|
|
موضوع مطلب : سوالات ساخت آكواريوم |
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » ساخت انواع آکواریوم و تجهیزات | صفحه 71 از 121 | رفتن به صفحه قبلي 1, 2, 3 ... 70, 71, 72 ... 119, 120, 121 بعدي |
|
|
| نويسنده | پيغام | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| nima21
|
|
|
|||||
|
کاربر حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: nima
18 دي ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 496
میانگین ارسالها در روز: 0.03
امتياز: 3569
تشکر کرده: 320
تشکر شده 172 بار در 120 پست
محل سكونت: رامسر(کاسپین)
حالت شخصی من:
![]() |
|||||||
سلام
منظور از ( تری های شیشه هارو)چیه؟
من امروز میخوام یه تانک 40*30*40 با شیشه 6میل واسه سامپ درست کنم.چند بار چسب بزنم؟ تاحالا درست نکردم.میشه یه توضیح مرحله به مرحله سریع بدین؟ مرسی ![]() _________________ تو اگر در تپش باغ خدا را دیدی،همت کن / و بگو ماهی ها حوضشان بی آب است.(سهراب سپهری) رنگین کمان سهم کسانیست که تا اخرین لحظه زیر باران می مانند سکوتم از رضایت نیست.......!!!!!! |
|||||||
| Kou_Jal
|
|
|
|||||
|
کاربر نیمه فعال
![]() وضعيت:
![]() نام: کورش
20 مهر ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 76
میانگین ارسالها در روز: 0.01
امتياز: 494
تشکر کرده: 6
تشکر شده 16 بار در 11 پست
|
|||||||
|
حالا نمیشه کف اصلا پل نزنم؟ _________________
انجمن آکواریوم آبی,دوستدار ماهی بازان ایرانی |
|||||||
| nicebluesky
|
|
|
|||||
|
کاربر حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: بهنام
تعداد ارسالها: 465
امتياز: 2830
تشکر کرده: 318
تشکر شده 368 بار در 229 پست
محل سكونت: دزفول
حالت شخصی من:
![]() |
|||||||
|
سلام نیما جان
چون تانکت کوچیکه اول شیشه هارو با چسب نواری بچسبون بعد اگر مشکلی نداشت چسب آکواریوم بزن و یکم ریکا بزن روی انگشتت و بکش روی چسب ها تا درزها پر بشه...وقتی خشک شد یواش یواش آبگیریش کن تا پر بشه و بزار یکی دو ساعت بمونه...اگر نشتی نداد استفاده کن و اگر هم نشتی داد محلهای نشتی رو دوباره یه ذره چسب بزن...من اینطور ساختم ولی آکواریوم های بزرگ مشکل تره....در ضمن نیازی نیست از شیشه 6 استفاده کنی...شیشه 4 هم خیلی خوب جواب میده.. موفق باشی _________________ رمضان،فرصتیست برای مبارزه با هوای نفس و نزدیکی به خدا.چه خوب است تمام سال رمضان باشد. --------- خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار --------- در ختم جمعی قرآن کریم شرکت کنید. |
|||||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از nicebluesky تشکر کرده اند nima21 |
|||||||
| abolfazl22
|
|
|
|||||
|
ناظم ارشد آکواریوم
![]() وضعيت:
![]() نام: ابوالفضل عسکری
تعداد ارسالها: 5166
میانگین ارسالها در روز: 0.35
امتياز: 34816
تشکر کرده: 2579
تشکر شده 4726 بار در 3037 پست
محل سكونت: زاهدان
حالت شخصی من:
![]() |
|||||||
سلام نمیشه نزد تانکت ممکنه بشکنه همون کاری که گفتمو بکن _________________ ای بازیگر گریه نکن ما هممون بازیگریم صبح که از خواب پا میشیم نقاب به صورت میزنیم |
|||||||
| Kou_Jal
|
|
|
|||||
|
کاربر نیمه فعال
![]() وضعيت:
20 مهر ماه ، 1388
|
|||||||
شیشه 8 میل و دوتا پل بالا و دوتا پل افقی پایین خوبه؟چون عمودی هم یه دردسر دیگه داره. راهی داره که کف تانکو پل سرتاسری بگیرم؟ بعد شیشه ای که باهاش پل میزنن اگه 4 میل باشه کافیه؟ بعد یه سوال دیگه هم اینکه این فیلتر زیر شنی های atman مدلی که 100x40 باشه سایزش ندارن؟ یه سوال دیگه هم اینکه بخاری که برای این تانک باید استفاده کرد باید چند وات باشه؟ و فیلتر اکسترنال خوب بهم چی پیشنهاد میدید؟ یه سوال دیگه هم اینکه دوتا سنگ هوا گرد سایز بزرگ واسه این تانک خوبه؟ ببخشید سوالام مربوط به چند تاپیک دیگه هم بودند اما گفتم همه رو یه جا بپرسم.شاید بعدا به درد کس دیگه ای هم بخوره. با تشکر از همه دوستانی که در این مورد کمکم کردند |
|||||||
| abolfazl22
|
|
|
|||||
|
ناظم ارشد آکواریوم
![]() وضعيت:
حالت شخصی من:
![]() |
|||||||
سلام با این تفاسیر یه پل سرتاسری با شیشه 4یا6میل یکسره کف تانک بعد از ساخت تانک بزن فقط باید کلشو چسب بزنی از زیر به حرف این تانک زاها که میگن چسب ضربدی بعلاوه ای بزنی گوش نده و بذار حسابی خشک بشه 1هفته و بعد دورشو چسب بزنی درمورد زیرشنی من اطلاعی ندارم درمورد بقیه سوالات باید دما محیط و حجم تانکتو بگی _________________ ای بازیگر گریه نکن ما هممون بازیگریم صبح که از خواب پا میشیم نقاب به صورت میزنیم |
|||||||
| Kou_Jal
|
|
|
|||||
|
کاربر نیمه فعال
![]() وضعيت:
20 مهر ماه ، 1388
|
|||||||
راستش به این نتیجه رسیدم که اگه دوتا پل کف بندازم واسه زیرشنی مشکلی ایجاد نمیکنه. دمای محیط 20 درجه (شایدم کمنر) و حجم تانک مد نظرم هم 200 لیتر است. |
|||||||
| Gamecock
|
|
|
|||||
|
در ابتدای فعالیت
![]() وضعيت:
![]() نام: saman
26 دي ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 51
میانگین ارسالها در روز: 0
امتياز: 385
تشکر کرده: 2
تشکر شده 17 بار در 7 پست
محل سكونت: بندر انزلی
|
|||||||
|
سلام. من یه آکواریوم قدیمی دارم که قبلا شیشه ی کفش شکست. برای کفش یه شیشه گرفتم ولی نحوه ی چسبوندنشو بلد نیستم. لطفا اگه می شه نحوه ی چسبوندن شیشه ی کف رو توضیح بدین. (البته به جز مطلبی که در مورد ساخت آکواریوم تو سایته)
طول50 عرض30 ارتفاع30 |
|||||||
| abolfazl22
|
|
|
|||||
|
ناظم ارشد آکواریوم
![]() وضعيت:
حالت شخصی من:
![]() |
|||||||
سلام شیشه کف شکسته رو جدا که کردی شیشه های بدنه رو از خوب تمیز کن +شیشه کف جدید بعد زیر شیشه های بدنه چسب بزن و بذارش رو شیشه جدید و بعد دورشون از دادخل چسب بزن و با دستت روشون محکم بکش تا حسابی درزا پربشه و بعدم بذار خشک بشه همین
سلام هرجور صلاحه اگر مد نظرت دمای 28هست تا 32 از بخاری 250وات استفاده کن فیلتر اکسترنالم 1000تا 1500 لیتر در ساعت کافیه _________________ ای بازیگر گریه نکن ما هممون بازیگریم صبح که از خواب پا میشیم نقاب به صورت میزنیم |
|||||||
| nima21
|
|
|
|||||
|
کاربر حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: nima
18 دي ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 496
امتياز: 3569
تشکر کرده: 320
تشکر شده 172 بار در 120 پست
محل سكونت: رامسر(کاسپین)
حالت شخصی من:
![]() |
|||||||
با پشت قاشق هم میشه؟ از شیشهه 6 استفاده کردم.اخه حال پل زدن نداشتم.مراحل ساخت ساامپ است.واستون میذارمش _________________ تو اگر در تپش باغ خدا را دیدی،همت کن / و بگو ماهی ها حوضشان بی آب است.(سهراب سپهری) رنگین کمان سهم کسانیست که تا اخرین لحظه زیر باران می مانند سکوتم از رضایت نیست.......!!!!!! |
|||||||
|
|
|||||||
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » ساخت انواع آکواریوم و تجهیزات | صفحه 71 از 121 | رفتن به صفحه قبلي 1, 2, 3 ... 70, 71, 72 ... 119, 120, 121 بعدي |
~ يا ~ عضويت در سايت شرایط ارسال سوالات ( در صورت عدم رعایت شرایط به سوالات شما پاسخ داده نخواهدشد )
|
| شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد . شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد . شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد . شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد . شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد |