|
|
موضوع مطلب : كاربردي ترين فيلتر تصفبه |
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » خلاقیت در طراحی سامپ و تصفیه آب | صفحه 3 از 7 | رفتن به صفحه قبلي 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 بعدي |
|
|
| نويسنده | پيغام | |||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| nima21
|
|
|
||||||||
|
کاربر حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: nima
18 دي ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 498
میانگین ارسالها در روز: 0.03
امتياز: 3587
تشکر کرده: 320
تشکر شده 177 بار در 124 پست
محل سكونت: رامسر(کاسپین)
حالت شخصی من:
![]() |
||||||||||
اتمن یا 800 داره یا 1200؟کدومو بگیرم؟نظرت راجع به واترپمپ چیه؟ _________________ تو اگر در تپش باغ خدا را دیدی،همت کن و بگوماهی ها حوضشان بی آب است.(سهراب سپهری) رنگین کمان سهم کسانیست که تا اخرین لحظه زیر باران می مانند سکوتم از رضایت نیست.......!!!!!! |
||||||||||
| abolfazl22
|
|
|
||||||||
|
معاون انجمن
![]() وضعيت:
![]() نام: ابوالفضل عسکری
تعداد ارسالها: 5575
میانگین ارسالها در روز: 0.36
امتياز: 38625
تشکر کرده: 2907
تشکر شده 5372 بار در 3368 پست
محل سكونت: زاهدان
حالت شخصی من:
![]() |
||||||||||
سلام 800 خوبه ولی میتونی ماهیران بگیری که مارک تکنو هست و قابلیت تنظیم 3دور داره واتر پمپ استفاده نکردم زیاد درموردش نمیدونم ولی مصرف برقش زیاده و صدا زیاد داره و.. _________________ ورود به آکواریومیست |
||||||||||
| nima21
|
|
|
||||||||
|
کاربر حرفه ای
![]() وضعيت:
18 دي ماه ، 1388
حالت شخصی من:
![]() |
||||||||||
سلام
امروز رفتم لوله اس پی جی (لوله سفید)خریدم.ضخامت پلاستیک لوله سفید خیلیبیشتر از لوله پولیکا و پولیتلن هست.ولی یه مشکلی هست.مغازه دار میگفت کهاین لوله هارو نمیتونی بدون اتو به هم اتصال بدی.(اتو یه وسیله ای هست کهلوله رو گرم میکنه و میتونی لوله رو به هم اتصال بدی و مخصوص همین لوله هاهست)تازه گفت باید برای چسبوندن لوله به زانو باید از دستگاه پرس همین کاراستفاده کنی. اندازه لوله ایکه من گرفتم توی عکس هست.نظرتون چیه؟این قسمت اپلود عکس چقد بد بالا میاد!!! اندازه 1.2 اشتباه توی عکس.1.2 در لوله فرعی همون قسمتیه که اب رد میشه.مثل 1.6در لوله اصلی
من میخوام اینو درست کنم و شمارو هم در جریان میذارم که شاید از عکس واقعی بیشتر بتونین استفاده کنین.ما در خدمتیم راستی یه سوال داشتم (ابوالفضل جواب نده که الان باید منو فحش بگیرهاااا!!!!!!!!!! )از بچه هاییکه اینو درست کردن و اطلاعاتشون بیشتره
فیلتر داخلی من که میخوام از پاور هدش استفاده کنم 800لیتر درساعته.اینقد قدرت داره اشغالهای زیر فیلتر کفو با این لوله هاییکه منانتخاب کردم بکشه؟ مرسی
ابوالفضل : حجم تانکش 180لیتره _________________ تو اگر در تپش باغ خدا را دیدی،همت کن و بگوماهی ها حوضشان بی آب است.(سهراب سپهری) رنگین کمان سهم کسانیست که تا اخرین لحظه زیر باران می مانند سکوتم از رضایت نیست.......!!!!!! |
||||||||||
| mohsen66
|
|
|
||||||||
|
کاربر فعال
![]() وضعيت:
![]() نام: یاسین
7 فروردين ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 173
میانگین ارسالها در روز: 0.01
امتياز: 1064
تشکر کرده: 58
تشکر شده 30 بار در 22 پست
محل سكونت: اصفهان
|
||||||||||
|
باسلام
1)این لوله های که گفتین که کف تانکو زیر فیلتر شنی قرار میگیره خوب با این ضخامت لوله ها که فیلتر روی لوله قرار میگیره نه کف که درست وایسه وتعادل نداره ارتفاع لوله اصلی 3سانته در حالی که زیر شنی ارتفاعش حداکثر1.2سانته ایا چیزی شبیه سرامیک میشه گذاشت که کف مسطحتری بوجود بیاره بعد فیلترهارو روش چید2)من فیلتر تاپ دارم که پاور هد داره2800L/h برای کشیدن اب از کف تانک وانتقال ان به مخزنی که مواد فیلتری داخلش هست اتصال لوله اصلی به چه نحوی به پاورهد هست ته پاورهد /ممنون از پاسخگویتون ![]() _________________ اندکی دوستم بدار ولی طولانییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی ---------------------------------------------------- مثل کبریت کشیدن در باد دیدنت دشوار است. من که به معجزه عشق ایمان دارم می کشم آخرین کبریت را در باد... |
||||||||||
| nima21
|
|
|
||||||||
|
کاربر حرفه ای
![]() وضعيت:
18 دي ماه ، 1388
حالت شخصی من:
![]() |
||||||||||
سلام بچه ها
من از درست کردنش منصرف شدم.امروز رفتم پیش یکی از اشناهامون که کارش لوله کشیه.اون اتویی که گفتمو داشت.گفت نیما این کارو نکن.برو یکی از همون اماده هاشو بگیر.چون واسه هر جفت لوله جانبی باید یه سه راهی بزنی.خرجش با یه پاور هد از یه اماده بیشتر نشه کمتر نمیشه. محسن جان اندازه تانکت چند لیتریه؟منظورت ازین فیلتر کف هاییه که بهش پاور هد وصله دیگه.اره؟اینا با پاورهد ضعیف تر هم دارن؟تو مایه های 800لیتر بر ساعت؟طول و عرض فیلتر چنده؟قیمتش چنده؟ مدل اتمنه؟میشه اسم دقیقشو بذاری؟تانک من 90*40*50. محسن جان ببخشید سوالام زیاد شد
راجع به سوالات: 1.فاصله لوله های فرعی که به صورت دوطرفه در امتداد لوله اصلی قرار میگیرن(++++++++)(افقی لوله اصلی و عمودی ها لوله فرعی )10سانته.فاصلشون زیاد نیست که واژگون بشه.تازشم شن که روش بریزی محکم میشه
2.لوله ایکه قراره ابو به سامپ( مخزنی که مواد فیلتری داخلش هست )انتقال بدی باید به خروجی پاورهد(یه لوله 3سانتی که از جلوی پاورهد بیرون زده)وصل کنی و اون یه سرشو بذاری توی سامپ. امیدوارو متوجه شده باشی.سعی کردم با زبان ساده بهت بگم.سوالی بود در خدمتیم ![]() _________________ تو اگر در تپش باغ خدا را دیدی،همت کن و بگوماهی ها حوضشان بی آب است.(سهراب سپهری) رنگین کمان سهم کسانیست که تا اخرین لحظه زیر باران می مانند سکوتم از رضایت نیست.......!!!!!! |
||||||||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از nima21 تشکر کرده اند aqua-quest |
||||||||||
| mohsen66
|
|
|
||||||||
|
کاربر فعال
![]() وضعيت:
7 فروردين ماه ، 1388
|
||||||||||
|
سلام
ممنون ازروشن کردن مشکلات بیشتر این طرح نیماخان عرضم به حضور مبارکتون عارضه که تانکم 300لیتره ابعادش.150/40/60 بله ولی از من که پاور هد نداشت 2بسته خریدم 12000هزارتومان در هر کدوم 12تکه از این ورقها بود چینی هست اسمشو چون قبلآ خریدم خاطرم نیست شرمنده ولی توضیحات ظاهرش: ورقه های با عرض5سانتیمتر وطول 10سانتیمتر که نرو مادگی داره تموم سطح روپوشش داده ولی پاور هد نداره لوله های داره به قطر3سانتیمتر که بروش نصب میشه ودرارتفاع تانک قرار میگیره که من اول راه اندازی داخلش سنگ هوارریز گذاشتم برای خروج هوا به گفته دوستم برای قشنگ شدن ولی الان با توجه به شنیده ها میخوام پاورهد فیلتر تاپم رو که قدرت 2800لیتر داره به 1طرف لوله ها نصب کنم که فضولات رواز زیرشنی ها بکشه بالا ولی نمیدونم بایه لوله کشی کرد زیرفیلتر ها یا نه.عکسم نمیدونم چه جوری باید بزارم داخل سایت چون زیاد اینترنت وسایت نمیام اگه لطف کنی بگی عکسم واست میزارم گلم چون پاورهد همراهش نبوده نمیتونم بگم پاورهدهاش چه قدرتهای دارن من پاورهد وفیلتر روجداگانه تهیه کردم اینجوری قدرت پاورهد انتخابش دست خودم بود هم ارزونترشدهم اگه اینکاری که پاورهدو وصل کنم به لوله فیلتربشه قطعآ جواب بهتری بهم میده بخاطر قدرت بیشتر پاورهدم.اتمن برای پسرخالم گرفتیم همه ویژگیهاش مثل خودم با این تفاوت که اون خرید33000هزارولی من روی هم 24000هزار 12000هزار فیلترها 12000هم 1فیلتر تاپ سوبوبا قدرت 2800لیتر ولی از اون 1200لیتر قدرت پاورهدش. سوالی بود بازم در خدمتیم.انشاء نوشتم برات ها قصد بی احترامی نبود روشن شدن بهتر مطلب عذرخواهی میکنم نیما خان _________________ اندکی دوستم بدار ولی طولانییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی ---------------------------------------------------- مثل کبریت کشیدن در باد دیدنت دشوار است. من که به معجزه عشق ایمان دارم می کشم آخرین کبریت را در باد... |
||||||||||
| nima21
|
|
|
||||||||
|
کاربر حرفه ای
![]() وضعيت:
18 دي ماه ، 1388
حالت شخصی من:
![]() |
||||||||||
خواهش میکنم محسن جان.داداش این حرفا چیه؟من در خدمتتم توی این عکسش هست.ببین همینه؟اگه ازینجا نیومد توی قسمت فیلتر زیرشنی با قیمت_________________ تو اگر در تپش باغ خدا را دیدی،همت کن و بگوماهی ها حوضشان بی آب است.(سهراب سپهری) رنگین کمان سهم کسانیست که تا اخرین لحظه زیر باران می مانند سکوتم از رضایت نیست.......!!!!!! |
||||||||||
| fishali
|
|
|
||||||||
|
مدير انجمن ماهيان
![]() وضعيت:
![]() نام: علی حسن زاده
6 بهمن ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 1092
میانگین ارسالها در روز: 0.07
امتياز: 10725
تشکر کرده: 2156
تشکر شده 1024 بار در 626 پست
محل سكونت: نصف جهان
حالت شخصی من:
![]() |
||||||||||
سلام مهدي جان اين پستت به دليل خيلي نامربوط بودن حذف شد لطفا قوانين رو رعايت كن موفق باشي _________________ مكن خيره بر زيردستان ستم كه دستيست بالاي دست تو هم *سعدي* |
||||||||||
| mohsen66
|
|
|
||||||||
|
کاربر فعال
![]() وضعيت:
7 فروردين ماه ، 1388
|
||||||||||
|
سلام
نه گله این اتمن هستش/نمونه اش تو سایت اکو کالا هست البته ورق سفیدش اندازه هر تکه شم 15/30 سانتیمتره اگه اشتباه نکنم قیمتشم هرتکه 1000تومان ولی از من اندازه هرتکه اش 5/10سانتیمتره 12تکه بود داخل کیسه بسته بندی قیمت 6000 تومان که برای تانک من 2بسته اش کامل سطحو پوشوند من که جای ندیدم نمونه اش رو حتی توسایت یا داخل تانک بچه ها انگار همین یکی بوده من خریدم واسه همین سوال کردم که برای لوله کشی اینجر طرحهای فیلترهای نظیر من معلق میمونن روی لوله ها ولی مدل اتمن لوله ها بین فیلترها هست ما خواستیم مدلی شبیه اتمن درست کنیم لوله ها کامل زیر فیلتر مخفی میشه البته باید ضخامت لوله های استفاده کننده نهایت 1سانتیمتر باشه که همون سطح صافو در کف داشته باشیم درسته اگه ضخامت لوله بیشتر باشه شن که روی فیلتر هاریختیم سطح صافو تقریبا بدست میاریم ولی امکان کج شدن 1قسمت هست ولی فیلتر اتمن تقریبا 3سانتیمتر ازکف بالا قرار میگیره که لوله ها مابینش هستن ولی از من 1سانتیمتر اونم پایه اش که فضای 1سانتیمتری در زیر کل کف اکواریوم خالی میزاره که فضولات زیرش انباشته میشه حال برای کشیدن فضولات باید چیکار کرد پاورهدمو به لوله های خروجی وصل کردم کارکرد خوب بود ولی فقط کناره هاروفضولاتشو میکشه ووسط تانک دست نخورده باقی میمونه نمیدونم چیکار کنم شاید از شیلنگ تراز بنای استفاده کردم بجای لوله های با قطر 3سانتیمتر این طرح ولوله کشیمم مانند لوله های شوفاژ زیر فیلترهاموقرلر بگیرم مارپیچ لوله کشی کنم _________________ اندکی دوستم بدار ولی طولانییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی ---------------------------------------------------- مثل کبریت کشیدن در باد دیدنت دشوار است. من که به معجزه عشق ایمان دارم می کشم آخرین کبریت را در باد... |
||||||||||
| mohsen66
|
|
|
||||||||
|
کاربر فعال
![]() وضعيت:
7 فروردين ماه ، 1388
|
||||||||||
|
سلام نیما جان
عکساشو گرفتم میزارم شاید به کارت بیاد :
:
:
:
_________________ اندکی دوستم بدار ولی طولانییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی ---------------------------------------------------- مثل کبریت کشیدن در باد دیدنت دشوار است. من که به معجزه عشق ایمان دارم می کشم آخرین کبریت را در باد... |
||||||||||
|
|
||||||||||
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » خلاقیت در طراحی سامپ و تصفیه آب | صفحه 3 از 7 | رفتن به صفحه قبلي 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 بعدي |
~ يا ~ عضويت در سايت شرایط ارسال سوالات ( در صورت عدم رعایت شرایط به سوالات شما پاسخ داده نخواهدشد )
|
| شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد . شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد . شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد . شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد . شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد |