|
|
موضوع مطلب : راه اندازی دایره المعارف ماهیان |
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » سرآغاز / به انجمن های تخصصی AQua-Quest خوش آمدید | صفحه 1 از 1 | |
|
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| نويسنده | پيغام | ||
|---|---|---|---|
| bagherghara
|
|
|
|
|
کاربر جدید
![]() وضعيت:
![]() نام: مسعود
4 شهريور ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 3
میانگین ارسالها در روز: 0
امتياز: 0
تشکر کرده: 1
تشکر شده 1 بار در 1 پست
محل سكونت: تهران
|
|||
|
درود
بارها شده که می خواستم مطلبی در مورد یک ماهی پیدا کنم بعد از جستجو کلی مطلب پیدا شده که اغلب کوتاه و ناقص و تکراری بوده یعنی انگار یک نفر چیزی نوشته باقی کپی کردن. و همیشه با خودم فکر می کردم اگه جایی باشه که بشه با یک جستجو تمام مطالب درست و مفید رو در مورد یک ماهی به آدم بده چه قدر خوب می شد. حالا به این فکر افتادم که با همکاری دوستان علاقه مند یک دایره المعارف اینترنتی در این مورد جمع آوری کنم با آقای Aqua-quest در میون گذاشتم گفتن نظرسنجی بذارم ببینیم نظر دوستان چیه حالا نظر بدید اگر موافقان زیاد بودند بیشتر در مورد این کار توضیح می دم. در ضمن هر کی هم دوست داره همکاری کنه پست بذاره اعلام آمادگی کنه و کارهایی هم که می تونه انجام بده بنویسه. کارهایی که حدث می زنم لازم بشه عبارت است از: 1.جستجوی اینترنتی و جمع آوری مطلب از آن ها 2.خواندن کتاب های مربوطه و جمع آوری مطلب از آن ها 3.ترجمه از هر زبانی 4. برنامه نویسی وب 5. ویراستاری مطالب 6. تایپ مطالب آماده شده در مورد کارهایی که خودم می تونم انجام بدم: می تونم مطالب رو از منابع انگلیسی ترجمه کنم در ضمن برنامه نویسی دسک تاپ بلدم اگه کار راه بیفته وب هم یاد می گیرم تا در طراحی دایره المعارف کمک کنم همچنین تایپم هم خوبه. |
|||
|
کاربرانی که برای این ارسال از bagherghara تشکر کرده اند aqua-quest |
|||
| aqua-quest
|
|
|
|
|
مدیر کل آکواریوم
![]() وضعيت:
![]() نام: رسول گل محمّدی
تعداد ارسالها: 2816
میانگین ارسالها در روز: 0.18
امتياز: 13137
تشکر کرده: 6451
تشکر شده 3841 بار در 1856 پست
محل سكونت: یه آکواریوم دریایی
حالت شخصی من:
![]() |
|||
|
سلام
من موافقم . من مي تونم فضاي اين كار را در سايت فراهم كنم و در ويراستاري و ترجمه ي مطالب كمك كنم . _________________ زندگی تفسیر سه کلمه است خندیدن بخشیدن و فراموش کردن پس بخند ببخش و فراموش کن |
|||
| mamsia
|
|
|
|
|
کاربر جدید
![]() وضعيت:
![]() نام: سياوش
28 مهر ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 1
میانگین ارسالها در روز: 0
امتياز: 0
تشکر کرده: 0
تشکر شده 0 بار در 0 پست
|
|||
|
سلام به همه
منم با اين كار خيلي موافقم |
|||
|
|
|||
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » سرآغاز / به انجمن های تخصصی AQua-Quest خوش آمدید | صفحه 1 از 1 | |
~ يا ~ عضويت در سايت شرایط ارسال سوالات ( در صورت عدم رعایت شرایط به سوالات شما پاسخ داده نخواهدشد )
|
| شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد . شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد . شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد . شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد . شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد |