|
|
موضوع مطلب : وسیله ای برای چسباندن چسب آکواریوم |
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » تجربیات ساخت آکواریوم | صفحه 2 از 3 | رفتن به صفحه قبلي 1, 2, 3 بعدي |
|
|
| نويسنده | پيغام | ||
|---|---|---|---|
| mehdix622
|
|
|
|
|
کاربر نیمه فعال
![]() وضعيت:
![]() نام: mehdix
1 فروردين ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 126
میانگین ارسالها در روز: 0.01
امتياز: 832
تشکر کرده: 29
تشکر شده 54 بار در 35 پست
|
|||
|
این قاشق خیلی صاف در میاد ها پاشنه کشم عین قاشقه
منم چم دا عکس میذارم ببینید صافه _________________ به علت ناكارامدي سرور سايت،و كم اوردن با سرعت128 ديگه نميتونم به سايت سر بزنم |
|||
| jonoobi
|
|
|
|
|
در ابتدای فعالیت
![]() وضعيت:
![]() نام: جواد
17 آبان ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 31
میانگین ارسالها در روز: 0
امتياز: 175
تشکر کرده: 2
تشکر شده 8 بار در 7 پست
محل سكونت: بندر عباس
|
|||
|
با سلام
يه تجربه (يا توصيه)در ساخت دارم اونم اين كه عرض آواريوم را خيلي كم انتخاب نكنيد چون براي تزيين داخلي آن با مشكل مواجه ميشيد اشتباهي كه من كردم اين بود براي طول 180سانت و ارتفاع 70 سانت عرض 25 را انتخاب كردم و الان نميتونم از صخره يا سنگهاي بزرگ به خوبي در تانك استفاده كنم. اين يه توصيه هست ميدونم كه خيليا ميدونن اين مسله رو ولي قفلش نكنيد ! |
|||
| reptal
|
|
|
|
|
ناظم ارشد آکواریوم
![]() وضعيت:
![]() نام: ايمان
24 فروردين ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 2404
میانگین ارسالها در روز: 0.16
امتياز: 19104
تشکر کرده: 1520
تشکر شده 2194 بار در 1380 پست
محل سكونت: 1 گوشه ای از ایران زمین
|
|||
|
سلام
دوست من جای این تجربه این جا نیست و باید در قسمت درستش مطرح شه. اما در این مورد 1 چیزی رو بگم. اندازه اکواریوم باید با هم متناسب باشه. هم طول و هم عرض و هم ارتفاع. درسته که عرض زیاد در دید نیست . اما همونطور که خودتون گفتید برای تزیین دچار مضکل می شید موفق باشید _________________ کوروش پا شو که کشور تو راه مهیبیهء.بنگر که ملت تو خواب عمیقیهء. ببین به 2 دنیا داریم می گیم که ما برتریم. در حالی که ما ها همه1 مشت گدا پروریم. ببین 1 جوان از نه دلش داره می گه .اینجا لواط و زنا جزئی از کردار نیکه کوروش ناموس فروشی رو دور قیمته.کوروش ملت گفتار نیکش فوش و غیبته کوروش تو رو تحقیر و ویران کردن. اسمت خط خورده از تقویم ایران رسما راستی مقبرت بر اثر بلا ها رفته .عکست فقط سر در قلیون سرا ها نصبه کور |
|||
| saeedk2
|
|
|
|
|
کاربر جدید
![]() وضعيت:
![]() نام: saeed
24 خرداد ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 3
امتياز: 20
تشکر کرده: 3
تشکر شده 0 بار در 0 پست
|
|||
|
ســـلام
چند وقته زیر چشب آكواریومم لكه های مشكی میزنه و چون زیر چسب هست هیچجوری نمیشه پاكش كرد. ناگفته نماند كه موقع ساخت آكواریوم یه بار چسب زدم و چون شیشه تمیز نبود مجبور شدم بكنّم و دوباره چسب بزنم. _________________
|
|||
| abolfazl22
|
|
|
|
|
معاون انجمن
![]() وضعيت:
![]() نام: ابوالفضل عسکری
تعداد ارسالها: 5575
میانگین ارسالها در روز: 0.36
امتياز: 38625
تشکر کرده: 2907
تشکر شده 5372 بار در 3368 پست
محل سكونت: زاهدان
حالت شخصی من:
![]() |
|||
|
عکس بذار ببینم چیه قضیه _________________ ورود به آکواریومیست |
|||
| iman1497
|
|
|
|
|
در ابتدای فعالیت
![]() وضعيت:
![]() نام: iman
9 اسفند ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 28
امتياز: 198
تشکر کرده: 27
تشکر شده 24 بار در 10 پست
محل سكونت: کویر/ ایران
|
|||
|
سلام،
من با کارت تلفن امتحان کردم جواب میده کارت تلفن رو هر شکلی خواستی می تونی بچینی با هر عرضی با هر شکلی. _________________ زندگی هدیه ای غیر قابل تصور است. |
|||
|
کاربرانی که برای این ارسال از iman1497 تشکر کرده اند ROZabi, aqua-quest, abolfazl22, nicebluesky |
|||
| Abn-ali
|
|
|
|
|
کاربر جدید
![]() وضعيت:
![]() نام: ali
3 شهريور ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 24
امتياز: 155
تشکر کرده: 12
تشکر شده 19 بار در 13 پست
|
|||
| بهترین حالت کارت تلفون هستش من خودم امتحان کردم | |||
| sadegh_54
|
|
|
|
|
کاربر جدید
![]() وضعيت:
![]() نام: محمد صادق
24 فروردين ماه ، 1390
تعداد ارسالها: 1
امتياز: 6
تشکر کرده: 0
تشکر شده 0 بار در 0 پست
|
|||
|
با سلام
همه دوستان تجربیات خوبی رو ارایه کردن.جالب بود و ولی اگر تا حالا خودتون سفید کاری انجام داده باشید برا ابزار زدن از چوب یا فایبر کلاس استفاده میکنن و رو اون طرحشونو در میارن و ابزار تو سقف یا دیوار رو میزنن تو چسب زدن هم میشه اینکار رو انجام داد با تخته با کارت تلفن یا کارت خود پرداز سوخته طبق گفته ایمان میشه اینکار رو به بهترین نحو انجام داد البته من قبل از اینکه هر کدوم شیشه های اکواریم را بچسبونم برا اینکه شیشه کثیف نشه و من نخام با درد سر اونو بعد از چسب زدن پاک کنم حدود 1 الی 1.5 سانت مونده به هر کدوم از لبه های اکواریم رو با چسب کاغذی میپوشونم و لایه اول رو اول با انگشت و لایه های بعدی رو از طریق روش گفته شده چسب میکنم و بعد از پایان چسب کاری چسبای کاغدی رو میکنم.امتحان کنید خیلی تمیز و جالب در میاد. |
|||
| mbz
|
|
|
|
|
کاربر فوق حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: ایلیا
تعداد ارسالها: 972
میانگین ارسالها در روز: 0.06
امتياز: 6914
تشکر کرده: 330
تشکر شده 860 بار در 517 پست
محل سكونت: بیرجند
حالت شخصی من:
![]() |
|||
|
بابا من چند سال که با کاردک چسب میزنم
خیلی عالی و صاف و راحت و تمیز شما چرا اینقدر خودتون رو جوش میدین؟ ![]() _________________ بوی لجـن گرفتـه انبـوه خاطـراتـــم... دیـروز: رنگ وحشـت، فردا: دوباره تکـرار! |
|||
| mohammad_senator
|
|
|
|
|
کاربر نیمه فعال
![]() وضعيت:
![]() نام: MOHAMMAD
تعداد ارسالها: 145
میانگین ارسالها در روز: 0.01
امتياز: 1021
تشکر کرده: 37
تشکر شده 35 بار در 26 پست
محل سكونت: ►☼کــــــرمان☼◄
حالت شخصی من:
![]() |
|||
|
سلام
اقــــــــــــــــــــــا به نظر من هیچ چیز کار دست رو نمی کته چون در مر حله اول چسب باید با فشار بز نیم در مرحله های بعدی میشه این کار هارو کرد ![]() _________________ تانک من: |
|||
|
|
|||
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » تجربیات ساخت آکواریوم | صفحه 2 از 3 | رفتن به صفحه قبلي 1, 2, 3 بعدي |
~ يا ~ عضويت در سايت شرایط ارسال سوالات ( در صورت عدم رعایت شرایط به سوالات شما پاسخ داده نخواهدشد )
|
| شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد . شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد . شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد . شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد . شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد |