|
|
موضوع مطلب : اخبار سایت |
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » اخبار و اطلاعیه ها | صفحه 2 از 8 | رفتن به صفحه قبلي 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 بعدي |
|
|
| نويسنده | پيغام | ||
|---|---|---|---|
| aqua-quest
|
|
|
|
|
مدیر کل آکواریوم
![]() وضعيت:
![]() نام: رسول گل محمّدی
تعداد ارسالها: 2816
میانگین ارسالها در روز: 0.18
امتياز: 13143
تشکر کرده: 6453
تشکر شده 3843 بار در 1857 پست
محل سكونت: یه آکواریوم دریایی
حالت شخصی من:
![]() |
|||
|
بخش موسیقی در آکواریوم انجمن راه اندازی شد و جناب omid-mohebbi به طور آزمایشی به عنوان مدیر این بخش برگزیده شدند که در صورت فعالیت مناسب و تایید مدیران ، به عنوان مدیر این بخش انتخاب می شوند . اطلاعات بیش تر در مورد گروه های مدیریت _________________ زندگی تفسیر سه کلمه است خندیدن بخشیدن و فراموش کردن پس بخند ببخش و فراموش کن |
|||
|
کاربرانی که برای این ارسال از aqua-quest تشکر کرده اند abolfazl22, golebibo, fishali |
|||
| aqua-quest
|
|
|
|
|
مدیر کل آکواریوم
![]() وضعيت:
حالت شخصی من:
![]() |
|||
|
سلام
لیست مطالب اختصاصی در سایت قرار گرفت و تعدادی از آن ها از طریق بلوک " مطالب اختصاصی سایت " در دسترس است . اطلاعات بیش تر _________________ زندگی تفسیر سه کلمه است خندیدن بخشیدن و فراموش کردن پس بخند ببخش و فراموش کن |
|||
|
کاربرانی که برای این ارسال از aqua-quest تشکر کرده اند abolfazl22, shab_tab2001, reptal, fishali, golebibo |
|||
| aqua-quest
|
|
|
|
|
مدیر کل آکواریوم
![]() وضعيت:
حالت شخصی من:
![]() |
|||
|
آپدیت امنیتی و اصلاحات اخیر نیوک روی سایت اعمال شد . از جمله این به روز رسانی ها می توان به بالا رفتن سرعت سایت و کاهش بار روی سرور سایت اشاره کرد . _________________ زندگی تفسیر سه کلمه است خندیدن بخشیدن و فراموش کردن پس بخند ببخش و فراموش کن |
|||
|
کاربرانی که برای این ارسال از aqua-quest تشکر کرده اند abolfazl22, fishali, golebibo, edoniss |
|||
| aqua-quest
|
|
|
|
|
مدیر کل آکواریوم
![]() وضعيت:
حالت شخصی من:
![]() |
|||
|
سلام
عکس هایی که برای نمایش رتبه ی مدیران سایت استفاده می شد تغییر کرد . مدیر بازنشسته :
مدیر افتخاری :
مدیر انجمن های مختلف :
مدیر نمونه :
ناظم :
ناظم ارشد :
مدیر کل :
لازم به ذکر است که عکس های کاربران معمولی همانند سابق می باشد . _________________ زندگی تفسیر سه کلمه است خندیدن بخشیدن و فراموش کردن پس بخند ببخش و فراموش کن |
|||
|
کاربرانی که برای این ارسال از aqua-quest تشکر کرده اند abolfazl22, golebibo, reptal, fishali |
|||
| aqua-quest
|
|
|
|
|
مدیر کل آکواریوم
![]() وضعيت:
حالت شخصی من:
![]() |
|||
|
سلام
مطلب معرفی کامل خانواده ی پلی پتروس که با زحمت بسیار abolfazl22 ایجاد شده بود ، به مطالب اختصاصی سایت اضافه گردید . اطلاعات بیش تر در مورد مطالب اختصاصی سایت _________________ زندگی تفسیر سه کلمه است خندیدن بخشیدن و فراموش کردن پس بخند ببخش و فراموش کن |
|||
|
کاربرانی که برای این ارسال از aqua-quest تشکر کرده اند abolfazl22, mahi_nabati, reptal, shab_tab2001, fishali |
|||
| aqua-quest
|
|
|
|
|
مدیر کل آکواریوم
![]() وضعيت:
حالت شخصی من:
![]() |
|||
|
قوانین سایت به روز شد .
بند جدید قوانین : 21- کپی کردن مطالب سایت ها و وبلاگ های فارسی زبان در سایت تخصصی ماهی و آکواریوم ممنوع بوده و هیچ کاربری حق چنین کاری ندارد . - تنها زمانی که در پاسخ به کاربری نیاز به اطلاعات بیشتری باشد ، کاربران مجازند لینک مطلب فارسی مرتبط را در پاسخ ارسال نمایند . خواندن ادامه ی قوانین _________________ زندگی تفسیر سه کلمه است خندیدن بخشیدن و فراموش کردن پس بخند ببخش و فراموش کن |
|||
|
کاربرانی که برای این ارسال از aqua-quest تشکر کرده اند abolfazl22, navid600, shab_tab2001, golebibo, fishali, reptal |
|||
| aqua-quest
|
|
|
|
|
مدیر کل آکواریوم
![]() وضعيت:
حالت شخصی من:
![]() |
|||
|
سلام دوستان
همانطور که می دانید سایت از دیروز تا حالا چندین بار قطعی داشته و Down شده که این قطعی ها به دلیل حملات به سرور سایت بوده و خوشبختانه تاکنون دفع شده است ، ولی در همین جا از شما عزیزان به خاطر قطعی های قبلی و قطعی های احتمالی که ممکن است به دلیل حملات بعدی ایجاد شود ، عذرخواهی می کنیم . امیدواریم دیگر شاهد چنین مشکلاتی نباشیم و سایت همیشه پابرجا باشد . _________________ زندگی تفسیر سه کلمه است خندیدن بخشیدن و فراموش کردن پس بخند ببخش و فراموش کن |
|||
|
کاربرانی که برای این ارسال از aqua-quest تشکر کرده اند abolfazl22, fishali, reptal |
|||
| navid600
|
|
|
|
|
کاربر حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: نوید
16 آذر ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 344
میانگین ارسالها در روز: 0.02
امتياز: 2581
تشکر کرده: 79
تشکر شده 252 بار در 155 پست
محل سكونت: بندرعباس
حالت شخصی من:
![]() |
|||
ای نامردا
نفس کش ![]() ![]()
کی حمله کرده آقا رسول شما ولم کن ![]() _________________ کوروش تو نخواب که ملتت در خواب است/ آرامـــگـهـت غـــرقــه بـه زیـــر آب اسـت ایـنبار نـه بیــگانه که دشـمن ز خـود است/ صد ننـگ به ما کـه روح تو بی تاب است |
|||
| aqua-quest
|
|
|
|
|
مدیر کل آکواریوم
![]() وضعيت:
حالت شخصی من:
![]() |
|||
|
سلام
مطلب معرفی کامل خانواده ی سرماری که با زحمت بسیار abolfazl22 ایجاد شده بود ، به مطالب اختصاصی سایت اضافه گردید . اطلاعات بیش تر در مورد مطالب اختصاصی سایت _________________ زندگی تفسیر سه کلمه است خندیدن بخشیدن و فراموش کردن پس بخند ببخش و فراموش کن |
|||
|
کاربرانی که برای این ارسال از aqua-quest تشکر کرده اند mahi_nabati, abolfazl22, reptal, fishali |
|||
| mahi_nabati
|
|
|
|
|
مدیر انجمن ساخت آکواریوم
![]() ![]() وضعيت:
![]() نام: داداش علي
تعداد ارسالها: 1596
میانگین ارسالها در روز: 0.1
امتياز: 12293
تشکر کرده: 2228
تشکر شده 1180 بار در 722 پست
محل سكونت: زاهدان
حالت شخصی من:
![]() |
|||
|
سلام بچه ها
واقعا دست ابوالفضل درد نكنه گل كاشته. ![]() ![]() ![]() _________________ تازه كار ها حتما بخونن :::: سيكل ازت |
|||
|
کاربرانی که برای این ارسال از mahi_nabati تشکر کرده اند abolfazl22 |
|||
|
|
|||
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » اخبار و اطلاعیه ها | صفحه 2 از 8 | رفتن به صفحه قبلي 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 بعدي |
پاسخ سريع در دسترس نميباشد شرایط ارسال سوالات ( در صورت عدم رعایت شرایط به سوالات شما پاسخ داده نخواهدشد )
|
| شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد . شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد . شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد . شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد . شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد |