|
|
موضوع مطلب : آپولو شارک |
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » شارک ها | صفحه 1 از 1 | |
|
|
| نويسنده | پيغام | |||
|---|---|---|---|---|
| abolfazl22
|
|
|
||
|
معاون انجمن
![]() وضعيت:
![]() نام: ابوالفضل عسکری
تعداد ارسالها: 5575
میانگین ارسالها در روز: 0.36
امتياز: 38625
تشکر کرده: 2907
تشکر شده 5372 بار در 3368 پست
محل سكونت: زاهدان
حالت شخصی من:
![]() |
||||
|
نام ماهی: آپولو شارک
Luciosoma pellegrini, L. setigerum نام علمی: راسته: شارک ها Cyprinidae زیر خانواده: زیستگاه: آسیا اندازه: بیش از 8 اینچ دمای مناسب: 68-77 فارنهایت Ph: 6.0-6.5 Dh: 5-8 حداقل اندازه ی تانک: 40 گالون نور: معمولی آپولوشارک ماهی فعال است و نیاز مند نگهداری گروهی می باشد. این ماهی شنا درمیان گیاهان آکواریوم را دوست دارد. توجه داشته باشید که آکواریومتان حتمادارای در پوش باشد زیرا این ماهی بیرون می پرد. تکثیر آپولو نیازمند چندان دشوار نیست و نیازمند وسایل خاصی نیست. این ماهی اکثر غذاها را می پذیرد. از جمله غذا های محبوب این ماهی غذای فریز شده، کرم قرمز، کرم فشرده و غذاهای پلیت است. ![]() _________________ ورود به آکواریومیست |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از abolfazl22 تشکر کرده اند reptal, aqua-quest, mahi_nabati |
||||
| Great
|
|
|
||
|
کاربر جدید
![]() وضعيت:
![]() نام: پويا
13 آذر ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 6
میانگین ارسالها در روز: 0
امتياز: 36
تشکر کرده: 7
تشکر شده 0 بار در 0 پست
|
||||
| سلام، ميشه يه عكس ديگه از آپولو شارک بگذاريد؟ | ||||
| golebibo
|
|
|
||
|
مدير بخش عكس ، فيلم و دانلود
![]() وضعيت:
![]() نام: مصطفي
تعداد ارسالها: 313
میانگین ارسالها در روز: 0.02
امتياز: 2764
تشکر کرده: 239
تشکر شده 478 بار در 241 پست
محل سكونت: یه کلبه وسط اکواریوم
|
||||
|
بله چرا که نشه به جای یکی حتی میشه 3 تا بذاریم
|
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از golebibo تشکر کرده اند reptal, Great, hoorzad1 |
||||
| nicebluesky
|
|
|
||
|
کاربر فوق حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: بهنام
تعداد ارسالها: 839
میانگین ارسالها در روز: 0.05
امتياز: 5231
تشکر کرده: 569
تشکر شده 673 بار در 406 پست
محل سكونت: دزفول
|
||||
|
سلام
تشخیص جنسیت:ماده ها بدنی کلفت تر دارند حداقل اندازه تانک 540 لیتر ph:6-7.5 سختی آب : 4 تا 15 تا بحال در اسارت تکثیر نشده حداکثر اندازه 25 سانت _________________ پدر مومن من...مادر مقدس من...نماز تو یک ورزش تکراریست بدون هیچ اثر اخلاقی و اصلاح عملی و حتی نتیجه بهداشتی!که صبح و ظهر و شب انجام می دهی اما نه معانی الفاظ و ارکانش را میدانی و نه فلسفه حقیقی و هدف اساسیش را میفهمی.تمام نتیجه کار تو و آثار نماز تو این است که پشت تو قوز درآورد و پیشانی صافت پینه بست و فرق من بی نماز با تو نمازگزار فقط این است که من این دو علامت تقوا را ندارم..! |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از nicebluesky تشکر کرده اند 0121 |
||||
| lastblog
|
|
|
||
|
کاربر حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: farhad
تعداد ارسالها: 403
میانگین ارسالها در روز: 0.03
امتياز: 2745
تشکر کرده: 168
تشکر شده 170 بار در 121 پست
محل سكونت: kermanshah
حالت شخصی من:
![]() |
||||
|
آپلو شارک چه فرقی با ماهی های شارک دیگه داره؟ _________________ |
||||
| 0121
|
|
|
||
|
کاربر فوق حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: 0121
4 خرداد ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 841
امتياز: 6793
تشکر کرده: 458
تشکر شده 671 بار در 435 پست
محل سكونت: جهنم محله شیاطین
|
||||
سلام کدوم فرقش رومیخوایدبدونید اگه منظورتون ظاهره که خیلی فرق داره ولی اگه منظورتون چیز دیگست بفرمایید تابچه ها بهتربتونن براتون توضیح بدن موفق باشی |
||||
| boozzai
|
|
|
||
|
کاربر حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: محمدرضا
تعداد ارسالها: 494
میانگین ارسالها در روز: 0.03
امتياز: 3480
تشکر کرده: 2044
تشکر شده 313 بار در 213 پست
محل سكونت: اهواز
|
||||
|
سلام!
این ماهی تو ایران هست؟(من تا حالا ندیدم)قیمتش چنده؟بهش چی میگن؟همین آپولو شارک؟ توی تانک چندتا باشه خوبه؟5 تا خوبه؟ با آروانا 20 سانتی میسازه؟ مرسی. ![]() _________________ |
||||
| fishali
|
|
|
||
|
مدير انجمن ماهيان
![]() وضعيت:
![]() نام: علی حسن زاده
6 بهمن ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 1092
میانگین ارسالها در روز: 0.07
امتياز: 10725
تشکر کرده: 2156
تشکر شده 1024 بار در 626 پست
محل سكونت: نصف جهان
حالت شخصی من:
![]() |
||||
سلام من تاحالا تو ماهی فروشیها دیدم ولی نمیدونم تو چی بهش میگند بستگی به سایز تانکت داره اگه حسابی بزرگ باشه آره میسازه موفق باشی _________________ مكن خيره بر زيردستان ستم كه دستيست بالاي دست تو هم *سعدي* |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از fishali تشکر کرده اند boozzai |
||||
| nicebluesky
|
|
|
||
|
کاربر فوق حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: بهنام
تعداد ارسالها: 839
امتياز: 5231
تشکر کرده: 569
تشکر شده 673 بار در 406 پست
محل سكونت: دزفول
|
||||
|
من 1یکی از این ماهی دارم.تا وقتی کوچیکه خوبه.ولی الان مال من بزرگ شده تقریبا 20 سانته.حرکات بسیار سریعی داره و ماهی فرزیه ولی قشنگی که نداره هیچ،برگ گیاهان رو میخوره هیچ،باعث استرس در ماهی های کوچیک میشه و برای خودم پیش اومده که ماهی های کوچکمو خورده.وقتی هم غذا میریزم طی 3 ثانیه تمام غذاهارو توی دهنش جمع میکنه و به بقیه غذا نمیرسه... _________________ پدر مومن من...مادر مقدس من...نماز تو یک ورزش تکراریست بدون هیچ اثر اخلاقی و اصلاح عملی و حتی نتیجه بهداشتی!که صبح و ظهر و شب انجام می دهی اما نه معانی الفاظ و ارکانش را میدانی و نه فلسفه حقیقی و هدف اساسیش را میفهمی.تمام نتیجه کار تو و آثار نماز تو این است که پشت تو قوز درآورد و پیشانی صافت پینه بست و فرق من بی نماز با تو نمازگزار فقط این است که من این دو علامت تقوا را ندارم..! |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از nicebluesky تشکر کرده اند EHSAN3650, fishali, boozzai |
||||
|
|
||||
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » شارک ها | صفحه 1 از 1 | |
~ يا ~ عضويت در سايت شرایط ارسال سوالات ( در صورت عدم رعایت شرایط به سوالات شما پاسخ داده نخواهدشد )
|
| شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد . شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد . شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد . شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد . شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد |