|
|
موضوع مطلب : نحوه پخش موسيقي براي ابزيان. |
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » موسیقی در آکواریوم | صفحه 2 از 2 | رفتن به صفحه قبلي 1, 2 |
|
|
| نويسنده | پيغام | ||||
|---|---|---|---|---|---|
| omid-mohebbi
|
|
|
|||
|
مدیر بازنشسته
![]() وضعيت:
![]() نام: اميد محبي
25 بهمن ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 177
میانگین ارسالها در روز: 0.01
امتياز: 1200
تشکر کرده: 103
تشکر شده 210 بار در 98 پست
محل سكونت: بندرعباس
حالت شخصی من:
![]() |
|||||
|
سلام.
بعله تنوع موسيقي هم مثل تنوع غذا خيلي مهمه. زماني رو كه در نظر گرفتين براي پخش موسيقي به نظر من زمان خوبيه. همونطوري كه ابوالفضل عزيز هم گفتن :
اينم بسيار مناسبه. _________________
|
|||||
| abolfazl22
|
|
|
|||
|
معاون انجمن
![]() وضعيت:
![]() نام: ابوالفضل عسکری
تعداد ارسالها: 5575
میانگین ارسالها در روز: 0.36
امتياز: 38625
تشکر کرده: 2907
تشکر شده 5372 بار در 3368 پست
محل سكونت: زاهدان
حالت شخصی من:
![]() |
|||||
|
سلام پس من چیزیایی که درمورد اثرموسیقی رو ماهیان میدونم میگم تا دوستانم درجریان باشن
طبق مشاهدات و تجربیات من حقیر اگر در طول روز جمعا 2ساعت یا بیشتر موسیقی پخش بشه(که امیدجان هم گفتن) این تاثیرات رو داره: 1-رشد سریعتر 2-شادابی و رنگ بهتره 3-تمایل بیشتر به زاد ولد 4-اشتهای بیشتر برای غذا 5-کاهش استرس و ایجاد آرامش خصوصا برای ماهیان تازه خریداری شده و حتی در حال درمان 6-درگیری کمتر بین ماهیان حالا یه برنامه پخش بگم : 1ساعت قبل از غذا دادن به مدت 30دقیقه و 1ساعت بعد از غذاخوردن به مدت 30دقیقه 15دقیقه قبل از خاموشی به مدت 10دقیقه پخش موسیقی های مختلف در طول روز که بیشتر از 3تا4 ساعت جمعش نباشه تا دچار خستگی و... نشن _________________ ورود به آکواریومیست |
|||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از abolfazl22 تشکر کرده اند aqua-quest, fishali |
|||||
| omid-mohebbi
|
|
|
|||
|
مدیر بازنشسته
![]() وضعيت:
![]() نام: اميد محبي
25 بهمن ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 177
میانگین ارسالها در روز: 0.01
امتياز: 1200
تشکر کرده: 103
تشکر شده 210 بار در 98 پست
محل سكونت: بندرعباس
حالت شخصی من:
![]() |
|||||
|
ممنونم ابوالفضل جان برنامه خوبی ریختی.
این برنامه خیلی مفید تر ه. منم در ماهی هام نشاط رو دیدم... و همچنین پرخوریشون رو... ![]() _________________
|
|||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از omid-mohebbi تشکر کرده اند abolfazl22 |
|||||
| kingcity
|
|
|
|||
|
کاربر حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: mohammadreza
تعداد ارسالها: 441
میانگین ارسالها در روز: 0.03
امتياز: 3734
تشکر کرده: 100
تشکر شده 157 بار در 99 پست
محل سكونت: تهران
|
|||||
من که نفهمیدم میشه یه عکس بزاری؟؟؟ |
|||||
|
|
|||||
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » موسیقی در آکواریوم | صفحه 2 از 2 | رفتن به صفحه قبلي 1, 2 |
~ يا ~ عضويت در سايت شرایط ارسال سوالات ( در صورت عدم رعایت شرایط به سوالات شما پاسخ داده نخواهدشد )
|
| شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد . شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد . شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد . شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد . شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد |