|
|
موضوع مطلب : اتاق زايمان |
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » خلاقیت در ساخت آکواریوم | صفحه 3 از 3 | رفتن به صفحه قبلي 1, 2, 3 |
|
|
| نويسنده | پيغام | |||
|---|---|---|---|---|
| mahi_nabati
|
|
|
||
|
مدیر انجمن ساخت آکواریوم
![]() ![]() وضعيت:
![]() نام: داداش علي
تعداد ارسالها: 755
میانگین ارسالها در روز: 0.05
امتياز: 5612
تشکر کرده: 1005
تشکر شده 542 بار در 339 پست
محل سكونت: زاهدان
حالت شخصی من:
![]() |
||||
سلام مونارو جان يكم تو درست بودن جايي كه سوالتو مطرح كردي شك دارم. نه بيرون نميرن اون سوراخ ها خيلي ريزن و فقط واسه اينن كه آب بياد داخل اتاق موفق باشي _________________ دل وقتي مهربونه شادي مياد ميمونه خوشبختي از رو ديوار سر ميكشه تو خونه |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از mahi_nabati تشکر کرده اند abolfazl22 |
||||
| MONARO
|
|
|
||
|
در ابتدای فعالیت
![]() وضعيت:
![]() نام: MOSTAFA KHANI
16 بهمن ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 42
میانگین ارسالها در روز: 0
امتياز: 266
تشکر کرده: 13
تشکر شده 1 بار در 1 پست
|
||||
|
سلام
نه سوراخ نیست شیارهای زیاده تقریباً اندازه همون شیار اصلی که بچه ها رو از مادر جدا میکنه ؟؟؟ چند روز پیش یکی از ماهی ها زائید البته بیرون از زایشگاه ولی بچه ها زیره سنگها قایم می شدن انگار که می دونند ماهیی های دیگه اونا رو می خورند حالا این مسئله برای من سوال هست که می فهمند از اون دریچه های بیرون نیاند تا ماهی های دیگه نخورندشون ؟؟؟ _________________ مولی همتون هستم |
||||
| abolfazl22
|
|
|
||
|
ناظم ارشد آکواریوم
![]() وضعيت:
![]() نام: ابوالفضل عسکری
تعداد ارسالها: 5174
میانگین ارسالها در روز: 0.35
امتياز: 34870
تشکر کرده: 2580
تشکر شده 4735 بار در 3042 پست
محل سكونت: زاهدان
حالت شخصی من:
![]() |
||||
|
سلام سوالات اگر مربوط به ساخت این اتاق زایمان هست که همین جا بپرس
ولی مثل اینکه نیست باید در بخش زنده زاها بپرسی شرایط ارسال سوالات اونا براساس غریزه از مادر و بقیه ماهیا دور میشن _________________ ای بازیگر گریه نکن ما هممون بازیگریم صبح که از خواب پا میشیم نقاب به صورت میزنیم |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از abolfazl22 تشکر کرده اند fishali, nini-fish |
||||
| nicebluesky
|
|
|
||
|
کاربر حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: بهنام
تعداد ارسالها: 469
میانگین ارسالها در روز: 0.03
امتياز: 2854
تشکر کرده: 320
تشکر شده 369 بار در 230 پست
محل سكونت: دزفول
حالت شخصی من:
![]() |
||||
سلام. زایشگاه های موجود در بازار همونطور که دوستمون فرمود شیارهای خیلی ریزی فقط جهت ورود آب دارن و بچه ها نمیتونن از اون رد بشن...نمیدونم زایشگاه شما چه مدلیه؟! اگه میتونی یه عکس ازش بزار... بچه ماهی ها در زمان تولد خود به خود و بطور غریزی به کف تانک میرن و چون تیره هستن اگر بسترت دارای شن های تیره باشه و مخفیگاه های زیادی داشته باشه،به مقدار زیادی از خورده شدن آنها جلوگیری میشه...این موضوع ربطی به هوش بچه ماهی ها به خورده شدن نداره و یک موضوع کاملاً غریزیه...اگر شیارهای زایشگاهت بزرگه بچه ماهی ها ازش بیرون میوفتن و میرن کف تانک... موفق باشی _________________ رمضان،فرصتیست برای مبارزه با هوای نفس و نزدیکی به خدا.چه خوب است تمام سال رمضان باشد. --------- خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار --------- در ختم جمعی قرآن کریم شرکت کنید. |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از nicebluesky تشکر کرده اند abolfazl22, aqua-quest, mahi_nabati |
||||
|
|
||||
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » خلاقیت در ساخت آکواریوم | صفحه 3 از 3 | رفتن به صفحه قبلي 1, 2, 3 |
~ يا ~ عضويت در سايت شرایط ارسال سوالات ( در صورت عدم رعایت شرایط به سوالات شما پاسخ داده نخواهدشد )
|
| شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد . شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد . شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد . شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد . شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد |