|
|
موضوع مطلب : پشت زمینه سه بعدی توسط saeeeed |
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » خلاقیت در تزئینات آکواریوم | صفحه 11 از 17 | رفتن به صفحه قبلي 1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 15, 16, 17 بعدي |
|
|
| نويسنده | پيغام | |||
|---|---|---|---|---|
| aqua-quest
|
|
|
||
|
مدیر کل آکواریوم
![]() وضعيت:
![]() نام: رسول گل محمّدی
تعداد ارسالها: 2816
میانگین ارسالها در روز: 0.18
امتياز: 13143
تشکر کرده: 6453
تشکر شده 3843 بار در 1857 پست
محل سكونت: یه آکواریوم دریایی
حالت شخصی من:
![]() |
||||
|
سلام سعید جان و سایر دوستان
راستش من یه فکری دارم که نمی دونم به دردت می خوره یا نه ولی حداقل یا بار بخونش . ببین دکوری که تو ساختی یکپارچه شده شده دیگه ، یعنی همه ی یونولیتا به هم چسبیدن ، خوب می تونی از بالا یونولیتا را به صورت استوانه ای سوراخ کنی و شن یا هرچی بخوای بریزی توش که سنگین بشه و فشار به شیشه ها کمتر بیاد . البته اگه بخوای این کار را انجام بدی باید خیلی مراقب باشی که به ظاهر دکورت آسیب نرسه ، در مورد اینکه این کار از بالا ظاهر خوبی نداره ، اگه آکواریومت درپوش داشته باشه دیگه حله . در ضمن به کارت ادامه بده ، ما منتظر بقیه ی گزارش هات هستیم . _________________ زندگی تفسیر سه کلمه است خندیدن بخشیدن و فراموش کردن پس بخند ببخش و فراموش کن |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از aqua-quest تشکر کرده اند abolfazl22, saeeeed |
||||
| saeeeed
|
|
|
||
|
مدیر بازنشسته
![]() وضعيت:
![]() نام: saeed
21 شهريور ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 406
میانگین ارسالها در روز: 0.03
امتياز: 2888
تشکر کرده: 323
تشکر شده 409 بار در 189 پست
محل سكونت: صندلی گهواره ای رویروی آکواریوم
|
||||
سلام رسول جان آقا فکرت یه جور مهندسی هست! جا پای ابوالفضل گذاشتیا حالا دور از شوخی درست میگی ولی این دکور لامصب یه مشکلی داره با این کار اونهم اینکه چون برشها وقتی رو هم قرار گرفتن یه جا فاصله با شیشه پشت 1 سانت هست یه جا 25 سانت یه جا 5 سانت و متفاوت!!! یهنی اینکه اگه یه سوراخ از بالا بزنم تا کف قاعدتا یه جا تو مسیر حداقل یه برش رو جا میندازه در نتیجه وقتی شن بریزی انگار ریختی تو یه قوطی ته سوراخ!!!! ولی بالاخره با همفکری دوستان نظرات بچه ها به شیشه پشت چسبوندمش دیگه به نظرم بهترین راه همینه!! فوقش اگه جواب نداد یه تمیز کاری خفن شیشه افتادم یه 4-5 تا پایه هم میزارم کف جلوی کار!! انشالله که جواب بگیریم! ولی به یه تجربه رسیدم: اگه کسی خواست همچسن طرحی مثل مال من درست کنه حتما قبل بهم چسبوندم کل دکور!! اونها رو یکی یکی داخل آکواریوم بذار و هر کدوم رو جداگانه به شیشه عقب و برش پایینی بچسبونه!!! چون وقتی دکور یکپارچه میشه واقعا چیبوندش به پشت اونهم تو عمق زیاد خیلی مکافاته!!! تو تمام نمونه ها خارجی هم که دیدم همه بدون استثنا به شیشه چسبوندن دکور رو حتی خیلی خیلی قول پیکر تر از این دکور!! شاید یه چیزی میدونن دیگه فکر کنم ایده ابولفضل و ایمان به هم خیلی خوب جواب بده نظرت چیه؟ |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از saeeeed تشکر کرده اند aqua-quest, abolfazl22, edoniss |
||||
| shab_tab2001
|
|
|
||
|
مدير انجمن بيماري
![]() وضعيت:
![]() نام: حميدرضاعباس زاده
13 مرداد ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 1267
میانگین ارسالها در روز: 0.08
امتياز: 10094
تشکر کرده: 582
تشکر شده 1109 بار در 692 پست
محل سكونت: كرمان
حالت شخصی من:
![]() |
||||
|
سلام.
آره آقا چسبوندن بهترين كاري بود كه ميشد انجام داد. ايده رسول هم خوب بود اما خب سعيد يه چيزي ساخته كه بايد تو كتابا بنويسن!!
اما من بهترين كار رو استفاده از يونوليته يكپارچه و هويه كاريش ميدونم مثل همون عكسي كه امروز سعيد گذاشته بود. بعدش هم ميچسبودنمش خيالم راحت بشه! اما خب سعيد كارت خيلي قشنگ شده حواست باشه ميايي كرمان يكي بايد برام درست كني. ![]() _________________ پروردگارا ؛ آنان كه همه چيز دارند مگر تورا ؛ به سخره ميگيرند آنان كه هيچ چيز ندارند مگر تورا
|
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از shab_tab2001 تشکر کرده اند abolfazl22, aqua-quest, saeeeed |
||||
| fetus
|
|
|
||
|
کاربر فعال
![]() وضعيت:
![]() نام: fetus
22 دي ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 235
میانگین ارسالها در روز: 0.02
امتياز: 1522
تشکر کرده: 14
تشکر شده 62 بار در 48 پست
|
||||
|
من فکر می کردم کارو تموم کردی الآنم توی آبه داری ازش لذت می بری.همون اولم می خواستم بهت بگم،اول از کارت یه عکس بذار
بعد مراحل ساختشو توضیح بده.به هر حال ببخش ندونسته ازت ایراد گرفتم. |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از fetus تشکر کرده اند aqua-quest, fishali, saeeeed |
||||
| saeeeed
|
|
|
||
|
مدیر بازنشسته
![]() وضعيت:
21 شهريور ماه ، 1388
|
||||
خدا رو شکر که بالاخره فهمیدی - من اینهمه خرخره پاره کردم که این کار داره همزمان با ارسال پستها میره جلو و تنها هدفش هم گرفتن نظرات بچه هاست واسه بهتر شدن کار! به هر حال جای شکرش باقیه - انشالله شما هم اگه نظری چیزی داشتی حتما بگو تو این مراحلی که کار رسیده که چیز بهتری از آب در بیاد! |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از saeeeed تشکر کرده اند abolfazl22 |
||||
| saeeeed
|
|
|
||
|
مدیر بازنشسته
![]() وضعيت:
21 شهريور ماه ، 1388
|
||||
|
سلام جوون ایشااله که چسبوندنه جواب بده باهات کاملا موافقم - یه یونولیت یک پارچه یا مثلا 3 تا یونولیت 5 سانت قطر رو روی هم بچسبونی بعد روی اونها کار کنی چون یه یونولیت زیاد به کار عمق نمیشه داد - بعدش هم یکپارچه بچسبونیش به پشت - دیگه مکافات کار منو نداره من خیلی کار اول رو گردن کلفت گرفتم دیگه دارم خستم میکنه - اگه نشه مجبورم یدونه از این یه پارچه ها درست کنم در ضمن شما یه هتل برای ما اگه تونستی پیدا کنی منم یدونه از اینها برات میارم! |
||||
| edoniss
|
|
|
||
|
کاربر فعال
![]() وضعيت:
![]() نام: امیرحسین
3 دي ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 227
میانگین ارسالها در روز: 0.01
امتياز: 1506
تشکر کرده: 241
تشکر شده 178 بار در 86 پست
محل سكونت: زنجان
|
||||
| شعید خان برای چسبوندن چند لایه یونولیت رو هم میشه از چسب چوب استفاده کرد یا اونم باید چسب آکوایوم باشه؟ | ||||
| saeeeed
|
|
|
||
|
مدیر بازنشسته
![]() وضعيت:
21 شهريور ماه ، 1388
|
||||
سلام ادونیس من از همون چسب آکواریوم استفاده کردم خوب بود - یه مقداری حالت انعتاف پذیری هم داره باعث میشه که یونولیت نشکنه راستی یادتون باشه که حتما اگه مستقیم میخواهید رنگ بزنید روی یونولیت از یونولیت فشرده تر استفاده کنید - هرچی فشرده تر باشه استحکامش بالا هست! مثلا اینهایی که دونه هایی به قطر حدود 2 میل دارند زیاد جالب نیستند مقاومتشون کمه |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از saeeeed تشکر کرده اند edoniss, fishali, abolfazl22, aqua-quest |
||||
| fetus
|
|
|
||
|
کاربر فعال
![]() وضعيت:
![]() نام: fetus
22 دي ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 235
میانگین ارسالها در روز: 0.02
امتياز: 1522
تشکر کرده: 14
تشکر شده 62 بار در 48 پست
|
||||
| کسی می دونه تو کرج کجا می شه یونولیت خرید؟ | ||||
| nicebluesky
|
|
|
||
|
کاربر فوق حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: بهنام
تعداد ارسالها: 839
میانگین ارسالها در روز: 0.05
امتياز: 5231
تشکر کرده: 569
تشکر شده 673 بار در 406 پست
محل سكونت: دزفول
|
||||
|
سلام سعید جان
آقا چی شد این پس زمینه یونولیتی؟!!!....خیلی وقته تو کفیم...زودتر عکسشو بزار... _________________ پدر مومن من...مادر مقدس من...نماز تو یک ورزش تکراریست بدون هیچ اثر اخلاقی و اصلاح عملی و حتی نتیجه بهداشتی!که صبح و ظهر و شب انجام می دهی اما نه معانی الفاظ و ارکانش را میدانی و نه فلسفه حقیقی و هدف اساسیش را میفهمی.تمام نتیجه کار تو و آثار نماز تو این است که پشت تو قوز درآورد و پیشانی صافت پینه بست و فرق من بی نماز با تو نمازگزار فقط این است که من این دو علامت تقوا را ندارم..! |
||||
|
|
||||
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » خلاقیت در تزئینات آکواریوم | صفحه 11 از 17 | رفتن به صفحه قبلي 1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 15, 16, 17 بعدي |
~ يا ~ عضويت در سايت شرایط ارسال سوالات ( در صورت عدم رعایت شرایط به سوالات شما پاسخ داده نخواهدشد )
|
| شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد . شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد . شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد . شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد . شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد |