|
|
موضوع مطلب : طرح توجیحی برای سالن تکثیر50000قطعه ای |
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » لوازم سالن تکثیر اعضا | صفحه 2 از 2 | رفتن به صفحه قبلي 1, 2 |
|
|
| نويسنده | پيغام | |||
|---|---|---|---|---|
| abolfazl22
|
|
|
||
|
معاون انجمن
![]() وضعيت:
![]() نام: ابوالفضل عسکری
تعداد ارسالها: 5575
میانگین ارسالها در روز: 0.36
امتياز: 38625
تشکر کرده: 2907
تشکر شده 5372 بار در 3368 پست
محل سكونت: زاهدان
حالت شخصی من:
![]() |
||||
|
سلام 1-از این ماهیرانا که 60تا خروجی داره وقیمتش 60تومنه اون موقع بود الان نمیدونم 2-از فیلترهای اسفنجی که با انشعاب هوا کارمیکنه و مخصوص سالن هست 3-با لوله آب نه با نبشی و گالوانیزه 4-بله 87تا تانک بود،یادم رفت بخشید،شیشه 6میل 5-درمورد زوک چون خودم میسازم چیزی ننوشتم 6-براساس 100*40*40 نه بهترین سایز هست ولی برای ماهیای که بالای 20سانت رشد دارند ابعاد بالاتری درنظر هست 7-آره - ابعادش یادم نیست و تو طرح به ابعاد کاری ندارند به قیمت و فاکتور و کلا برای هر سالن فرق میکنه 8-نوپان رو برای این که بذارم زیر یونولیت تا زیر تانک ها سفت باشه 9-برای کف و سقف تانک ها 10-همون آب شیرین کن هست یا به اصطلاح سیستم تصفیه آب خانگی تو سایت درموردش مطلب هست 11-برای تکثیر گیاهان و زنده زاها تو این طرح مقداری قیمت ها رو بالا گرفتم تا براساس وامی که بدن کمبود نیارم[/quote] ّب
2واحد اقتصاد مهندسی
پس اگر کلا اقتصاد میخوندی چی؟؟؟ اولش گفتم ساده نویسی کردم تا برای همه راحت باشه _________________ ورود به آکواریومیست |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از abolfazl22 تشکر کرده اند hitali, aqua-quest, nima21 |
||||
| mojtaba_iut63
|
|
|
||
|
کاربر حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: mojtaba
4 بهمن ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 329
میانگین ارسالها در روز: 0.02
امتياز: 1877
تشکر کرده: 83
تشکر شده 295 بار در 189 پست
محل سكونت: اصفهان
|
||||
|
سلام شما پمپ چند وات قیمت گرفتی 180 تومان؟خوب پمپ 300 تومانی هم هست ولی نسبت به تانک هایی که ابوالفضل گفته همون 100 تومان مارک چینی زیاد هم هست _________________ روح ماهی ،باشکوه ترین شناگر از اول اردیبهشت میرم سربازی و دیگه نمیتونم بیام سایت البته تا اموزشی تمام بشه وبعد ببینیم کجا می افتیم اگه اصفهان بیفتم بازم در خدمتیم آموزشی تمام شد و الان 1 ماهی هست که شیرازم ولی دیگه میتونم بیام سایت.تهران که بودم همه اکواریومی ها رفتم تجربه بدی نبود |
||||
| hitali
|
|
|
||
|
کاربر جدید
![]() وضعيت:
![]() نام: علی
12 اسفند ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 18
میانگین ارسالها در روز: 0
امتياز: 131
تشکر کرده: 1
تشکر شده 5 بار در 4 پست
|
||||
|
در مورد خرید از ماهیران همه میگن که مافیای اقتصادی ماهی هست و قیمتهاش و راهنماییعاشون بیشتر واسه منفعت خودشونه
این پمپ رو یادم نیست اما داشت 140 تا آکواریوم رو ساپورت میکرد ماهیران کتاب زیبای دکتر عمادی رو تحریف کرده و تو بخش بیماریها که قبلا سال 60 کامل توضیح داده بود نوشته مراجعه شود به دامپزشک!!!!!!!!!!!!!!1 -منظورت همونها که توی تشت پلاستیک هستند با سنگ و ...؟ 8-به نوپان احتیاج نداری چون باعث خیس شدگی و پوسیدگی میشه وسط زیر رو با لوله یا هر چیزه دیگه جوش میدن 9-یعنی میخوای بزاری روی آکواریوم؟؟؟ 11- منظورت فروش گیاه هست؟ موفق باشی ابوالفضل: نباید 2تا پست میزدی باید پست اولی رو ویراش میکردی |
||||
| abolfazl22
|
|
|
||
|
معاون انجمن
![]() وضعيت:
![]() نام: ابوالفضل عسکری
تعداد ارسالها: 5575
میانگین ارسالها در روز: 0.36
امتياز: 38625
تشکر کرده: 2907
تشکر شده 5372 بار در 3368 پست
محل سكونت: زاهدان
حالت شخصی من:
![]() |
||||
|
سلام
پستتاتو ویراش کردم و اضافی هارو حذف کردم ماهیران که همه میدونند چه کارست اما درمورد نوپان که روشی که من برای کار درنظر دارم هیچ آبی رویه نوپان نمیره که خیس بشه فقط مقداری رطوبت بخاطر حجم بالای آب به وجود میاد که برای اونم راح حل دارم بله هم برای کف و هم بالا انشالله راه بندازی دلیلشو میدونی بعد از فروش ماهی تجارت گیاه پرسوده جیگر من این طرحو دادم تا شما براساس این بتونید طرح بنویسد و دیگه پول اضافی به کسی ندید اما توجیح کردن باید پول بدید وگرنه ما اقتصادیا باید از گشنه گی بمیریم اگر سوالی درمورد خود طرح بپرس به اینکه من با نوپان و بقیه چکار میکنم وقتتو خرج نکن موفق باشی _________________ ورود به آکواریومیست |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از abolfazl22 تشکر کرده اند hamed_pardaz, aqua-quest |
||||
| mbz
|
|
|
||
|
کاربر فوق حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: ایلیا
تعداد ارسالها: 972
میانگین ارسالها در روز: 0.06
امتياز: 6914
تشکر کرده: 330
تشکر شده 860 بار در 517 پست
محل سكونت: بیرجند
حالت شخصی من:
![]() |
||||
|
سلام
بچه ها من با استفاده و مطالعه ی مطالب سایت یک ترح توجیهی برای مغازه ماهی فروشی و سالن تکثیر آماده کردم که گفتم بذارمش اینجا شاید بدرد کسی بخوره ناگفته نماند این طرح و توضیحاتش مال مطالب همین تاپیک های خودمون که من سرجمع کردمش( تشکر میکنم از دوستانی که این مطالب رو گذاشتن) البته زیاد کامل نیست و دوستان خودشون می تونن کامل تر کننش و بذارن همینجا برای استفاده عموم چیز بدرد بخوریه اینم لینک دانلودش _________________ بوی لجـن گرفتـه انبـوه خاطـراتـــم... دیـروز: رنگ وحشـت، فردا: دوباره تکـرار! |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از mbz تشکر کرده اند boozzai, taherhitler, jokerman, EHSAN3650 |
||||
| amooemad
|
|
|
||
|
کاربر نمونه آبان ماه
![]() وضعيت:
![]() نام: عماد
24 فروردين ماه ، 1390
تعداد ارسالها: 826
میانگین ارسالها در روز: 0.05
امتياز: 5955
تشکر کرده: 295
تشکر شده 711 بار در 466 پست
محل سكونت: بندرگز
|
||||
|
سلام
ایلیا جان طرحت واقعا چیز خوبی بود مخصوصا با توجه به اون صحبتایی که چند شب پیش با هم کردیم خیلی به درد من یکی میخوره!! فقط یه سوال. این جدولاش یه سری ناقصه یا من کاملشون دارم؟ مثلا اون قسمت که وسایل مورد نیاز و قیمتهاشو نوشتی ردیف قیمتا کلا خالیه. یا اون قسمتی که تعداد تخمینی فروش ماهی در 120 روز رو نوشتی چند ردیف اول تعداد داره اما ننوشته از چه ماهیایی باید این تعداد بفروشیم!! یه نگاه بندازی جواب بدی ممنون میشم _________________ گر بر سر نفس خود امیری مردی گر بر دگران خورده نگیری مردی مردی نبود فتاده را پای زدن گر دست فتاده ای بگیری مردی یادداشتهایی پیرامون موسیقی ایرانی
|
||||
| mbz
|
|
|
||
|
کاربر فوق حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: ایلیا
تعداد ارسالها: 972
میانگین ارسالها در روز: 0.06
امتياز: 6914
تشکر کرده: 330
تشکر شده 860 بار در 517 پست
محل سكونت: بیرجند
حالت شخصی من:
![]() |
||||
سلام در مورد قیمت ها چون کار ماهی کاری که هیچ قیمت درستی نمی تونی توش پیدا کنی و هرجا که بری یک قیمت من قیمت ها رو پاک کردم که دوستان دچار مشکل نشن هر جایی و هر زمانی یک قیمتی داره این چیزا تعداد تخمینی فروش هم چیزی نیست که من بتونم بگم چقدر و همه اینا برمیگرده به صحبت های چند شب پیش ما تویه یاهو که خودت میدونی بستگی به شرایط شهر شما و خیلی چیزای دیگه داره و اصلا درست نیست من چیزی بگم و باید برای پر کردن این جدول ها خودت بری تویه شهری که می خوای این طرح رو اجرا کنی تحقیق کنی چون هیچ چیز درستی رو نمیشه اونجا گذاشت |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از mbz تشکر کرده اند boozzai, amooemad |
||||
|
|
||||
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » لوازم سالن تکثیر اعضا | صفحه 2 از 2 | رفتن به صفحه قبلي 1, 2 |
~ يا ~ عضويت در سايت شرایط ارسال سوالات ( در صورت عدم رعایت شرایط به سوالات شما پاسخ داده نخواهدشد )
|
| شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد . شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد . شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد . شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد . شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد |