|
|
موضوع مطلب : نگهداری گیاهان در کنار ماهی های خشن |
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » تجربیات نگهداری گیاهان | صفحه 1 از 3 | رفتن به صفحه 1, 2, 3 بعدي |
|
|
| نويسنده | پيغام | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| teruy
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
ناظم نمونه آبان ماه
![]() وضعيت:
![]() نام: محسن بهزادي
تعداد ارسالها: 1771
میانگین ارسالها در روز: 0.12
امتياز: 18401
تشکر کرده: 538
تشکر شده 2375 بار در 1202 پست
محل سكونت: همه جای ایران سرای من است
حالت شخصی من:
![]() |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
فقط به اولین نکته بسنده میکنم و اونم اینه که برای گیاهکاری
در این مخازن حتما به نحوه قلمرو طلبی ماهی هاتون دقت کنید توضیحات بیشتر در آینده _________________ تا آسمان راهی نمانده .... انتقاد از مدیران |
|
کاربرانی که برای این ارسال از teruy تشکر کرده اند aqua-quest, abolfazl22, BlACKGUARD |
| edoniss
|
|
|
|
کاربر فعال
![]() وضعيت:
![]() نام: امیرحسین
3 دي ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 227
میانگین ارسالها در روز: 0.01
امتياز: 1506
تشکر کرده: 241
تشکر شده 178 بار در 86 پست
محل سكونت: زنجان
|
|
به! من کلی منتظر بودم مطلب بزنی واسه این قضیه. همین؟
یخورده توضیح بده ببینم منظور چیه |
| nima21
|
|
|
|
کاربر حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: nima
18 دي ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 498
میانگین ارسالها در روز: 0.03
امتياز: 3587
تشکر کرده: 320
تشکر شده 177 بار در 124 پست
محل سكونت: رامسر(کاسپین)
حالت شخصی من:
![]() |
مرسی![]() مطلبت خیلی کامل و پر محتوا بود![]() ![]() ![]() ![]() من فهمیدم چی گفتی![]() ![]() ![]()
این اینده کی هست؟میخوای مارو تو خماری نگه داری؟؟؟؟؟؟ ![]() ![]() ![]() _________________ تو اگر در تپش باغ خدا را دیدی،همت کن و بگوماهی ها حوضشان بی آب است.(سهراب سپهری) رنگین کمان سهم کسانیست که تا اخرین لحظه زیر باران می مانند سکوتم از رضایت نیست.......!!!!!! |
| teruy
|
|
|
|
ناظم نمونه آبان ماه
![]() وضعيت:
حالت شخصی من:
![]() |
|
سلام به همه دوستان
عذر منو بپذیرید که نتونستم زود تر بیام اومدم بگم یه کم دیگه هم صبر کنین تا وقتی که کاملا آزاد بشم و سایت رو کنم پر از مطالب جالبی که حتا توی خواب هم نمیبینید از نحوه درمان بیماری ها گرفته تا شگرد های ساخت مخزن های بزرگ منت بزارین و بازم کمی صبر کنین. دوستون دارم خیلی زیاد _________________ تا آسمان راهی نمانده .... انتقاد از مدیران |
|
کاربرانی که برای این ارسال از teruy تشکر کرده اند aqua-quest, fishali, nima21, edoniss, abolfazl22 |
| tetra2008
|
|
|
|
مدير انجمن بيماري
![]() وضعيت:
![]() نام: علی آبیز
19 خرداد ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 556
میانگین ارسالها در روز: 0.04
امتياز: 3840
تشکر کرده: 100
تشکر شده 367 بار در 240 پست
محل سكونت: مشهد
|
سلام آقا پس قربونت تجربیاتتونو واسه ما رو کنین که ما مردیم از بی تجربگی _________________ |
| irarkh
|
|
|
|
کاربر فعال
![]() وضعيت:
![]() نام: AR.KH
29 فروردين ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 209
میانگین ارسالها در روز: 0.01
امتياز: 1290
تشکر کرده: 52
تشکر شده 136 بار در 80 پست
محل سكونت: تهران
|
|
سلام
اگر هنوز فرصت ندارید اشکالی نیست, ما صبر ایوب داریم. اصولا" تجربه ثابت کرده که در کنار فلاور و اسکار, در سایز های بزرگ, نگهداری گیاهان طبیعی ریشه دار با مشکل مواجه خواهد . زیرا که این دو علاقه شدیدی به جابجائی شن داشته و در ادامه اون گیاهان ریشه دار, ریشه کن خواهند شد! |
| teruy
|
|
|
|
ناظم نمونه آبان ماه
![]() وضعيت:
حالت شخصی من:
![]() |
|
سلام به همه
از تاخير به وجود آمده بسيار عذر خواهي ميكنم چون گمان ميكردم كه اين موضوع را قبلا در سايت عنوان نموده ام. عكس زير مخزن خودم ميباشد قبل از فروپاشي. همانطور كه ملاحضه ميكنيد در اين مخزن بنده از ماهي هاي فلاور نگهداري ميكردم ماهي هاي سيچلايد معمولا براي قلمرو طلبي و يا ساختن مكاني براي جلب نظر ماهي ماده(جهت جفت گيري) اقدام به جابجايي شن هاي مخازن مي نمايند و اين يك كار بسيار عادي مي باشد. حال اگر در مكان انتخابي آنها مانعي از جمله گياهان باشد به هر طريق نسبت به از بين بردن آنها اقدام ميكنند و همه اينها براي جلب نظر ماهي ماده ايست كه ممكن است حتي در مخزن وجود هم نداشته باشد و ماهي فقط از روي غريزه اقدام به حفر چاله مي نمايد. اگر دقت كرده باشيد اين ماهي ها هيچ وقت برگ ها و ساقه هاي بالايي گياهان را مورد هجوم خود قرار نميدهند و هميشه به ساقه هاي پاييني گياهان حمله ميكنند و دليل اين هم همانطور كه عرض كردم پاكسازي منطقه لانه از هر چيز اضافي مي باشد.پس دليل كندن گياهان توسط ماهي هاي سيچلايد پدركشتگي با اين گياهان نيست بلكه حفظ قلمرو وانتخاب جفت مي باشد اين ماهي ها بيشتر كناره هاي مخزن را براي اين كار در نظر مي گيرن و دليل آن هم استفاده از موانع طبيعي براي حفاظت از لانه خود مي باشد. طبيعتا وقتي لانه خود را در گوشه مخزن بسازد توانايي بيشتري در حفاظت از آن خواهد داشت چرا كه دو طرف لانه را ديواره مخزن فرا گرفته است. پس با دانستن اين مطلب: 1-اول شما نبايد گياه هان خود را در مكان هايي كه احتمال ساختن لانه توسط اين ماهي ها وجود دارد بكاريد. 2-براي كاشت گياهان بهترين مكان در اين گونه مخازن وسط تانك مي باشد و براي محكم كردن ريشه ها هم بهتر است از دكور هاي سنگي يا چوبي استفاده كنيد و گياهان را هم لابلاي اين دكوراسون قرار دهيد 3-براي محكم كاري در اين زمينه بهتر است از گياهان تلخ گوشت در ابتدا استفاده نماييد تا ماهي با مزه گياهان آشنا نشود. ![]() ![]() _________________ تا آسمان راهی نمانده .... انتقاد از مدیران |
|
کاربرانی که برای این ارسال از teruy تشکر کرده اند abolfazl22, nicebluesky, mehilonglegs |
| niyosha
|
|
|
|
در ابتدای فعالیت
![]() وضعيت:
![]() نام: niyosha
8 آذر ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 26
میانگین ارسالها در روز: 0
امتياز: 168
تشکر کرده: 20
تشکر شده 0 بار در 0 پست
|
|
سلام و خسته نباشید به همه
میخواستم بدونم ااز گیاهان گلخونه ای یا همون گیاهای تو گلدون میشه استفاده کرد ، من یه کار اشتباهی کردم دوتا گیاه که کوچولو هستن و اصلا گل نمیدنو بعد از ضدعفونی کردن گذاشتم توی آکواریوم ولی متاسفانه بعد از 3 روزه که گذشته دیروز 2تا آنجلا مرددن و امروز گرامی ها منم سریع گیاهارو در آوردم، خیلی سرحال بودن یه هو مردن البته کلی اشک ریختم واسشون ولی کاریه که شده |
| hoorzad1
|
|
|
|
کاربر فوق حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: میلاد
10 آذر ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 751
میانگین ارسالها در روز: 0.05
امتياز: 5465
تشکر کرده: 916
تشکر شده 575 بار در 376 پست
محل سكونت: مشهد
|
|
teruy
عزیز: چه آکواریوم تمیزی داشتی چی شد ترکید؟ راستی بالاخره نگفتی من چه گیاه هایی برای تانک خودم بخرم؟ یه لیست کامل بده بهم niyosha عزیز: گل ها رو با گلدون و خاکش گذاشتی؟؟؟؟؟؟ خب معلومه خاکی که داشته پر از آلودگی های خفن بوده! تازه گل و گیاه طبیعی که توی آب خفه می شه !! نمیشه بذاری توی آب ... بعدشم می پوسه سریع توی آب و انتشار بیماری و آلودگی و ... برای ماهی آنجل هم گذاشتی معلومه که میمیره تفلکی .. آنجل بدجوری حساسه! در ضمن ماهی بالاخره یه روزی میمیره دیگه به نظر من که آب رو سیفون کن و سریع آب رو نصفش رو با رعایت کامل موارد تعویض آب ، عوضش کن ... اون آب دیگه آب بشووو نیست! قربون همه ... میلاد تانک های جمعی من : http://www.aqua-quest.ir/ftopic-2228-days0-orderasc-0.html نظر بدید _________________ تانک های جمعی من :
تاپ سامپ! دست ساز من :