|
|
موضوع مطلب : سوالات بخش سيپرينيد ها |
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » سیپرینید ها | صفحه 9 از 9 | رفتن به صفحه قبلي 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 |
|
|
| نويسنده | پيغام | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| ROZabi
|
|
|
|||||
|
مدیر انجمن ساخت آکواریوم
![]() وضعيت:
![]() نام: amir
23 بهمن ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 1004
میانگین ارسالها در روز: 0.07
امتياز: 7675
تشکر کرده: 791
تشکر شده 924 بار در 541 پست
|
|||||||
سلام فكر نكنم شرايط خاصي بخوان همون شرايط معمولي تانك بهتره. بزرگترها حتما ميزننشون. بهتره جداگانه بزرگ كني بعد پيش سايرين بندازي. موفق باشي _________________ به جمع يكساله هاي سايت پيوستم
آکواریوم rozabi (آكوام كامل شد) صفحه ي 12 |
|||||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از ROZabi تشکر کرده اند abolfazl22 |
|||||||
| master89
|
|
|
|||||
|
کاربر نیمه فعال
![]() وضعيت:
![]() نام: mehdi
5 اسفند ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 105
میانگین ارسالها در روز: 0.01
امتياز: 686
تشکر کرده: 50
تشکر شده 7 بار در 4 پست
|
|||||||
|
5 تا بارب نر دارم. 8 تا ماده
الان 4 ماهه دارمشون اما جفتگیری نمیکنن. چرا؟ _________________ دنیای آکواریوم و وحش
سوال و جواب ، مقالات ، حراجی و... این وبسایت رو برای سرگرمی ایجاد کردم ، منتظر حضور گرمتون هستم. آپدیت شد ! |
|||||||
| reptal
|
|
|
|||||
|
ناظم ارشد آکواریوم
![]() وضعيت:
![]() نام: ايمان
24 فروردين ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 2403
میانگین ارسالها در روز: 0.16
امتياز: 19075
تشکر کرده: 1516
تشکر شده 2186 بار در 1378 پست
محل سكونت: 1 گوشه ای از ایران زمین
|
|||||||
سلام اگر تو گرین هات نر و ماده داری احتمالش هست. چون سیچلایید ها کلا قلمرو طلب هستند. گرین نسبت به سیچلایید هایی مثل اسکار کمتر. اما اگر قسمتی رو به عنوان قلمرو تعیین کرده باشه با ماهی هایی که وارد قلمروش می شن 1 کم خشنه موفق باشی _________________ کوروش پا شو که کشور تو راه مهیبیهء.بنگر که ملت تو خواب عمیقیهء. ببین به 2 دنیا داریم می گیم که ما برتریم. در حالی که ما ها همه1 مشت گدا پروریم. ببین 1 جوان از نه دلش داره می گه .اینجا لواط و زنا جزئی از کردار نیکه کوروش ناموس فروشی رو دور قیمته.کوروش ملت گفتار نیکش فوش و غیبته کوروش تو رو تحقیر و ویران کردن. اسمت خط خورده از تقویم ایران رسما راستی مقبرت بر اثر بلا ها رفته .عکست فقط سر در قلیون سرا ها نصبه کور |
|||||||
| fishali
|
|
|
|||||
|
مدير انجمن ماهيان
![]() وضعيت:
![]() نام: علی حسن زاده
6 بهمن ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 1092
میانگین ارسالها در روز: 0.07
امتياز: 10719
تشکر کرده: 2152
تشکر شده 1024 بار در 626 پست
محل سكونت: نصف جهان
حالت شخصی من:
![]() |
|||||||
سلام ایمان جان حواست کجاست منظور دوستمون گرین بارب هست نه گرین ترور --------------------- اما درمورد سوال دوستمون master89 که جدید هم نیست(مال 9 اردیبهشته) بگم آره حتما میزنند و میخورند. آخه 1سانت کجا و 15سانت کجا؟! _________________ مكن خيره بر زيردستان ستم كه دستيست بالاي دست تو هم *سعدي* |
|||||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از fishali تشکر کرده اند master89 |
|||||||
| blueToos
|
|
|
|||||
|
کاربر جدید
![]() وضعيت:
![]() نام: امين
4 آذر ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 10
میانگین ارسالها در روز: 0
امتياز: 84
تشکر کرده: 5
تشکر شده 1 بار در 0 پست
محل سكونت: ميبد
|
|||||||
|
شاركي كه بدني تيره رنگ چيزي تو مايه هاي سياه (تقريبا) و دم و باله هاي قرمز داره اسمش چيه؟ و نر و مادش چطوري تشخيص داده مي شن؟ _________________ اللهم عجل لوليك الفرج |
|||||||
| teruy
|
|
|
|||||
|
ناظم نمونه آبان ماه
![]() وضعيت:
![]() نام: محسن بهزادي
تعداد ارسالها: 1771
میانگین ارسالها در روز: 0.12
امتياز: 18401
تشکر کرده: 538
تشکر شده 2375 بار در 1202 پست
محل سكونت: همه جای ایران سرای من است
حالت شخصی من:
![]() |
|||||||
|
سلام امين جان
عدي غدير خم برشما مبارك باشه سوالتون رو جاي مناسبي مطرح نكردين و به همين دليل هم منتقل ميشه به بخش سوالات بخش سيرينيد ها منتقل ميشه اما ماهي كه فرمودين اسمش شارك رمبو هست. و اطلاعات كامل رو ميتونيد در اينجا پيدا كنيد. _________________ تا آسمان راهی نمانده .... انتقاد از مدیران |
|||||||
| lastblog
|
|
|
|||||
|
کاربر حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: farhad
تعداد ارسالها: 403
میانگین ارسالها در روز: 0.03
امتياز: 2745
تشکر کرده: 168
تشکر شده 170 بار در 121 پست
محل سكونت: kermanshah
حالت شخصی من:
![]() |
|||||||
دوست عزیز این ماهی بلاک سارک(شارک سیاه )نام دارد و هیچ نشانه ی ثابتی برای تشخیص جنسیت آنها وجود ندارد ، ضمن اینکه آنها را نمی توان در آکواریوم تکثیر کرد . _________________ |
|||||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از lastblog تشکر کرده اند reptal |
|||||||
| rezarsenal
|
|
|
|||||
|
در ابتدای فعالیت
![]() وضعيت:
![]() نام: رضا فتاح
تعداد ارسالها: 55
میانگین ارسالها در روز: 0
امتياز: 329
تشکر کرده: 43
تشکر شده 13 بار در 8 پست
محل سكونت: بابل
|
|||||||
|
با سلام
چند تا سوال در مورد گلدفیش دارم : !. بیماری که در اون روی بدن گلدفیش ها لکه های سیاه ایجاد میشه و منجر به مرگشون میشه ناشی از چیه؟ و درمانش چیه؟ 2. به نظر شما در یک تانک 20 لیتری حداکثر ( با ارفاق) چندتا گلدفیش میشه نگه داشت؟ 3. چرا وقتی پمپ هوا رو روشن میکنم گلدفیش ها وحشی میشن؟ ( البته تعداد ماهی های من نسبت به اندازه ی تانک خیلی زیاده!!! ) _________________ VIVA GUNNERS |
|||||||
| teruy
|
|
|
|||||
|
ناظم نمونه آبان ماه
![]() وضعيت:
![]() نام: محسن بهزادي
تعداد ارسالها: 1771
میانگین ارسالها در روز: 0.12
امتياز: 18401
تشکر کرده: 538
تشکر شده 2375 بار در 1202 پست
محل سكونت: همه جای ایران سرای من است
حالت شخصی من:
![]() |
|||||||
|
سلام
1-این بیماری نیست بلکه مشکلی است که در اثر تغییر در پارامتر های اب و نا مناسب شدن اون برای زیست این موجودات به وجود می آد و درمانش هم انتقال به آب تمیزه. 2-این بسته به اندازه ماهی های شما داره ولی حداکثر 3 تا. 3-پمپ هوا خود باعث ایجاد موج های لرزشی توی آب میشه که برای ماهی ها مثل صدای بلند بلندگو است.هر چه مخزن کوچکتر باشه این صدا برای ماهی ها بلند تر و عذاب آور تر است. _________________ تا آسمان راهی نمانده .... انتقاد از مدیران |
|||||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از teruy تشکر کرده اند aqua-quest, fishali |
|||||||
|
|
|||||||
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » سیپرینید ها | صفحه 9 از 9 | رفتن به صفحه قبلي 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 |
~ يا ~ عضويت در سايت شرایط ارسال سوالات ( در صورت عدم رعایت شرایط به سوالات شما پاسخ داده نخواهدشد )
|
| شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد . شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد . شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد . شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد . شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد |