|
|
موضوع مطلب : كاربردي ترين فيلتر تصفبه |
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » خلاقیت در طراحی سامپ و تصفیه آب | صفحه 4 از 7 | رفتن به صفحه قبلي 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 بعدي |
|
|
| نويسنده | پيغام | |||
|---|---|---|---|---|
| nima21
|
|
|
||
|
کاربر حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: nima
18 دي ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 498
میانگین ارسالها در روز: 0.03
امتياز: 3587
تشکر کرده: 320
تشکر شده 177 بار در 124 پست
محل سكونت: رامسر(کاسپین)
حالت شخصی من:
![]() |
||||
|
سلام
اقایونیکه مسول سایت هستن چرا این عکسها نمیاد؟؟؟؟؟؟؟///یه نگاه کنین ببینین چه.....داره؟مرسی _________________ تو اگر در تپش باغ خدا را دیدی،همت کن و بگوماهی ها حوضشان بی آب است.(سهراب سپهری) رنگین کمان سهم کسانیست که تا اخرین لحظه زیر باران می مانند سکوتم از رضایت نیست.......!!!!!! |
||||
| abolfazl22
|
|
|
||
|
معاون انجمن
![]() وضعيت:
![]() نام: ابوالفضل عسکری
تعداد ارسالها: 5575
میانگین ارسالها در روز: 0.36
امتياز: 38625
تشکر کرده: 2907
تشکر شده 5372 بار در 3368 پست
محل سكونت: زاهدان
حالت شخصی من:
![]() |
||||
|
سلام
دست ما نیست یا باید رسول بیاد آدرس عکسارو از آپلود سنتر بذار یا دوستمون درستشون کنه چون آدرس عکسا مشکل داره _________________ ورود به آکواریومیست |
||||
| nima21
|
|
|
||
|
کاربر حرفه ای
![]() وضعيت:
18 دي ماه ، 1388
حالت شخصی من:
![]() |
||||
|
سلام رسول جان
یه زحمت بکش ببین این عکسها واسه چی نمیان. مرسی عزیزم _________________ تو اگر در تپش باغ خدا را دیدی،همت کن و بگوماهی ها حوضشان بی آب است.(سهراب سپهری) رنگین کمان سهم کسانیست که تا اخرین لحظه زیر باران می مانند سکوتم از رضایت نیست.......!!!!!! |
||||
| shab_tab2001
|
|
|
||
|
مدير انجمن بيماري
![]() وضعيت:
![]() نام: حميدرضاعباس زاده
13 مرداد ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 1267
میانگین ارسالها در روز: 0.08
امتياز: 10094
تشکر کرده: 582
تشکر شده 1109 بار در 692 پست
محل سكونت: كرمان
حالت شخصی من:
![]() |
||||
|
دوستان عزيز يه لحظه صبر كنيد بذاريد ما هم حرف بزنيم
مشكل از نحوه لينك گذاشتن دوستمونه. با استفاده از كلمات فارسي باعث شده كه لينك بهم بريزه. _________________ پروردگارا ؛ آنان كه همه چيز دارند مگر تورا ؛ به سخره ميگيرند آنان كه هيچ چيز ندارند مگر تورا
|
||||
| nima21
|
|
|
||
|
کاربر حرفه ای
![]() وضعيت:
18 دي ماه ، 1388
حالت شخصی من:
![]() |
||||
|
سلام
بچه ها عکسهارو ویرایش کردم: رسول جان شما دیگه زحمت نکش _________________ تو اگر در تپش باغ خدا را دیدی،همت کن و بگوماهی ها حوضشان بی آب است.(سهراب سپهری) رنگین کمان سهم کسانیست که تا اخرین لحظه زیر باران می مانند سکوتم از رضایت نیست.......!!!!!! |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از nima21 تشکر کرده اند aqua-quest, edoniss |
||||
| mohsen66
|
|
|
||
|
کاربر فعال
![]() وضعيت:
![]() نام: یاسین
7 فروردين ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 173
میانگین ارسالها در روز: 0.01
امتياز: 1064
تشکر کرده: 58
تشکر شده 30 بار در 22 پست
محل سكونت: اصفهان
|
||||
|
سلام
میشه باهمچین فیلتر وپاورهدی که میبینین در تصویر مثل زیر شنی های اتمن روساخت/باتشکر _________________ اندکی دوستم بدار ولی طولانییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی ---------------------------------------------------- مثل کبریت کشیدن در باد دیدنت دشوار است. من که به معجزه عشق ایمان دارم می کشم آخرین کبریت را در باد... |
||||
| nima21
|
|
|
||
|
کاربر حرفه ای
![]() وضعيت:
18 دي ماه ، 1388
حالت شخصی من:
![]() |
||||
سلام محسن جان اکثر فیلتر زیر شنی ها همین شکلی هستن ولی محسن جان لوله کشی زیر این فیلترها خودش یه غوزه.من از یکی از اشناهامون که لوله کش هست امار این کارو واسه لوله سفید(اس پی جی)گرفتم.اینطور که حساب کردیم خرجش بیشتر در میاد.ادم یه مدل اتمن بگیره بهتره بازم نظر خودته عزیزم
صلاح کار خویش خسروان دانند
البته شدن که میشه ولی .................!!!!!! باز داداش در خدمتم _________________ تو اگر در تپش باغ خدا را دیدی،همت کن و بگوماهی ها حوضشان بی آب است.(سهراب سپهری) رنگین کمان سهم کسانیست که تا اخرین لحظه زیر باران می مانند سکوتم از رضایت نیست.......!!!!!! |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از nima21 تشکر کرده اند aqua-quest |
||||
| shab_tab2001
|
|
|
||
|
مدير انجمن بيماري
![]() وضعيت:
![]() نام: حميدرضاعباس زاده
13 مرداد ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 1267
میانگین ارسالها در روز: 0.08
امتياز: 10094
تشکر کرده: 582
تشکر شده 1109 بار در 692 پست
محل سكونت: كرمان
حالت شخصی من:
![]() |
||||
|
سلام.
ايول منم براي تانكم از همينا گرفتم با اين تفاوت كه من با يه فيلتر تكنيك 1400 دو طبقه تركيبش كردم. لوله كشي هم لازم نداره بابا سخت نگيريد. موفق باشيد _________________ پروردگارا ؛ آنان كه همه چيز دارند مگر تورا ؛ به سخره ميگيرند آنان كه هيچ چيز ندارند مگر تورا
|
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از shab_tab2001 تشکر کرده اند aqua-quest |
||||
| omid-mohebbi
|
|
|
||
|
مدیر بازنشسته
![]() وضعيت:
![]() نام: اميد محبي
25 بهمن ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 177
میانگین ارسالها در روز: 0.01
امتياز: 1200
تشکر کرده: 103
تشکر شده 210 بار در 98 پست
محل سكونت: بندرعباس
حالت شخصی من:
![]() |
||||
|
سلام دوستان
امیدوارم سئوالم رو جای درستی مطرح کرده باشم. من یه آکواریوم ماهیران دارم. همینطور که احتمالا همه دیدین درپوش تانک آلومینیومی هستش و دو تا در داره در اول که جلوی تانک هستش برای باز کردن و همچنین قرار گرفتن نور هستش و در دوم که انتهای درپوش هستش برای فیلتراسیون آب تانک. در این بخش فیلترینگ 4 تا حوضچه هستش به اندازه 20 در 10 سانتی متر که همراه تانک و در بسته بندی اون مقداری سرامیک برای کف این چوضچه ها و 4 تا ورق از ابرهای مخصوص برای قرار گرفتن بالای سرامیکها موجوده. که اب تانک توسط پمپ مخصوص خودش و از طریق لوله سوراخ دار اون از تانک وارد این حوضچه ها میشه و بعد از عبور از این 4 تا مرجله دوباره به تانک برمیگرده. میخواستم بدونم دوستان چه نوع راهکاری پیشنهاد میکنن.؟ ایا اگه برای این حوضچه ها از مواد دیگه ایی استفاده کنم آیا بهتر میشه.؟ یه مدت در حوضچه آخری زغال اکتیو گذاشته بودم و تاثیرش هم خوب بود اما یکی از ماهی هام بیمار شد که طبق مقالات سایت فهمیدم هگزامیتا گرفته و باید عنصر اصلی اون بیماری یعنی کربن رو از تانک خارج میکردم. میخواستم بدونم تجربه دوستان در این مورد چیه ؟ آیا همین روالی که کارخونه سازنده در مورد این 4 تا حوضچه گذاشته رو استفاده کنم یا اینکه برای عمل کردن بهتر اونها از مواد دیگه مثلا بیوبال یا مواد مشابه استفاده کنم.؟ ممنونم. |
||||
| aqua-quest
|
|
|
||
|
مدیر کل آکواریوم
![]() وضعيت:
![]() نام: رسول گل محمّدی
تعداد ارسالها: 2816
میانگین ارسالها در روز: 0.18
امتياز: 13143
تشکر کرده: 6453
تشکر شده 3843 بار در 1857 پست
محل سكونت: یه آکواریوم دریایی
حالت شخصی من:
![]() |
||||
سلام جای سوال که مناسب نبود ، ولی ذغالو بی خیال شید ، یعنی ذغال نباید همیشگی در فیلتر باشد و فقط مقطعی استفاده بشه . اما در مورد راندمانش می تونی به جای یکی از ابرها پشم شیشه بزاری ، بیوبال هم مناسبه ، با اینا می تونی کلونی باکتری راه بندازی که خیلی مفیده . _________________ زندگی تفسیر سه کلمه است خندیدن بخشیدن و فراموش کردن پس بخند ببخش و فراموش کن |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از aqua-quest تشکر کرده اند omid-mohebbi, ashkanp |
||||
|
|
||||
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » خلاقیت در طراحی سامپ و تصفیه آب | صفحه 4 از 7 | رفتن به صفحه قبلي 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 بعدي |
~ يا ~ عضويت در سايت شرایط ارسال سوالات ( در صورت عدم رعایت شرایط به سوالات شما پاسخ داده نخواهدشد )
|
| شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد . شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد . شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد . شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد . شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد |