|
|
موضوع مطلب : بیوسرامیک |
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » شیمی آب | صفحه 3 از 6 | رفتن به صفحه قبلي 1, 2, 3, 4, 5, 6 بعدي |
|
|
| نويسنده | پيغام | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| aqua-quest
|
|
|
|||||
|
مدیر کل آکواریوم
![]() وضعيت:
![]() نام: رسول گل محمّدی
تعداد ارسالها: 2816
میانگین ارسالها در روز: 0.18
امتياز: 13143
تشکر کرده: 6453
تشکر شده 3843 بار در 1857 پست
محل سكونت: یه آکواریوم دریایی
حالت شخصی من:
![]() |
|||||||
سلام عکستون خیلی واضح نیست ولی احتمالاً سرامیک توپیه : _________________ زندگی تفسیر سه کلمه است خندیدن بخشیدن و فراموش کردن پس بخند ببخش و فراموش کن |
|||||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از aqua-quest تشکر کرده اند Mamool |
|||||||
| gardooneh
|
|
|
|||||
|
کاربر فعال
![]() وضعيت:
![]() نام: شهرام بیطار
تعداد ارسالها: 180
میانگین ارسالها در روز: 0.01
امتياز: 1349
تشکر کرده: 168
تشکر شده 246 بار در 130 پست
|
|||||||
|
سرامیک تنها مادی ای توی فیلتر هست که هر چی کهنه تر بشه با ارزش تر میشه . اصولاً پشم شیشه و اسفنج رو با توجه به تراکم ماهی و میزان فضولات از 1 هفته تا 1 ماه یک بار باید عوض کرد . ذغال اکتیو رو هم باز بسته به شرایط از 3 ماه تا 6 ماه یه بار باید عوض کرد . زئولیت و رزین هم وقتی که دیگه خاصیت شون رو از دست دادن و آب خروجی فیلتر عملاً سبک تر از آب ورودی نبود . اما سرامیک هر چی بمونه بهتر هم میشه و تمام خلل و فرجش پر از باکتری میشه . برای اینکه چرخه نیترات و نیتریت آکواریوم تون تسریع بشه توصیه میکنم همیشه از سرامیک های آکواریوم های قدیمی تر و کامل شده استفاده کنین توی فیلتر ها تون . _________________ با درود و سپاس فراوان : شهرام |
|||||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از gardooneh تشکر کرده اند aqua-quest |
|||||||
| mahi_nabati
|
|
|
|||||
|
مدیر انجمن ساخت آکواریوم
![]() ![]() وضعيت:
![]() نام: داداش علي
تعداد ارسالها: 1596
میانگین ارسالها در روز: 0.1
امتياز: 12293
تشکر کرده: 2228
تشکر شده 1180 بار در 722 پست
محل سكونت: زاهدان
حالت شخصی من:
![]() |
|||||||
سلام بچه ها من شنيدم ميشه بيو سراميكو داخل خود آكواريومم گذاشت پس اگه فيلتر روشن نباشه فكر نميكنم مشكلي پيش بياد.البته فك كنم اگه روشن باشه كارايي باكتري ها بيشتر بشه. فكر نميكنم اگه چند ساعت باكتري ها بيرون آب باشن مشكلي پيش بياد چون باكتري ها در شرايط نا مساعد اسپور (يه لايه ذخيم) تشكيل ميدن و يه مدتي زنده ميمونن. _________________ تازه كار ها حتما بخونن :::: سيكل ازت |
|||||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از mahi_nabati تشکر کرده اند aqua-quest, abolfazl22 |
|||||||
| nicebluesky
|
|
|
|||||
|
کاربر فوق حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: بهنام
تعداد ارسالها: 839
میانگین ارسالها در روز: 0.05
امتياز: 5231
تشکر کرده: 569
تشکر شده 673 بار در 406 پست
محل سكونت: دزفول
|
|||||||
|
سلام
همینقدر که سرامیک توی آب باشه باکتریها توش رشد میکنن...در مورد بقیه متریال ها هم همین جریان هست ...یعنی همین شن و ماسه کف آکواریوم هم باکتری توش رشد میکنه و استفاده از فیلتر بدلیل اینه که تمام آب آکواریوم از این مواد عبور کنن و باکتری ها مواد زائد آب رو بگیرن .... رشد باکتریها ملزم به استفاده در فیلتر نیست... موفق باشید _________________ پدر مومن من...مادر مقدس من...نماز تو یک ورزش تکراریست بدون هیچ اثر اخلاقی و اصلاح عملی و حتی نتیجه بهداشتی!که صبح و ظهر و شب انجام می دهی اما نه معانی الفاظ و ارکانش را میدانی و نه فلسفه حقیقی و هدف اساسیش را میفهمی.تمام نتیجه کار تو و آثار نماز تو این است که پشت تو قوز درآورد و پیشانی صافت پینه بست و فرق من بی نماز با تو نمازگزار فقط این است که من این دو علامت تقوا را ندارم..! |
|||||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از nicebluesky تشکر کرده اند aqua-quest, meisam_shafei, mahi_nabati |
|||||||
| NARAQI110
|
|
|
|||||
|
کاربر نیمه فعال
![]() وضعيت:
![]() نام: حامد
3 اسفند ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 141
میانگین ارسالها در روز: 0.01
امتياز: 492
تشکر کرده: 63
تشکر شده 21 بار در 12 پست
محل سكونت: ايران
|
|||||||
|
میگن استفاده از زغال اکتیوبرای اسکار مشکل داره ،سرامیک چطور ؟برای هیچ ماهی ای ضررنداره ؟ _________________ اسکارباهوش ترین ماهی آکواریوم |
|||||||
| abolfazl22
|
|
|
|||||
|
معاون انجمن
![]() وضعيت:
![]() نام: ابوالفضل عسکری
تعداد ارسالها: 5575
میانگین ارسالها در روز: 0.36
امتياز: 38625
تشکر کرده: 2907
تشکر شده 5372 بار در 3368 پست
محل سكونت: زاهدان
حالت شخصی من:
![]() |
|||||||
|
سرامیک هیچ مشکلی برای هیچ ماهی نداره _________________ ورود به آکواریومیست |
|||||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از abolfazl22 تشکر کرده اند mahi_nabati, shab_tab2001, aqua-quest |
|||||||
| ramtin000
|
|
|
|||||
|
کاربر جدید
![]() وضعيت:
![]() نام: RamtiN
5 اسفند ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 3
میانگین ارسالها در روز: 0
امتياز: 18
تشکر کرده: 0
تشکر شده 4 بار در 3 پست
محل سكونت: tehroon
|
|||||||
سلام خدمت دوستانه عزيز JBL که به اينا ميگه MicroMec من يه بستشو گرفتم به قيمت 19000 تومان جی بی ال ادع کرده که کارايی اينا 8 برابر سراميک هاست |
|||||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از ramtin000 تشکر کرده اند aqua-quest |
|||||||
| nicebluesky
|
|
|
|||||
|
کاربر فوق حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: بهنام
تعداد ارسالها: 839
میانگین ارسالها در روز: 0.05
امتياز: 5231
تشکر کرده: 569
تشکر شده 673 بار در 406 پست
محل سكونت: دزفول
|
|||||||
|
سلام
این هم همون سرامیکه یا جنس دیگه ای هست؟ همین سایز عکس شما خریدی 19000 تومان؟خیلی گرونه ولی اگه کاراییش واقعا 8برابر سرامیک باشه خیلی خوبه ممنون _________________ پدر مومن من...مادر مقدس من...نماز تو یک ورزش تکراریست بدون هیچ اثر اخلاقی و اصلاح عملی و حتی نتیجه بهداشتی!که صبح و ظهر و شب انجام می دهی اما نه معانی الفاظ و ارکانش را میدانی و نه فلسفه حقیقی و هدف اساسیش را میفهمی.تمام نتیجه کار تو و آثار نماز تو این است که پشت تو قوز درآورد و پیشانی صافت پینه بست و فرق من بی نماز با تو نمازگزار فقط این است که من این دو علامت تقوا را ندارم..! |
|||||||
| ramtin000
|
|
|
|||||
|
کاربر جدید
![]() وضعيت:
![]() نام: RamtiN
5 اسفند ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 3
امتياز: 18
تشکر کرده: 0
تشکر شده 4 بار در 3 پست
محل سكونت: tehroon
|
|||||||
همون کار سرامیک رو انجام میده اما جنسشو نمیدونم همون هست یا نه فقط اینو میدنم که جنس این Sintered Glass هستش. بله همین سایز 1لیتری که برایه 200لیتره. من فعلا همین یه بسته رو گرفتم اگه ارزش داشته باشه 2تا دیگه اگه شرایط مالی اجازه بده میگیرم. 6-7 ماه هم جواب میده من تو سامپم فضا کم ندارم اما برایه کسایی که فضای کمی تو فیلترشون دارن بیشتر توصیه میکنم. تو نواب فکر نمیکنم 25-30 تومن کمتر بدن.قربان شما |
|||||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از ramtin000 تشکر کرده اند nicebluesky, aqua-quest |
|||||||
| behzad99
|
|
|
|||||
|
کاربر جدید
![]() وضعيت:
![]() نام: behzad
6 فروردين ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 12
امتياز: 70
تشکر کرده: 15
تشکر شده 1 بار در 1 پست
|
|||||||
|
با سلام دوستان
من این بیو سرامیک ها رو خریدم .میخواستم بدونم اینا خوب هستن یا نه؟2500تومن هم پولشه.مرسی
|
|||||||
|
|
|||||||
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » شیمی آب | صفحه 3 از 6 | رفتن به صفحه قبلي 1, 2, 3, 4, 5, 6 بعدي |
~ يا ~ عضويت در سايت شرایط ارسال سوالات ( در صورت عدم رعایت شرایط به سوالات شما پاسخ داده نخواهدشد )
|
| شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد . شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد . شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد . شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد . شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد |