|
|
موضوع مطلب : سوالات بخش بيماري |
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » معرفی و درمان بیماری | صفحه 137 از 242 | رفتن به صفحه قبلي 1, 2, 3 ... 136, 137, 138 ... 240, 241, 242 بعدي |
|
|
| نويسنده | پيغام | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| shab_tab2001
|
|
|
|||||
|
مدير انجمن بيماري
![]() وضعيت:
![]() نام: حميدرضاعباس زاده
13 مرداد ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 953
میانگین ارسالها در روز: 0.06
امتياز: 7107
تشکر کرده: 423
تشکر شده 772 بار در 474 پست
محل سكونت: كرمان
|
|||||||
|
سلام
بقيه ماهيات هم اين مشكل رو دارن؟ من اينقدر سوال ميكنم اطلاعات ميگيرم تا ابولفضل مياد سريع جواب بده! حالا اينا رو بخون علائم : خطها و رگهای خونی روی بدن و باله ها این خطوط و رگهای خونی ممکن است تا رسیدن به زخم پیش برود و حتی در مواردحاد با عث از بین رفتن کامل باله ها گردد . با توجه به این که این بیماریداخلی نیز هست درمان خارجی به تنهایی کارساز نیست غیر از موارد بسیار خفیفاین بیماری . که در این حالت با استفاده از دارو های ضد عفونی مخزن راکاملا تمیز کنید و در هنگام معالجه به ماهی ها زیاد غذا ندهید . برایدرمان از داروی آکرافلاوین ( داروی ضد دم خوره) یا موناکرین با دز 2/0درصد که به صورت یک میل در لیتر حل شده استفاده کنید . این دارو آب راکاملا رنگی می کند ولی رنگ آن پس از پراکنده شدن به مرور زمان از بینخواهد رفت . اگر به نظر رسید که ماهی ها خوب نشده اند استفاده از این دارو را قطع کردهسپس از داروی آنتی بیوتیک یک درصد استفاده کنید که با غذای آنها کاملامخلوط شده است.اگر ماهی ها را گرسنه نگهدارید آنها بسیار مشتاقانه غذایمخلوط شده با دارو را قبل از آنکه دارو پخش شود خواهند خورد . معمولا اینآنتی بیوتیک ها در کپسولهای 250 میلی گرمی موجودند که اگر در 25 گرم غذایخشک اضافه شود یک کپسول تعداد زیادی از آنها را درمان خواهد کرد. آنتی بیوتیک مناسب ، کلرومایستین ( کلرومفنیکل) یا تتراسایکلین است کهبا هر غذایی مثل پولکی ها یا غذاهای منجمد باید به همان نسبت مخلوط شود .آخر سر اگر آنها در مان نشدند حد اکثر 10 میلی گرم از کپسول را درازای یکلیتر آب بریزید . موفق باشید _________________ پروردگارا ؛ آنان كه همه چيز دارند مگر تورا ؛ به سخره ميگيرند آنان كه هيچ چيز ندارند مگر تورا |
|||||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از shab_tab2001 تشکر کرده اند aqua-quest, abolfazl22 |
|||||||
| masoud_2535
|
|
|
|||||
|
کاربر جدید
![]() وضعيت:
![]() نام: مسعود
8 مرداد ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 9
میانگین ارسالها در روز: 0
امتياز: 66
تشکر کرده: 11
تشکر شده 0 بار در 0 پست
|
|||||||
|
بقیه ماهیهام مشکلی ندارن
فقط گلدفیشم اینجوری شده اون هم فقط توی دمش |
|||||||
| abolfazl22
|
|
|
|||||
|
ناظم ارشد آکواریوم
![]() وضعيت:
![]() نام: ابوالفضل عسکری
تعداد ارسالها: 5149
میانگین ارسالها در روز: 0.35
امتياز: 34714
تشکر کرده: 2562
تشکر شده 4717 بار در 3032 پست
محل سكونت: زاهدان
حالت شخصی من:
![]() |
|||||||
سلام ممنون دوستان گلم که از دوستمون اعتراف کشیدید داداش من اینا بعضی ها با هم اصلا نمیسازند چطور متوجه نشدی؟ اگر عکس بذاری ازش دقیق میتونیم بگیم اما با این ماهیا و اون دما فکرنمیکنم مریض باشه دمای مطلوب گلدفیش 24هست احتمال میدم آنجل و بلک گوست و سیلور شارکت زده باشندش آنجل و بلک گوست و سیلورشارک دم ماهیای باله بلند رو میزنند دیسکس رو چطور با اینا داری؟ سازگاری ماهیات مشکل دارند باید دربخش سازگاری روش بحث کنی عکس بذار گلدفیشتو جدا کن تو تانک دیگه باشه و ضد عفونی(متین بلو)بریز دما رو چندروز30باشه به ازای هر 10لیتر1قاشق نمک بدون ید بریز خوبم تغذیه کن اگر بهتر شد بدون زدنش وگرنه بیماری انگلی داره که با همین روشی که گفتم اگر خفیف باشه خوب میشه وگرنه باید داروهای جدید تجویز کرد اما حتما عکسبذار و واضح و دقیق موفق باشی _________________ ای بازیگر گریه نکن ما هممون بازیگریم صبح که از خواب پا میشیم نقاب به صورت میزنیم |
|||||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از abolfazl22 تشکر کرده اند masoud_2535, aqua-quest |
|||||||
| edoniss
|
|
|
|||||
|
کاربر فعال
![]() وضعيت:
![]() نام: امیرحسین
3 دي ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 228
میانگین ارسالها در روز: 0.02
امتياز: 1506
تشکر کرده: 241
تشکر شده 175 بار در 87 پست
محل سكونت: زنجان
|
|||||||
|
از حدود 12-13 تا ماهی 4-5 تاشون از جمله جویل و زندانی در عرض یکروز شکوشون متورم شده، بشکلی که تصور می کنی زیاد خوردن! یا مثلا تخم دارن!
این ممکنه بیماری ای مثل آب آوردگی شکم باشه؟ هیچ تغییر رفتاری در ماهی ها مشهاده نمیشه. |
|||||||
| abolfazl22
|
|
|
|||||
|
ناظم ارشد آکواریوم
![]() وضعيت:
حالت شخصی من:
![]() |
|||||||
سلام باید عکس بذاری زندانی ممکنه تخم داشته باشه چون تو4ماهگی بالغ میشه _________________ ای بازیگر گریه نکن ما هممون بازیگریم صبح که از خواب پا میشیم نقاب به صورت میزنیم |
|||||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از abolfazl22 تشکر کرده اند mahi_nabati, edoniss |
|||||||
| blue2006
|
|
|
|||||
|
در ابتدای فعالیت
![]() وضعيت:
![]() نام: ali
7 فروردين ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 66
امتياز: 162
تشکر کرده: 6
تشکر شده 2 بار در 1 پست
|
|||||||
|
سلام
یکی از پرت های من زیر دهانش یه جوش سفید بزرگ زده که بعد از گذشت یک ماهی هیچ تغییری در آن به وجود نیامده . علت آن چیست ؟ این بیماریه ؟ اگه بیماریه چجوری معالجش کنیم؟ |
|||||||
| shab_tab2001
|
|
|
|||||
|
مدير انجمن بيماري
![]() وضعيت:
![]() نام: حميدرضاعباس زاده
13 مرداد ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 953
میانگین ارسالها در روز: 0.06
امتياز: 7107
تشکر کرده: 423
تشکر شده 772 بار در 474 پست
محل سكونت: كرمان
|
|||||||
سلام. با چه ماهي هايي نگهش ميداري؟ ممكنه آثار درگيري باشه. يه شرايط كلي از تانكت و تعداد و نوع ماهيات رو بگو يه عكس هم بفرستي عالي ميشه. موفق باشي _________________ پروردگارا ؛ آنان كه همه چيز دارند مگر تورا ؛ به سخره ميگيرند آنان كه هيچ چيز ندارند مگر تورا |
|||||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از shab_tab2001 تشکر کرده اند abolfazl22, fishali |
|||||||
| blue2006
|
|
|
|||||
|
در ابتدای فعالیت
![]() وضعيت:
![]() نام: ali
7 فروردين ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 66
امتياز: 162
تشکر کرده: 6
تشکر شده 2 بار در 1 پست
|
|||||||
تو تانک 4 تا اسکار که دو تاش بزرگتر از پرت هان و سیاهن و دوتاشم سفیدن و هم اندازه پرت ها اند. و دو تاهم شارک داشتم . اما امروز اسکار ها رو رد کردم و چند تا شارک دیگه هم گرفتم . اندازه تانک هم یک متر هست . |
|||||||
| abolfazl22
|
|
|
|||||
|
ناظم ارشد آکواریوم
![]() وضعيت:
حالت شخصی من:
![]() |
|||||||
سلام احتمالا با اسکارا درگیر شده و زخمی و بعدم قارچ زده اگر شیبه پنبه و سفیده احتمالا قارچ زده الان روش درمان اولیه میگم ولی حتما عکس بگیر و بذار تا مطمئن بشیم و اشتباه درمان نکنیم جداش کن دما 30درجه استفاده از نمک بدون ید به ازای هر 10لیتر 1قاشق چای خوری فعلان تا مطمئن نشم بیماریش چیه نمیتونم دارو تجویز کنم چرا عین دکترا حرف زدم ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ موفق باشی _________________ ای بازیگر گریه نکن ما هممون بازیگریم صبح که از خواب پا میشیم نقاب به صورت میزنیم |
|||||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از abolfazl22 تشکر کرده اند aqua-quest, fishali |
|||||||
| nimansp
|
|
|
|||||
|
کاربر جدید
![]() وضعيت:
![]() نام: nima
23 دي ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 3
امتياز: 18
تشکر کرده: 2
تشکر شده 0 بار در 0 پست
|
|||||||
|
سلام
یکی از کتفیشهام (کتفیش شیشه پاک کن از نوع پلنگی) خیلی بی حال شده در ضمن شکمش هم به شدت فرو رفته فکر میکنم میخواد بمیره
ممنون میشم راهنماییم کنید |
|||||||
|
|
|||||||
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » معرفی و درمان بیماری | صفحه 137 از 242 | رفتن به صفحه قبلي 1, 2, 3 ... 136, 137, 138 ... 240, 241, 242 بعدي |
~ يا ~ عضويت در سايت شرایط ارسال سوالات ( در صورت عدم رعایت شرایط به سوالات شما پاسخ داده نخواهدشد )
|
| شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد . شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد . شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد . شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد . شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد |