|
|
موضوع مطلب : گروه هاي جديد مديريت |
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » سرآغاز / به انجمن های تخصصی AQua-Quest خوش آمدید | صفحه 3 از 10 | رفتن به صفحه قبلي 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 بعدي |
|
|
| نويسنده | پيغام | ||
|---|---|---|---|
| omid-mohebbi
|
|
|
|
|
مدیر بازنشسته
![]() وضعيت:
![]() نام: اميد محبي
25 بهمن ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 177
میانگین ارسالها در روز: 0.01
امتياز: 1200
تشکر کرده: 103
تشکر شده 210 بار در 98 پست
محل سكونت: بندرعباس
حالت شخصی من:
![]() |
|||
|
ممنونم از همه دوستان كه به من اعتماد كردن .
اميدوارم بتونم در اين بخش مفيد باشم و تجربيات هر چند كم خودم رو در اختيار دوستان قرار بدم. _________________
|
|||
|
کاربرانی که برای این ارسال از omid-mohebbi تشکر کرده اند aqua-quest, abolfazl22 |
|||
| golebibo
|
|
|
|
|
مدير بخش عكس ، فيلم و دانلود
![]() وضعيت:
![]() نام: مصطفي
تعداد ارسالها: 313
میانگین ارسالها در روز: 0.02
امتياز: 2764
تشکر کرده: 239
تشکر شده 478 بار در 241 پست
محل سكونت: یه کلبه وسط اکواریوم
|
|||
| من هم تبریک میگم امیدوارم همیشه در زندگیت موفق باشی | |||
|
کاربرانی که برای این ارسال از golebibo تشکر کرده اند omid-mohebbi |
|||
| ariamohsen
|
|
|
|
|
مدیر بازنشسته
![]() وضعيت:
![]() نام: محسن
2 مرداد ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 663
میانگین ارسالها در روز: 0.04
امتياز: 3081
تشکر کرده: 176
تشکر شده 561 بار در 337 پست
محل سكونت: کره زمین
حالت شخصی من:
![]() |
|||
|
درود
مدیریت بخش موسیقی رو بهتون تبریک میگم اگه خوب فعالیت کنید تا پند وقت دیگه مدیر آزامایشتون به مدیر اصلی تبدیل میشه ! موفق باشید بازم تبریک _________________ حقیقت گفت مرا برهنه بگذارید و پیرایه بر من مبندید زیرا من هیچگاه از برهنگی خود شرمسار نیستم.... |
|||
|
کاربرانی که برای این ارسال از ariamohsen تشکر کرده اند omid-mohebbi |
|||
| shab_tab2001
|
|
|
|
|
مدير انجمن بيماري
![]() وضعيت:
![]() نام: حميدرضاعباس زاده
13 مرداد ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 1267
میانگین ارسالها در روز: 0.08
امتياز: 10094
تشکر کرده: 582
تشکر شده 1109 بار در 692 پست
محل سكونت: كرمان
حالت شخصی من:
![]() |
|||
|
سلام.
منكه پاك گيج شدم!! از دست آريا محسن!! توكه يه روز بالاخره ميايي تو بخش بيماريها ![]()
آقا با اون پستي كه پاك كردي ديدي چي شد؟! من الآن شك دارم تبريك گفتم يا نه!!!
اما خب آقا اميد بازم تبريك ميگم ( اول لپ راست بعدش لپ راست دوباره " براي غافل گيريه لپ چپ")_________________ پروردگارا ؛ آنان كه همه چيز دارند مگر تورا ؛ به سخره ميگيرند آنان كه هيچ چيز ندارند مگر تورا
|
|||
|
کاربرانی که برای این ارسال از shab_tab2001 تشکر کرده اند omid-mohebbi |
|||
| fishali
|
|
|
|
|
مدير انجمن ماهيان
![]() وضعيت:
![]() نام: علی حسن زاده
6 بهمن ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 1092
میانگین ارسالها در روز: 0.07
امتياز: 10725
تشکر کرده: 2156
تشکر شده 1024 بار در 626 پست
محل سكونت: نصف جهان
حالت شخصی من:
![]() |
|||
|
سلام امید جان
منم صمیمانه بهت تبریک میگم
امیدوارم فعالیت مناسبی داشته باشی که مدیر اصلی بشی موفق و پیروز باشی _________________ مكن خيره بر زيردستان ستم كه دستيست بالاي دست تو هم *سعدي* |
|||
|
کاربرانی که برای این ارسال از fishali تشکر کرده اند omid-mohebbi |
|||
| reptal
|
|
|
|
|
ناظم ارشد آکواریوم
![]() وضعيت:
![]() نام: ايمان
24 فروردين ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 2404
میانگین ارسالها در روز: 0.16
امتياز: 19104
تشکر کرده: 1520
تشکر شده 2194 بار در 1380 پست
محل سكونت: 1 گوشه ای از ایران زمین
|
|||
|
سلام
امید جان . منم امید وارم در کارت موفق باشی _________________ کوروش پا شو که کشور تو راه مهیبیهء.بنگر که ملت تو خواب عمیقیهء. ببین به 2 دنیا داریم می گیم که ما برتریم. در حالی که ما ها همه1 مشت گدا پروریم. ببین 1 جوان از نه دلش داره می گه .اینجا لواط و زنا جزئی از کردار نیکه کوروش ناموس فروشی رو دور قیمته.کوروش ملت گفتار نیکش فوش و غیبته کوروش تو رو تحقیر و ویران کردن. اسمت خط خورده از تقویم ایران رسما راستی مقبرت بر اثر بلا ها رفته .عکست فقط سر در قلیون سرا ها نصبه کور |
|||
|
کاربرانی که برای این ارسال از reptal تشکر کرده اند omid-mohebbi |
|||
| navid600
|
|
|
|
|
کاربر حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: نوید
16 آذر ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 344
میانگین ارسالها در روز: 0.02
امتياز: 2581
تشکر کرده: 79
تشکر شده 252 بار در 155 پست
محل سكونت: بندرعباس
حالت شخصی من:
![]() |
|||
|
سلام
آقا امید بهت تبریک میگم حالا میتونم تو سایت کلاس بزارم چون همشهریم مدیر شده (ایول بچه های بندرعباس){امید جان شادت بگردم تبریک }_________________ کوروش تو نخواب که ملتت در خواب است/ آرامـــگـهـت غـــرقــه بـه زیـــر آب اسـت ایـنبار نـه بیــگانه که دشـمن ز خـود است/ صد ننـگ به ما کـه روح تو بی تاب است |
|||
|
کاربرانی که برای این ارسال از navid600 تشکر کرده اند omid-mohebbi |
|||
| reptal
|
|
|
|
|
ناظم ارشد آکواریوم
![]() وضعيت:
![]() نام: ايمان
24 فروردين ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 2404
میانگین ارسالها در روز: 0.16
امتياز: 19104
تشکر کرده: 1520
تشکر شده 2194 بار در 1380 پست
محل سكونت: 1 گوشه ای از ایران زمین
|
|||
|
سلام
نويد جان فكر كنم اين مدت خواب بودي. اين جريان ماله اسفند پارساله. الان ازرش 4 ماه گذشته. اما همين كه از بين كاربرا جز معدود نفراتي بودي كه تبريك گفتي ممنون موفق باشي _________________ کوروش پا شو که کشور تو راه مهیبیهء.بنگر که ملت تو خواب عمیقیهء. ببین به 2 دنیا داریم می گیم که ما برتریم. در حالی که ما ها همه1 مشت گدا پروریم. ببین 1 جوان از نه دلش داره می گه .اینجا لواط و زنا جزئی از کردار نیکه کوروش ناموس فروشی رو دور قیمته.کوروش ملت گفتار نیکش فوش و غیبته کوروش تو رو تحقیر و ویران کردن. اسمت خط خورده از تقویم ایران رسما راستی مقبرت بر اثر بلا ها رفته .عکست فقط سر در قلیون سرا ها نصبه کور |
|||
| aqua-quest
|
|
|
|
|
مدیر کل آکواریوم
![]() وضعيت:
![]() نام: رسول گل محمّدی
تعداد ارسالها: 2816
میانگین ارسالها در روز: 0.18
امتياز: 13143
تشکر کرده: 6453
تشکر شده 3843 بار در 1857 پست
محل سكونت: یه آکواریوم دریایی
حالت شخصی من:
![]() |
|||
|
سلام دوستان
طی اطلاعیه ای که در سایت قرار داده شد و ثبت نام کاربران جهت مدیریت در سایت ، از کاندیداهای مدیریت آزمون آنلاین گرفته شد که جناب 0121 و tetra2008 توانستند حد نصاب لازم را کسب کنند و از این پس با عنوان مدیر آزمایشی بخش بیماری در سایت فعالیت خواهند کرد ، به دو عزیز تبریک گفته و اعلام می داریم که در صورت عملکرد مناسب در آینده به عنوان مدیر رسمی این بخش برگزیده خواهند شد . جناب abolfazl22 هم به پاس زحمات زیادی که برای سایت کشیدند ، از این پس با عنوان " معاون انجمن " در سایت فعالیت خواهند کرد . به ابوالفضل جان هم تبریک می گوییم . جهت اطلاع عزیزان هم درجات مدیران به ترتیب برتری به صورت زیر است : 1- مدیر کل انجمن 2- معاون انجمن 3- ناظم ارشد 4- ناظم انجمن 5- مدیر ارشد 6- مدیر انجمن 7- مدیر آزمایشی _________________ زندگی تفسیر سه کلمه است خندیدن بخشیدن و فراموش کردن پس بخند ببخش و فراموش کن |
|||
|
کاربرانی که برای این ارسال از aqua-quest تشکر کرده اند masood00, E90, abolfazl22, 0121, teruy |
|||
| masood00
|
|
|
|
|
کاربر فوق حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: masood
تعداد ارسالها: 506
میانگین ارسالها در روز: 0.03
امتياز: 3469
تشکر کرده: 114
تشکر شده 265 بار در 188 پست
محل سكونت: اراك
حالت شخصی من:
![]() |
|||
|
سلام به هر دو عزیز تبریک میگم
ابوالفضل جان به شما هم تبریک میگم مبارکت باشه _________________ 19\9 میرم سربازی کرمانشاه محل خدمتم هستش |
|||
|
کاربرانی که برای این ارسال از masood00 تشکر کرده اند aqua-quest, abolfazl22, 0121 |
|||
|
|
|||
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » سرآغاز / به انجمن های تخصصی AQua-Quest خوش آمدید | صفحه 3 از 10 | رفتن به صفحه قبلي 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 بعدي |
~ يا ~ عضويت در سايت شرایط ارسال سوالات ( در صورت عدم رعایت شرایط به سوالات شما پاسخ داده نخواهدشد )
|
| شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد . شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد . شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد . شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد . شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد |