|
|
موضوع مطلب : زبرا دانيو |
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » دانیوها | صفحه 3 از 4 | رفتن به صفحه قبلي 1, 2, 3, 4 بعدي |
|
|
| نويسنده | پيغام | |||
|---|---|---|---|---|
| arya_elf
|
|
|
||
|
کاربر جدید
![]() وضعيت:
![]() نام: آریا
10 آذر ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 21
میانگین ارسالها در روز: 0
امتياز: 126
تشکر کرده: 14
تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: Tehran
|
||||
|
اگه امکانش بود خود ماهی رو میاوردم ببینی! اما من تهرانم! باز هم با ذره بین بررسی کردم! الان دیگه 100% مطمئنم! شاید هم به قول شما جهش ژنی صورت گرفته! _________________ elf |
||||
| SABI
|
|
|
||
|
کاربر حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: صابر نوري الموتي
13 ارديبهشت ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 354
میانگین ارسالها در روز: 0.02
امتياز: 2210
تشکر کرده: 237
تشکر شده 210 بار در 112 پست
محل سكونت: تهران
|
||||
|
سلام
دوستان این ماهی که تخمها رو با سرعت زیاد و اصطلاحا به شکل بارانی میریزه پس تخمها به چه صورت توسط نر بارور میشه؟ چون اگه سرعت ریختن تخمها بالا باشه و یه تور هم کف تانک، دیگه فرصتی برای بارور کردن نمیمونه! البته این سئوال به ذهنم رسیده ها، یه موقع فکر نکنید که می خوام روش بچه گیری از این ماهی رو زیر سئوال ببرم!!! فکر کنم گرفتن بچه از بارب ها هم به همین روش باشه، درسته؟! _________________ هيچ كس نمي تواند بدون رضايت شما در شما احساس حقارت به وجود آورد |
||||
| abolfazl22
|
|
|
||
|
معاون انجمن
![]() وضعيت:
![]() نام: ابوالفضل عسکری
تعداد ارسالها: 5575
میانگین ارسالها در روز: 0.36
امتياز: 38625
تشکر کرده: 2907
تشکر شده 5372 بار در 3368 پست
محل سكونت: زاهدان
حالت شخصی من:
![]() |
||||
سلام تخمریزی بارانی اینجوری که نرو ماده کنار هم شنا میکنند درعین حال تخم و اپرسمو رها میکنند اسپرم ها به تخما میچسبند و... تور برای خورده نشدن تخما هست |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از abolfazl22 تشکر کرده اند fishali, aqua-quest, SABI |
||||
| bandar
|
|
|
||
|
کاربر جدید
![]() وضعيت:
![]() نام: ali
30 مهر ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 2
امتياز: 20
تشکر کرده: 0
تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: بندرعباس
|
||||
| سلام . من دو تا زبرا قرمز دارم که یکی باله های بلندی داره و شکم و جثه ی بزرگ و اون یکی باله های کوچک که سر باله ها و دمش گرده و هیکلش هم از اون یکی کوچیک تره .می خواستم بدونم کدوم نر و کدوم مادس. | ||||
| abolfazl22
|
|
|
||
|
معاون انجمن
![]() وضعيت:
![]() نام: ابوالفضل عسکری
تعداد ارسالها: 5575
میانگین ارسالها در روز: 0.36
امتياز: 38625
تشکر کرده: 2907
تشکر شده 5372 بار در 3368 پست
حالت شخصی من:
![]() |
||||
|
دوست عزیز عکس بذار _________________ ورود به آکواریومیست |
||||
| bandar
|
|
|
||
|
کاربر جدید
![]() وضعيت:
![]() نام: ali
30 مهر ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 2
امتياز: 20
تشکر کرده: 0
تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: بندرعباس
|
||||
|
سلام ببخشید دیر شد .
آدرس عکس ها : http://www1.upic.ir/images/nz0hqbc86g6wzy97ar3b.jpg http://www1.upic.ir/images/q63blcen77igr2psh2.jpg http://www1.upic.ir/images/zwtzu5njcfj0fbbwsbn.jpg از اینکه عکسا کیفیت ندارن عذر میخوام. |
||||
| ROZabi
|
|
|
||
|
مدیر انجمن ساخت آکواریوم
![]() وضعيت:
![]() نام: amir
23 بهمن ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 1004
میانگین ارسالها در روز: 0.07
امتياز: 7675
تشکر کرده: 791
تشکر شده 924 بار در 541 پست
|
||||
سلام دوست عزيز عكس 1- ماده عكس3- نر موفق باشي _________________ به جمع يكساله هاي سايت پيوستم
آکواریوم rozabi (آكوام كامل شد) صفحه ي 12 |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از ROZabi تشکر کرده اند abolfazl22, hamed_pardaz |
||||
| nicebluesky
|
|
|
||
|
کاربر فوق حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: بهنام
تعداد ارسالها: 832
میانگین ارسالها در روز: 0.05
امتياز: 5189
تشکر کرده: 567
تشکر شده 661 بار در 401 پست
محل سكونت: دزفول
|
||||
|
سلام دوستان
به نظر من زبرا جزو کاراسین هاست نه سیپرینید ها سیپرینیدها لبهاشون تقریبا رو به پایین هست ولی کاراسین ها دهانشون رو به بالاست سیپرینیدها باله زیر دمشون مثلثی نوک تیز هست و معمولا بی رنگ...ولی در کاراسین ها این باله پهن و بزرگه و در اکثر نوع ها رنگی یا طرح دار هست کاراسین ها معمولا از میانه آب غذا میخورن به علت فرم دهانشون..ولی سیپرینید ها عادت دارن از کف بخورن بر اساس این نشانه ها زبرا باید در گروه کاراسین ها باشه موفق باشید _________________ پدر مومن من...مادر مقدس من...نماز تو یک ورزش تکراریست بدون هیچ اثر اخلاقی و اصلاح عملی و حتی نتیجه بهداشتی!که صبح و ظهر و شب انجام می دهی اما نه معانی الفاظ و ارکانش را میدانی و نه فلسفه حقیقی و هدف اساسیش را میفهمی.تمام نتیجه کار تو و آثار نماز تو این است که پشت تو قوز درآورد و پیشانی صافت پینه بست و فرق من بی نماز با تو نمازگزار فقط این است که من این دو علامت تقوا را ندارم..! |
||||
| vangelis
|
|
|
||
|
در ابتدای فعالیت
![]() وضعيت:
![]() نام: ونجلیس
12 آبان ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 56
امتياز: 354
تشکر کرده: 9
تشکر شده 4 بار در 4 پست
|
||||
|
سلام توی یه آکواریوم 60لیتری که تصفیه داخلیش 600وات بر ساعت قدرت داره میشه از این زبرا ها ریخت منظورم اینه که جریان آب اذیتشون نمی کنه _________________ یک اصل می گه کار نشد نداره اما اصل من میگه کاری رو بکن که ارزششو داشته باشه |
||||
| mahi_nabati
|
|
|
||
|
مدیر انجمن ساخت آکواریوم
![]() ![]() وضعيت:
![]() نام: داداش علي
تعداد ارسالها: 1596
میانگین ارسالها در روز: 0.1
امتياز: 12293
تشکر کرده: 2228
تشکر شده 1180 بار در 722 پست
حالت شخصی من:
![]() |
||||
سلام داداش. مگه هميشه فيلترت روشنه؟؟؟؟؟ نه 600 ليتر بر ساعت اونقد قوي نيست كه اذيتشون كنه. موفق باشي _________________ تازه كار ها حتما بخونن :::: سيكل ازت |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از mahi_nabati تشکر کرده اند vangelis |
||||
|
|
||||
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » دانیوها | صفحه 3 از 4 | رفتن به صفحه قبلي 1, 2, 3, 4 بعدي |
~ يا ~ عضويت در سايت شرایط ارسال سوالات ( در صورت عدم رعایت شرایط به سوالات شما پاسخ داده نخواهدشد )
|
| شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد . شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد . شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد . شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد . شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد |