|
|
موضوع مطلب : انتخاب موسيقي مناسب براي ماهيان |
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » موسیقی در آکواریوم | صفحه 2 از 3 | رفتن به صفحه قبلي 1, 2, 3 بعدي |
|
|
| نويسنده | پيغام | |||||
|---|---|---|---|---|---|---|
| fishali
|
|
|
||||
|
مدیر انجمن ماهیان
![]() وضعيت:
![]() نام: علی حسن زاده
تعداد ارسالها: 763
میانگین ارسالها در روز: 0.05
امتياز: 5905
تشکر کرده: 1122
تشکر شده 579 بار در 366 پست
محل سكونت: نصف جهان
حالت شخصی من:
![]() |
||||||
|
سلام
ممنون. دانلودش کردم این آهنگو قبلا هم شنیدم. راستی آخرش چطوری باید برای ماهیا پخش کنیم؟ میشه با گوشی موبایل پشت شیشه با نهایت صداش پخش کرد؟ یا باید یه جور دیگه باشه؟ _________________ مکن خیره بر زیردستان ستم که دستی است بالای دست تو هم *سعدی* |
||||||
| omid-mohebbi
|
|
|
||||
|
مدیر بخش موسیقی
![]() وضعيت:
![]() نام: اميد محبي
25 بهمن ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 172
میانگین ارسالها در روز: 0.01
امتياز: 1140
تشکر کرده: 96
تشکر شده 203 بار در 95 پست
محل سكونت: بندرعباس
|
||||||
اينجا در مورد نحوه پخش مطلب نوشتم.:
کاربرانی که برای این ارسال از omid-mohebbi تشکر کرده اند abolfazl22, fishali |
||||||
| fishali
|
|
|
||||
|
مدیر انجمن ماهیان
![]() وضعيت:
حالت شخصی من:
![]() |
||||||
|
سلام
ميگم موسيقيهاي ملايمي كه همراه با آوازه براي ماهيا خوبه؟ اگه خوبه من چندتا آهنگ از محمد اصفهاني و عبدالحسين مختاباد و معين دارم. اگه لازم ميدونيد آپلودشون كنم بذارم نظرتون چيه؟ اميد خان نظر شما چيه؟_________________ مکن خیره بر زیردستان ستم که دستی است بالای دست تو هم *سعدی* |
||||||
| fishali
|
|
|
||||
|
مدیر انجمن ماهیان
![]() وضعيت:
حالت شخصی من:
![]() |
||||||
|
سلام
واقعا خیلی ممنون از اظهار لطفتون!!!!!!!!!!! اینم آهنگ گلبن ناز از عبدالحسین مختاباد که به نظر من برای ماهیا خیلی مناسبه چون هم آهنگش ملایم و شاده و هم مختاباد شاد میخونه:
لطفا نظر بدید(مثل پست قبلیم نشه ها) اگه خوشتون اومد(یا ماهیاتون خوششون اومد ) از محمد اصفهانی و معین هم آهنگ بذارم
نظر بدید تا دپرس نشدم ![]() _________________ مکن خیره بر زیردستان ستم که دستی است بالای دست تو هم *سعدی* |
||||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از fishali تشکر کرده اند abolfazl22, nima21 |
||||||
| omid-mohebbi
|
|
|
||||
|
مدیر بخش موسیقی
![]() وضعيت:
25 بهمن ماه ، 1388
|
||||||
|
شرمنده ببخشید دارم عرق شرم میریزیم....!! ببخشید اگه جوابتون رو دیر دادم.
بله چرا که نه.... ببینید موسیقی ملایم. و خوشایند که البته بکوب بکوب نداشته داشته باشه خیلی مناسبه. مثلا دنس و ترنس خیلی برای ماهیها مناسب نیست و بیشتر باعث ترس و وحشت اونها میشه. موسیقی سنتی هم میتونه خوب باشه چرا نه ... فقط مواردی که گفتم رو در انتخاب رعایت کنید. نتیجه رو هم اعلام کنید و هر کدوم از دوستان هم که از این اهنگ استفاده کردن نتیجه رو بگن که اونها رو در یک جمع بندی و مفاله کامل تر ارائه کنیم. ممنونم. _________________
|
||||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از omid-mohebbi تشکر کرده اند abolfazl22, fishali |
||||||
| abolfazl22
|
|
|
||||
|
ناظم ارشد آکواریوم
![]() وضعيت:
![]() نام: ابوالفضل عسکری
تعداد ارسالها: 5174
میانگین ارسالها در روز: 0.35
امتياز: 34870
تشکر کرده: 2580
تشکر شده 4735 بار در 3042 پست
محل سكونت: زاهدان
حالت شخصی من:
![]() |
||||||
|
سلام
من از سنتی خوشم نمیاد موسیقی الکترونیکی و... دوست دارم امید جان نرم افزارهای دیگه رو هم معرفی کن _________________ ای بازیگر گریه نکن ما هممون بازیگریم صبح که از خواب پا میشیم نقاب به صورت میزنیم |
||||||
| omid-mohebbi
|
|
|
||||
|
مدیر بخش موسیقی
![]() وضعيت:
25 بهمن ماه ، 1388
|
||||||
در چه موردی نرم افزار نیاز دارین ابوالفضل عزیز ؟ این برنامه ایی که معرفی کرده بودم بهترینه که نیازی به نصب پلاگینهای اضافه برای ویرایش موسیقی نداره. سایر نرم افزارها باید در کنارشون پلاگینهای تخصصی تری رو تهیه و نصب کنید که ممکنه برای همه دوستان مقدور نباشه و گیرشون نیاد. اگه مورد خاصی مد نظرتونه بفرمائید تا ارائه کنم. _________________
|
||||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از omid-mohebbi تشکر کرده اند abolfazl22 |
||||||
| abolfazl22
|
|
|
||||
|
ناظم ارشد آکواریوم
![]() وضعيت:
![]() نام: ابوالفضل عسکری
تعداد ارسالها: 5174
میانگین ارسالها در روز: 0.35
امتياز: 34870
تشکر کرده: 2580
تشکر شده 4735 بار در 3042 پست
محل سكونت: زاهدان
حالت شخصی من:
![]() |
||||||
|
امید جان همین جوری گفتم که اگر نرم افزار دیگه و بی دردسر هست بگی تا تکمیل بشه
اون نرم افزار eJay techno که یارو بهم جای این نرم افزار انداخت خیلی باحاله هنوز تو کفشم گفتم اگر امکانش هست و به درد این کار ممیخوره در بخش خودش بذاری و آموزش و... _________________ ای بازیگر گریه نکن ما هممون بازیگریم صبح که از خواب پا میشیم نقاب به صورت میزنیم |
||||||
| omid-mohebbi
|
|
|
||||
|
مدیر بخش موسیقی
![]() وضعيت:
25 بهمن ماه ، 1388
|
||||||
والله این برنامه صرفا یه سری لوپ در اختیار شما میذاره که با کنار هم گذاشتنشون میتونید مثلا یه موسیقی بسازید. خیلی کارائی آنچنانی نداره به نظر من بیشتر اسباب بازی هستش تا یه نرم افزار کاربردی.اما خوب برای تفریج و ساخت موسیقی و تمرین مناسبه. اما برای ماهی ها نه... |
||||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از omid-mohebbi تشکر کرده اند aqua-quest |
||||||
| fishali
|
|
|
||||
|
مدیر انجمن ماهیان
![]() وضعيت:
حالت شخصی من:
![]() |
||||||
سلام ابوالفضل جون! من آهنگو گذاشتم که ماهیات خوششون بیاد نه خودت به هرحال ماهیات رپ و راک و از اینجور چیزا دوست ندارند. آهنگو دانلود کن و برای ماهیات بذار خودتم درگوشتو بگیر
امیدجان خواهش میکنم. راستی من که نمیدونم چطوری و تو چه مدت باید تاثیرشو رو ماهیا دید _________________ مکن خیره بر زیردستان ستم که دستی است بالای دست تو هم *سعدی* |
||||||
|
|
||||||
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » موسیقی در آکواریوم | صفحه 2 از 3 | رفتن به صفحه قبلي 1, 2, 3 بعدي |
~ يا ~ عضويت در سايت شرایط ارسال سوالات ( در صورت عدم رعایت شرایط به سوالات شما پاسخ داده نخواهدشد )
|
| شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد . شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد . شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد . شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد . شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد |