|
|
موضوع مطلب : تغذيه ماهيان در موقع مسافرت |
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » تجربیات تغذیه آبزیان | صفحه 1 از 1 | |
|
|
| نويسنده | پيغام | |||
|---|---|---|---|---|
| EZN-74
|
|
|
||
|
کاربر نیمه فعال
![]() وضعيت:
![]() نام: عمادالدین
تعداد ارسالها: 103
میانگین ارسالها در روز: 0.01
امتياز: 2068
تشکر کرده: 82
تشکر شده 39 بار در 25 پست
محل سكونت: استان کرمان-شهرX
حالت شخصی من:
![]() |
||||
|
سلام
ما حدود 10روز ميخوايم بريم مسافرت، كسي هم نيست بياد ماهيامو غذا بده(گوشتخوارام دستگاه غذاريز دارن،تانك2 و تانك بچه ماهيام غذاريز نداره)تو تانكشون هر كدوم 4شاخه شويدي و 4شاخه گندمي هست.چيكار كنم؟ لطفا راهنماييم كنيد (ببخشيد جاي ديگه اي براي پرسيدن پيدا نكردم) _________________ تانک1: ابعاد:130*30*60 ماهیان: يك آذرخش - دو پنكوسي - يك سيچلايد گوره خري - يك سيچلايد زرد - دو سيچلايد آبي - دو نايف - يك اسكار - سه پرت - دو لجنخوار ممنون ميشم نظرتون |
||||
| 0121
|
|
|
||
|
کاربر فوق حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: 0121
4 خرداد ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 841
میانگین ارسالها در روز: 0.05
امتياز: 6793
تشکر کرده: 458
تشکر شده 671 بار در 435 پست
محل سكونت: جهنم محله شیاطین
|
||||
سلام میتونی از Tetra Weekend استفاده کنی ولی اگه لجن خورداری یاحلزون دربیار موفق باشی |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از 0121 تشکر کرده اند EZN-74, iashar1, asad1000 |
||||
| lastblog
|
|
|
||
|
کاربر حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: farhad
تعداد ارسالها: 403
میانگین ارسالها در روز: 0.03
امتياز: 2745
تشکر کرده: 168
تشکر شده 170 بار در 121 پست
محل سكونت: kermanshah
حالت شخصی من:
![]() |
||||
ماهی ها تا 5 روز میتونن بدن غذا سر کنن اما بعد از اون...
تو میتونی از این محصول تترا استفاده کنی که دوست عزیزمون گفت البته اگه میتونی یه دستگاه غذا ریز بخر یا لا اقل از دوستی ،یا کسی امانت بگیر آخه این محصول فکر نکنم بتونه 10 روز دوام بیاره _________________ |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از lastblog تشکر کرده اند EZN-74, mohammmad |
||||
| 0121
|
|
|
||
|
کاربر فوق حرفه ای
![]() وضعيت:
4 خرداد ماه ، 1389
|
||||
|
سلام درسته ماهی 3تا5 روزبدون غذا زنده میمونه ولی بعدش بدن ماهی خیلی ضعیف میشه ومقاومتش رودربرابر بیماری کامل ازدست میده پس هیچ وقت باماهیاتون اینکارو نکنید واسه Tetra Weekend این غذا هم برابر واسه 10 تا12 روزجواب میده اگه خواستی ازاین غذا بگیری وبامصرفش نااشنایی بگو برات بگم اگه فقط واسه 5یا6روز نه10روزهم خواستی غذا بگیری ونخواستی زیاد خرج کنی بگو اونم روچشم میزارم وبراتون میگم موفق باشی |
||||
|
||||
| EZN-74
|
|
|
||
|
کاربر نیمه فعال
![]() وضعيت:
حالت شخصی من:
![]() |
||||
|
سلام
امروز رفتم مغازه آكواريومي مي گفت قرص مسافرتي فردا مياره.اينا چي هستن همون تترا ويكند اند؟
غذاريز خيلي گرونه(12تومن به بالا!)من 2تومن دارم تازه نميشه خيلي كمش كرد(رو كمترين درجه برا50تا ماهي غذاي يكروزشونو ميريزه). تترا ويكند چه ربطي به لجن خوار داره؟(تو آكواريومم پره حلزون قهوه ايه نميتونم جمشون كنم )_________________ تانک1: ابعاد:130*30*60 ماهیان: يك آذرخش - دو پنكوسي - يك سيچلايد گوره خري - يك سيچلايد زرد - دو سيچلايد آبي - دو نايف - يك اسكار - سه پرت - دو لجنخوار ممنون ميشم نظرتون |
||||
| 0121
|
|
|
||
|
کاربر فوق حرفه ای
![]() وضعيت:
4 خرداد ماه ، 1389
|
||||
|
سلام دوست عزیز اینکه من گفتم لجنخور و حلزون توی تانک نباشن بخاطر اینکه به غذاها میچسبن وضمن خوردن باعث میشن که دوامش کمتربشه وزودتر دراب حل بشه اگه سوال دیگه ایی بود در خدمتم موفق باشی |
||||
|
||||
| miladio2
|
|
|
||
|
کاربر فعال
![]() وضعيت:
![]() نام: milad
21 تير ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 151
امتياز: 973
تشکر کرده: 17
تشکر شده 59 بار در 37 پست
|
||||
|
دستگاه هاي غذاريز يه مشكل داره اونم اين كه وقتي غذا مي ده نمي تونه فيلتر رو خموش كنه!
پس يه ديمر براي فيلتر هم لازمه! _________________ متفاوت فکر کنیم... |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از miladio2 تشکر کرده اند EZN-74 |
||||
| EZN-74
|
|
|
||
|
کاربر نیمه فعال
![]() وضعيت:
حالت شخصی من:
![]() |
||||
|
سلام
غذادادن چه ربطي به فيلتر داره !
اگه فيلتر اندازه آكواريوم باشه نيازي نيست خاموش بشه!!!
_____________________________________________ لطفا درباره قيمت تتراويكند و استفاده از اون كمكم كنيد ._________________ تانک1: ابعاد:130*30*60 ماهیان: يك آذرخش - دو پنكوسي - يك سيچلايد گوره خري - يك سيچلايد زرد - دو سيچلايد آبي - دو نايف - يك اسكار - سه پرت - دو لجنخوار ممنون ميشم نظرتون |
||||
| abolfazl22
|
|
|
||
|
معاون انجمن
![]() وضعيت:
![]() نام: ابوالفضل عسکری
تعداد ارسالها: 5575
میانگین ارسالها در روز: 0.36
امتياز: 38625
تشکر کرده: 2907
تشکر شده 5372 بار در 3368 پست
محل سكونت: زاهدان
حالت شخصی من:
![]() |
||||
|
من ماهیامو عادت دادم با فیلتر روشن غذا بخورند اینجوری مشکلات شما رو ندارم _________________ ورود به آکواریومیست |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از abolfazl22 تشکر کرده اند 0121 |
||||
| 0121
|
|
|
||
|
کاربر فوق حرفه ای
![]() وضعيت:
4 خرداد ماه ، 1389
|
||||
|
سلام درمورد روشن بودن فیلتر در زمان غذادهی بخاطر وارد شدن استرس به ماهی دوستان میگن ولی اگه مثل ابولفضل جان ماهیات راعادت داده باشی مشکلی پیش نمیاد البته خاموش کردن فیلتر هم ضروری نیست درهنگام غذادهی من هم هیچ وقت فیلترهاروخاموش نمیکنم به نظرمن ماهیها خیلی حساس میشن اینقدلیلی به لالاشون بزاری درضمن سوالاتت رادر بخشهای مربوطه بپرس تازودتر جواب بگیری موفق باشی |
||||
|
|
||||
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » تجربیات تغذیه آبزیان | صفحه 1 از 1 | |
~ يا ~ عضويت در سايت شرایط ارسال سوالات ( در صورت عدم رعایت شرایط به سوالات شما پاسخ داده نخواهدشد )
|
| شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد . شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد . شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد . شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد . شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد |