|
|
موضوع مطلب : تهیه ی غذا از دل گاو |
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » غذاهای فریز شده | صفحه 11 از 13 | رفتن به صفحه قبلي 1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13 بعدي |
|
|
| نويسنده | پيغام | |||
|---|---|---|---|---|
| reptal
|
|
|
||
|
ناظم ارشد آکواریوم
![]() وضعيت:
![]() نام: ايمان
24 فروردين ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 2404
میانگین ارسالها در روز: 0.16
امتياز: 19104
تشکر کرده: 1520
تشکر شده 2194 بار در 1380 پست
محل سكونت: 1 گوشه ای از ایران زمین
|
||||
|
سلام
اين كه چي بايد بهشون بدي رو در جاش اينجا نيست. اما مي توني - دل - بيومار - كرم خوني - دافني -كرم فشرده - ارتميا - ميگو- لامسترو.... دل رو اگر با مقدار كمي سير و كمي اسفناج قاطي كني خوبه. البته به دل حتما ژلاتني بزن. ژلاتين موجب مي شه ماهي در هضم غذا موردی نداشته باشه و نفخ نکنه. چون دل سنگینه و دیر هضم موفق باشی _________________ کوروش پا شو که کشور تو راه مهیبیهء.بنگر که ملت تو خواب عمیقیهء. ببین به 2 دنیا داریم می گیم که ما برتریم. در حالی که ما ها همه1 مشت گدا پروریم. ببین 1 جوان از نه دلش داره می گه .اینجا لواط و زنا جزئی از کردار نیکه کوروش ناموس فروشی رو دور قیمته.کوروش ملت گفتار نیکش فوش و غیبته کوروش تو رو تحقیر و ویران کردن. اسمت خط خورده از تقویم ایران رسما راستی مقبرت بر اثر بلا ها رفته .عکست فقط سر در قلیون سرا ها نصبه کور |
||||
| omidboxter
|
|
|
||
|
کاربر جدید
![]() وضعيت:
![]() نام: omid
3 دي ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 1
میانگین ارسالها در روز: 0
امتياز: 6
تشکر کرده: 2
تشکر شده 0 بار در 0 پست
|
||||
|
با عرض سلام و خسته نباشيد
با توجه به ارزانتر بودن جگر سفيد نسبت به دل گاو آيا ميتوان از جگر سفيد به جاي دل گاو استفاده كرد؟ توضيح اينكه دوست من به ماهي هاي گوشتخوارش جگر سفيد ميداد و مشكلي نداشت آيا من هم كه ماهي گياه خوار دارم ميتونم از جگر سفيد استفاده كنم؟ |
||||
| ROZabi
|
|
|
||
|
مدیر انجمن ساخت آکواریوم
![]() وضعيت:
![]() نام: amir
23 بهمن ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 1004
میانگین ارسالها در روز: 0.07
امتياز: 7675
تشکر کرده: 791
تشکر شده 924 بار در 541 پست
|
||||
سلام دوست عزیز خوش اومدی به جمعمون جگر رو ندین چون رنگ ماهی رو از بین میبره دل گاو بدین خیلی موثر هستش تو رشد و رنگ ماهی. راستی ماهی چی دارین؟ _________________ به جمع يكساله هاي سايت پيوستم
آکواریوم rozabi (آكوام كامل شد) صفحه ي 12 |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از ROZabi تشکر کرده اند mahi_nabati |
||||
| 0121
|
|
|
||
|
کاربر فوق حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: 0121
4 خرداد ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 841
میانگین ارسالها در روز: 0.05
امتياز: 6793
تشکر کرده: 458
تشکر شده 671 بار در 435 پست
محل سكونت: جهنم محله شیاطین
|
||||
سلام دوست عزیز دررابطه باتغذیه ماهی بستگی داره ببینم شماماهیاتون روچطور بار اورده باشین واسه تغذیه بعد واسه استفاده درکل گوشت برای ماهیهای گیاهخوارمن شنیدم که حداقل ماهی 2بار بادل اونهاروتغذیه کنید ولی نه تغذیه مداوم ولی شما میگید ریه اونم برای گیاهخور وشما تاحالاهم برای ماهیاتون استفاده نکردید به نظرمن اینکارو نکنید چون هضمش برای ماهیهای شما اونم گیاهخورا که سابقه خوردن گوشت رااصلان نداشتن میخواین استفاده کنید بعد2وستمون هم که گفت واسه رنگ ماهی هم مناسب نیست سوال دیگه ایی بود درخدمتم موفق باشی |
||||
| majid308
|
|
|
||
|
کاربر نیمه فعال
![]() وضعيت:
![]() نام: majid
تعداد ارسالها: 122
میانگین ارسالها در روز: 0.01
امتياز: 776
تشکر کرده: 0
تشکر شده 5 بار در 4 پست
محل سكونت: شهر بندري نوشهر
|
||||
|
سلام
ماهیام سیچلاید هستند. دل گوساله رو چرخ کردم و به صورت ورقه ای توی فریزر گذاشتم و روزی یکبار یه تکه یه ماهیام می دم. اتفاقی براشون نمی اقته ؟ |
||||
| mahi_nabati
|
|
|
||
|
مدیر انجمن ساخت آکواریوم
![]() ![]() وضعيت:
![]() نام: داداش علي
تعداد ارسالها: 1596
میانگین ارسالها در روز: 0.1
امتياز: 12293
تشکر کرده: 2228
تشکر شده 1180 بار در 722 پست
محل سكونت: زاهدان
حالت شخصی من:
![]() |
||||
سلام داداش مجيد هر روز خوب نيست بدي داداش. هفته اي دو سه بار بدي بسه.ماهيات بد عادت ميشن و در ضمن احتمال آب آوردگي شكم و انگل هم زياده. با دل اسفناج و يا كاهو هم مخلوط كن + سير كوبيده شده يا پودر سير. موفق باشي _________________ تازه كار ها حتما بخونن :::: سيكل ازت |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از mahi_nabati تشکر کرده اند fishboy, reptal, EHSAN3650 |
||||
| gascan_100
|
|
|
||
|
کاربر جدید
![]() وضعيت:
![]() نام: همایون مرتضی پور دهکردی
22 آبان ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 1
امتياز: 9
تشکر کرده: 0
تشکر شده 0 بار در 0 پست
|
||||
|
با سلام
من یک جفت اسکار دارم که درست غذا نمی خورند چیکار باید بکنم چی بهشون بدم |
||||
| aqua-quest
|
|
|
||
|
مدیر کل آکواریوم
![]() وضعيت:
![]() نام: رسول گل محمّدی
تعداد ارسالها: 2816
میانگین ارسالها در روز: 0.18
امتياز: 13143
تشکر کرده: 6453
تشکر شده 3843 بار در 1857 پست
محل سكونت: یه آکواریوم دریایی
حالت شخصی من:
![]() |
||||
سلام دوست عزيز اسكار معمولاً بعد از يه مدت خوردن يه غذا ازش زده شده و به اصطلاح قهر مي كند ، براي همين بايد تنوع غذايي زيادي داشته باشه ، شما مي توانيد براي تغذيش از همين غذايي كه در پست اول اين تاپيك گفته شده استفاده كرده و از غذاهاي شركتي يا ماهي خوراك استفاده كنيد . _________________ زندگی تفسیر سه کلمه است خندیدن بخشیدن و فراموش کردن پس بخند ببخش و فراموش کن |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از aqua-quest تشکر کرده اند hoorzad1, mahi_nabati, reptal |
||||
| kapata
|
|
|
||
|
کاربر جدید
![]() وضعيت:
![]() نام: جواد
27 اسفند ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 21
امتياز: 132
تشکر کرده: 21
تشکر شده 1 بار در 1 پست
|
||||
|
سلام .
ممنون می شم دوستان راهنمایی کنن. من این غذا را درست کردم . مشکلی که هستش این که نمی تونم به صورت غذاهای آماده در بیارم . و بعد از این که وارد آکواریوم می شه متلاشی می شه . یخ زده اش را می تونم به اندازه و مثل غذای آماده در بیارم ولی اگه یکمی بگزد و ماهی ها حواسشون نباشه ، متلاشی می شه . راهنمایی بفرمایید . |
||||
| hesam_civil
|
|
|
||
|
کاربر حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: حسام
تعداد ارسالها: 412
میانگین ارسالها در روز: 0.03
امتياز: 2797
تشکر کرده: 443
تشکر شده 323 بار در 222 پست
محل سكونت: قزوین
حالت شخصی من:
![]() |
||||
خوب برای اینکه این مشکل به وجود نیاد باید از ژلاتین استفاده میکردی.اگه استفاده کردی و هنوز هم این مشکل وجود داره پس کم استفاده کردی . فقط مواظب باش که ژلاتین زیاد نشه چون مخلوط دلو بقدری سفت میکنه که ماهیا دیگه نمیتونن استفاده کنن. |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از hesam_civil تشکر کرده اند kapata |
||||
|
|
||||
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » غذاهای فریز شده | صفحه 11 از 13 | رفتن به صفحه قبلي 1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13 بعدي |
~ يا ~ عضويت در سايت شرایط ارسال سوالات ( در صورت عدم رعایت شرایط به سوالات شما پاسخ داده نخواهدشد )
|
| شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد . شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد . شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد . شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد . شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد |