شده 17 بار در 14 پست
محل سكونت: شیراز
حالت شخصی من:
![]() |
||||
|
این تانک 150لیتری کهگفتم موقته و میخوام بعد از 2 ماه انتقالشون بدم به یه تانک300 لیتری.یعنی تعدادشونو بین این دوتا تانک به نسبت تقسیم کنم. _________________ ملامت گوچه دریابد میان عاشق و معشوق نبیند چشم نابینا خصوص اسرار پنهانی |
||||
| niyosha
|
|
|
||
|
در ابتدای فعالیت
![]() وضعيت:
![]() نام: niyosha
8 آذر ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 26
میانگین ارسالها در روز: 0
امتياز: 168
تشکر کرده: 20
تشکر شده 0 بار در 0 پست
|
||||
|
سلام به استاید محترم
یه دونه تانک دارم ( 100 ) تا حالا دوبار ماهیاشو عوض کردم این دفعه بار سومه دیگه نمیدونم چیکار کنم هرچی ماهی میخرم با هم سازگاری ندارن، الانم که یک جفت گیرین دارم و یه عدد هم فلاور ولی بازم باهم نمیسازن، گیرین نرم اینقدر مادشو میزنه که بیچاره از کوزه در نمیاد تمام بالاشو تیکه تیکه کرده فلاور هم که از اونا کوچیکتره ماهی نر گیرینمو میزنه نمیدونم دیگه چیکار کنم ، هرچیم زد استرس میریزم تو آب بازم فایده نداره، ممنون میشم راهنماییم کنید آخه من دیگه روم نمیشه برم آکواریمی بگم اینارم عوض کنه در ضمن دوست ندارم فلاورمو عوض کنم آخه خیلی خوشگله رنگش صورتی و سفیده |
||||
| fsb
|
|
|
||
|
کاربر حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: حامد رضائی نژاد
26 بهمن ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 417
امتياز: 2932
تشکر کرده: 156
تشکر شده 533 بار در 283 پست
محل سكونت: استان کرمان
|
||||
|
فلاور با هیچ ماهیی سازگاری نداره گرین ها باید بینشون شیشه گذاشته بشه در صورتیکه علاقه به نگهداری فلاور دارید باید تک باشه و حداکث یک کتفیش رو کنارش تحمل کنه |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از fsb تشکر کرده اند mahi_nabati |
||||
| niyosha
|
|
|
||
|
در ابتدای فعالیت
![]() وضعيت:
![]() نام: niyosha
8 آذر ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 26
میانگین ارسالها در روز: 0
امتياز: 168
تشکر کرده: 20
تشکر شده 0 بار در 0 پست
|
||||
حامد جان مگه گیرین نرو ماده باهم سازگاری ندارن پس چرا اینا اینجورین چرا باید جداشون کنم؟ در مورد فلاور ، نمیشه یه فلاور دیگه بزارم باهاش ؟ یعنی باید خودش تنها باشه؟ من یه کوزه و سه سرامیک گذاشته بودم واسه تخم ریزی گیرینام، من چیکار کنم که توی آکواریومم چند نمنه گوشت خوار دداشته باشم ، اینجوری آکواریومم خیلی خالی میشه که من دوست ندارم |
||||
| fsb
|
|
|
||
|
کاربر حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: حامد رضائی نژاد
26 بهمن ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 417
امتياز: 2932
تشکر کرده: 156
تشکر شده 533 بار در 283 پست
محل سكونت: استان کرمان
|
||||
|
گرین رو با پرت ، آروانا ، پنکوسی ، اسکات ، منو و .... میتونی نگهداری کنی
تانک شما کوچیکه و گرین نر همه تانک رو قلمرو خودش میدونه ..... بدون دردسر اگه میخوای نگهداری کنی تانک رو بزرگتر کن و یک تعداد ماهی دیگه اضافه |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از fsb تشکر کرده اند niyosha |
||||
|
|
||||
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » سازگاری ماهیان آکواریومی | صفحه 6 از 8 | رفتن به صفحه قبلي 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 بعدي |
~ يا ~ عضويت در سايت شرایط ارسال سوالات ( در صورت عدم رعایت شرایط به سوالات شما پاسخ داده نخواهدشد )
|
| شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد . شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد . شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد . شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد . شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد |