|
|
موضوع مطلب : اکسیژن در آکواریم |
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » نور ، گرمایش و هوادهی | صفحه 7 از 18 | رفتن به صفحه قبلي 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 16, 17, 18 بعدي |
|
|
| نويسنده | پيغام | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| edoniss
|
|
|
|||||
|
کاربر فعال
![]() وضعيت:
![]() نام: امیرحسین
3 دي ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 227
میانگین ارسالها در روز: 0.01
امتياز: 1506
تشکر کرده: 241
تشکر شده 178 بار در 86 پست
محل سكونت: زنجان
|
|||||||
سلام. سوالتو جای دیگه مطرح میکردی بهتر نبود؟ من اتاقمو رنگ کردم مشکلی پیش نیومد. البته هوای اتاق همیشه در جریان بود و تهویه میشد. |
|||||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از edoniss تشکر کرده اند aqua-quest |
|||||||
| mojtaba_iut63
|
|
|
|||||
|
کاربر حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: mojtaba
4 بهمن ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 329
میانگین ارسالها در روز: 0.02
امتياز: 1877
تشکر کرده: 83
تشکر شده 295 بار در 189 پست
محل سكونت: اصفهان
|
|||||||
سلام نه مشکلی نداره. فقط یه پلاستیک یا پارچه سراسری روی کل اکواریوم بکش که یه موقع رنگ نریزه داخل _________________ روح ماهی ،باشکوه ترین شناگر از اول اردیبهشت میرم سربازی و دیگه نمیتونم بیام سایت البته تا اموزشی تمام بشه وبعد ببینیم کجا می افتیم اگه اصفهان بیفتم بازم در خدمتیم آموزشی تمام شد و الان 1 ماهی هست که شیرازم ولی دیگه میتونم بیام سایت.تهران که بودم همه اکواریومی ها رفتم تجربه بدی نبود |
|||||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از mojtaba_iut63 تشکر کرده اند aqua-quest |
|||||||
| gardooneh
|
|
|
|||||
|
کاربر فعال
![]() وضعيت:
![]() نام: شهرام بیطار
تعداد ارسالها: 180
میانگین ارسالها در روز: 0.01
امتياز: 1349
تشکر کرده: 168
تشکر شده 246 بار در 130 پست
|
|||||||
|
دقیقاً نمیدونم . ولی تا جایی که میدونم رنگ توی تینر حل میشه که یه ماده غیر قطبی هستش که توی آب حل نمیشه . یعنی اگه رنگ کنین خونه بوی تینر میگیره که چون توی آب حل نمیشه مشکل خاصی نباید داشته باشه . اما توی کتاب ها خوندم که نباید این کار رو کرد و باعث مصمومیت ماهی ها میشه . _________________ با درود و سپاس فراوان : شهرام |
|||||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از gardooneh تشکر کرده اند aqua-quest |
|||||||
| ariamohsen
|
|
|
|||||
|
مدیر بازنشسته
![]() وضعيت:
![]() نام: محسن
2 مرداد ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 663
میانگین ارسالها در روز: 0.04
امتياز: 3081
تشکر کرده: 176
تشکر شده 561 بار در 337 پست
محل سكونت: کره زمین
حالت شخصی من:
![]() |
|||||||
|
درود
سوالات رو در جای مناسب طرح نکردید پس دیگه نه در این قسمت در مورد رنگ کردن سوالی پریبده بشه نه کسی جواب بده !!!! _________________ حقیقت گفت مرا برهنه بگذارید و پیرایه بر من مبندید زیرا من هیچگاه از برهنگی خود شرمسار نیستم.... |
|||||||
| MSAqua
|
|
|
|||||
|
کاربر نیمه فعال
![]() وضعيت:
![]() نام: mohammadreza
12 بهمن ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 76
میانگین ارسالها در روز: 0
امتياز: 533
تشکر کرده: 50
تشکر شده 53 بار در 36 پست
محل سكونت: tehran
|
|||||||
سلام اگه دقت کرده باشین مغازه ها کپسول هوا فشرده دارن که با فشار هوا وارده کیسه میکنن که این سریع تر کیسه رو اشبا میکنه ولی پمپ هایی که ما برای تانک ها مون استفاده میکنیم تا بیاد هوا وارده کیسه کنه هوای کیسه هم خالی شده و طول میکشه تا کیسه پر بشه بخای کش بندازی. ماهی ابه شیرین با مقداره مناسب از اکسیژن و کیسه دولایه تا 48 ساعت وماهی ابه شور با مقدار زیاد اکسیژن و کیسه دو لایه تا 24 ساعت . _________________ MS Aqua |
|||||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از MSAqua تشکر کرده اند edoniss, aqua-quest |
|||||||
| mojtaba_iut63
|
|
|
|||||
|
کاربر حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: mojtaba
4 بهمن ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 329
میانگین ارسالها در روز: 0.02
امتياز: 1877
تشکر کرده: 83
تشکر شده 295 بار در 189 پست
محل سكونت: اصفهان
|
|||||||
سلام کپسول هوای فشرده چون اکسیژن خالص وارد میکنه کارایی بیشتری داره تا پمپ هوا من شنیدم ماهی اب شور بیشتر داوام میاره از ماهی اب شیرین؟ _________________ روح ماهی ،باشکوه ترین شناگر از اول اردیبهشت میرم سربازی و دیگه نمیتونم بیام سایت البته تا اموزشی تمام بشه وبعد ببینیم کجا می افتیم اگه اصفهان بیفتم بازم در خدمتیم آموزشی تمام شد و الان 1 ماهی هست که شیرازم ولی دیگه میتونم بیام سایت.تهران که بودم همه اکواریومی ها رفتم تجربه بدی نبود |
|||||||
| reptal
|
|
|
|||||
|
ناظم ارشد آکواریوم
![]() وضعيت:
![]() نام: ايمان
24 فروردين ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 2404
میانگین ارسالها در روز: 0.16
امتياز: 19104
تشکر کرده: 1520
تشکر شده 2194 بار در 1380 پست
محل سكونت: 1 گوشه ای از ایران زمین
|
|||||||
|
سلام. در مورد هوا چوت فشار هوای کپسول ها بیشتره و اکسیژن خالص تری رو وارد می کنند. از کپسول ها استفاده می شه. این که ماهی تا چه مدت دوام می یاره 1 بستگی به گروه ماهیت داره. 2 میزان ابی که در پلاستیک هست. اگر دیده باشی ماهبران زمانی که ماهی برای استان های دیگه می ده تا اونجایی که جا داشته باشه اب رو کم می گیره تا هوای بیشتری رو بتونه وارد کنه. . اما در مورد گروه ماهی تعدادی از ماهی ها در برابر اکسیژن مقاوم تر از سایر گروه ها هستند. آنابانتید یا لابیرنت ها که ماهی هایی شامل گورامی و...... رو شامل می شه. این خانواده در برابر اکسیژن مقاوم تر هستند. موفق باشی _________________ کوروش پا شو که کشور تو راه مهیبیهء.بنگر که ملت تو خواب عمیقیهء. ببین به 2 دنیا داریم می گیم که ما برتریم. در حالی که ما ها همه1 مشت گدا پروریم. ببین 1 جوان از نه دلش داره می گه .اینجا لواط و زنا جزئی از کردار نیکه کوروش ناموس فروشی رو دور قیمته.کوروش ملت گفتار نیکش فوش و غیبته کوروش تو رو تحقیر و ویران کردن. اسمت خط خورده از تقویم ایران رسما راستی مقبرت بر اثر بلا ها رفته .عکست فقط سر در قلیون سرا ها نصبه کور |
|||||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از reptal تشکر کرده اند abolfazl22, aqua-quest |
|||||||
| NSF2000
|
|
|
|||||
|
کاربر جدید
![]() وضعيت:
![]() نام: naser
23 فروردين ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 1
میانگین ارسالها در روز: 0
امتياز: 8
تشکر کرده: 2
تشکر شده 0 بار در 0 پست
|
|||||||
باسلام . میخواستم بپرسم من مجبور به قرار دادن پمپ هوا پایین تر از سطح آب هستم.
چطوری میشه از بازگشت اب به داخل پمپ جلوگیری کرد؟ در یک سایت خوندم سوپاپهایی را میشود در نزدیکی پمپ برای این منظور قرار داد.
اگر اطلاعاتی در اینباره دارید(اسم - مارک) لطفا بفرمایید.ضمنا اگرپمپ هوابا صدای کم را شناخت دارید معرفی کنید .پمپ من resun-9603است که روش نوشته بی صدا ولی صدای زیادی دارد. با تشکر |
|||||||
| abolfazl22
|
|
|
|||||
|
معاون انجمن
![]() وضعيت:
![]() نام: ابوالفضل عسکری
تعداد ارسالها: 5575
میانگین ارسالها در روز: 0.36
امتياز: 38625
تشکر کرده: 2907
تشکر شده 5372 بار در 3368 پست
محل سكونت: زاهدان
حالت شخصی من:
![]() |
|||||||
|
سلام برای جلوگیری از برگشت آب میتونی ترمینال بذاری که قیمت از 40تومن تا 400تومن هست والله تا جایی که من دیدم همشون صدا دارند _________________ ورود به آکواریومیست |
|||||||
| nicebluesky
|
|
|
|||||
|
کاربر فوق حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: بهنام
تعداد ارسالها: 839
میانگین ارسالها در روز: 0.05
امتياز: 5231
تشکر کرده: 569
تشکر شده 673 بار در 406 پست
محل سكونت: دزفول
|
|||||||
|
سلام من پمپم از آکواریوم پایین تره ولی آب بر نمیگرده...ممکنه به خاطر زیر شنی باشه؟؟!! همه پمپ ها صدا دارن ولی صداش گوش خراش نیست...روی جعبه همه چیز مینویسن...مثلا پمپ ریسان با بچه شور اتوماتیک... _________________ پدر مومن من...مادر مقدس من...نماز تو یک ورزش تکراریست بدون هیچ اثر اخلاقی و اصلاح عملی و حتی نتیجه بهداشتی!که صبح و ظهر و شب انجام می دهی اما نه معانی الفاظ و ارکانش را میدانی و نه فلسفه حقیقی و هدف اساسیش را میفهمی.تمام نتیجه کار تو و آثار نماز تو این است که پشت تو قوز درآورد و پیشانی صافت پینه بست و فرق من بی نماز با تو نمازگزار فقط این است که من این دو علامت تقوا را ندارم..! |
|||||||
|
|
|||||||
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » نور ، گرمایش و هوادهی | صفحه 7 از 18 | رفتن به صفحه قبلي 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 16, 17, 18 بعدي |
~ يا ~ عضويت در سايت شرایط ارسال سوالات ( در صورت عدم رعایت شرایط به سوالات شما پاسخ داده نخواهدشد )
|
| شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد . شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد . شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد . شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد . شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد |