|
|
موضوع مطلب : سوالات بخش مباني تغذيه |
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » مبانی تغذیه | صفحه 36 از 68 | رفتن به صفحه قبلي 1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 66, 67, 68 بعدي |
|
|
| نويسنده | پيغام | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| abolfazl22
|
|
|
|||||
|
ناظم ارشد آکواریوم
![]() وضعيت:
![]() نام: ابوالفضل عسکری
تعداد ارسالها: 5149
میانگین ارسالها در روز: 0.35
امتياز: 34714
تشکر کرده: 2562
تشکر شده 4717 بار در 3032 پست
محل سكونت: زاهدان
حالت شخصی من:
![]() |
|||||||
|
سلام دوست عزیز ممنون که به ما لطف داری باید در بخش دیسکس بپرسی دل مرغ نده چون مرغ هورمونی هست برای ماهیان ضرر داره چون تازه گرفتیشون و کوچکن استرس دارند و هنوز با محیط خو نگرفتن بهشون کرم خونی بده و از ضد استرس استفاده کن و حتما گیاه طبیعی بکار خیلی مفیده و کمتر دماغتو به تانک بچسبون والله من غذا کم میخرم و بیشتر انرژی سیچلاید برای رنگ ماهیام میگیرم بیشتر خودم درست میکنم و چون غذاهای تترا و سرا اینجا نیست و گرونه نمیخرم بهشون از دل گاو غذا درست کن و لوفاک جگر آلمانی بده بنظر من غذاهای بسیار خوبی برای کلیه ماهیان هستن و برای جلوگیری از هگزامیتا به دل کمی سیر بزن موفق باشی _________________ ای بازیگر گریه نکن ما هممون بازیگریم صبح که از خواب پا میشیم نقاب به صورت میزنیم |
|||||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از abolfazl22 تشکر کرده اند mahi_nabati |
|||||||
| javadgo
|
|
|
|||||
|
در ابتدای فعالیت
![]() وضعيت:
![]() نام: javad
21 مرداد ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 34
میانگین ارسالها در روز: 0
امتياز: 250
تشکر کرده: 10
تشکر شده 1 بار در 1 پست
|
|||||||
اقا abolfazl عزيز من كه نگفتم دل مرغ گفتم سينه ي مرغ
در مورد سوالم به روي چشم تو بخش ديسكس مي پرسم به اين بخش توجه نكرده بودم ![]() _________________ در سايت erepublik عضو شويد تا در اقتدار ايران مجازي شريك باشيد
|
|||||||
| mahi_nabati
|
|
|
|||||
|
مدیر انجمن ساخت آکواریوم
![]() ![]() وضعيت:
![]() نام: داداش علي
تعداد ارسالها: 738
میانگین ارسالها در روز: 0.05
امتياز: 5492
تشکر کرده: 986
تشکر شده 534 بار در 332 پست
حالت شخصی من:
![]() |
|||||||
|
سلام
ببخشيد ميام وسط بحث ولي چون تو رون مرغ هورمونو ميزنن و اين هورمون روي تمام بدن تاثير داره ممكنه گوشت سينه هم مشكل ساز باشه. بازم بذار بقيه بچه ها بهتر ميدونن. موفق باشي _________________ دل وقتي مهربونه شادي مياد ميمونه خوشبختي از رو ديوار سر ميكشه تو خونه |
|||||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از mahi_nabati تشکر کرده اند abolfazl22 |
|||||||
| shab_tab2001
|
|
|
|||||
|
مدير انجمن بيماري
![]() وضعيت:
![]() نام: حميدرضاعباس زاده
13 مرداد ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 953
میانگین ارسالها در روز: 0.06
امتياز: 7107
تشکر کرده: 423
تشکر شده 772 بار در 474 پست
محل سكونت: كرمان
|
|||||||
سلام. هورمون مثل من و شما باهوش نيست! به همه جاي بدن مرغ ميره و باعث ميشه كه براي ماهيان مضر بشه. در ثاني بافت گوشت ( چه مرغ و چه گوسفند و .. ) به گونه اي است كه هضمش دشواره! ( براي ماهي البته ) _________________ پروردگارا ؛ آنان كه همه چيز دارند مگر تورا ؛ به سخره ميگيرند آنان كه هيچ چيز ندارند مگر تورا |
|||||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از shab_tab2001 تشکر کرده اند aqua-quest, abolfazl22, mahi_nabati |
|||||||
| farzad_sh_2020
|
|
|
|||||
|
در ابتدای فعالیت
![]() وضعيت:
![]() نام: farzad
28 اسفند ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 37
امتياز: 166
تشکر کرده: 19
تشکر شده 1 بار در 1 پست
|
|||||||
|
سلام
من به اشتباه سوالم رو در تاپیک جداگانه پرسیدم که اگر مدیران به اینجا انتقال بدن ممنون میشم سوالم در مورد قرص های مسافرتی بود که چگونه و چقدر استفاده بشه
خوب لجن خوارهام رو چکار کنم ؟ شاید فروشنده به همین علت گفته حل کن تو لیوان آب و بریز تو تانک . توی هر کدوم از تانک هام یکدونه بجن خوار هست و یک لجن خوار خرگوشی |
|||||||
| abolfazl22
|
|
|
|||||
|
ناظم ارشد آکواریوم
![]() وضعيت:
حالت شخصی من:
![]() |
|||||||
سلام آفرین پسر خوب حالا آمدی سر جاش نه متاسفانه نمیشه پست هارو جابه جا کرد کت فیش هارو تا 3روز در یک ظرف آب بدون غذا زنده میمونند و نیاز به سنگ هوا و... ندارند یا بده یکی نگه داره یا اینکه این 2تارو جدا کن براشون 1حبه از غذاها بنداز و چند برگ اسفناج بنداز مشکلی پیش نمیاد فقط اسفناج هارو بشور و یکم بجوشون زیاد نه یا کاهو بنداز البته بازم باید یکم بجوشونی تا بره پایین دوست من اینا به شدت فشرده هستن و آب به سختی توشون نفوذ میکنه و اون فروشنده چرت گفته برای حل کردنش باید تیکه تیکش کنی و هزارتا درسر تا جایی که من میدونم کت خرگوشی نداریم 1کت خاردار داریم که یه اشتباه میگن خرگوشی و 1شارک چینی یا پوزه خرگوشی داریم که جز خانواده کت هاست موفق باشی بازم درخدمتم _________________ ای بازیگر گریه نکن ما هممون بازیگریم صبح که از خواب پا میشیم نقاب به صورت میزنیم |
|||||||
| farzad_sh_2020
|
|
|
|||||
|
در ابتدای فعالیت
![]() وضعيت:
28 اسفند ماه ، 1387
تشکر شده 1 بار در 1 پست
|
|||||||
|
خودم تو فکر بودم که توی تانکام چندتا برگ کاهو هم بذارم . خوب معمولاً کاهو رو یکجا گیر میندازم که نیاد روی آب . جشوندنش واجب هست ؟ یعنی اگر بیاد روی آب نمیخورن ؟
پوزه خرگوشی نه . والا شیراز همش نوشته کت خرگوشی . کف خوار هست . اصلاً چه کاریه بیا عکس :
البته این مال تانک 200 لیتریم هست میترسم کت ها رو بندازم تو 200 لیتریم که غذا ریز داره و بیام ببینم خوردنشون گوشت خوارها . آخه یکبار تجربش رو دارم . خوب پس میگید اگر کاهو بذارم دیگه کت نمیاد سراغش ؟ من برای 3 روز بعد از رفتنم گفتم یکی بیاد سر بزنه و غذا بده . پس همون 3 تا رو میریزم تو هر تانک |
|||||||
| abolfazl22
|
|
|
|||||
|
ناظم ارشد آکواریوم
![]() وضعيت:
حالت شخصی من:
![]() |
|||||||
سلام جوشوندش مستجبه برای اینکه نرم بشه و بره پایین رویه آب باشه نه تحویلش نمیگیرند بابا میشناسمش نیازی به عکس نبود اینقدرام بی سواد نیستم به این میگن کت خاردار چون تمام بدنش خارای ریز داره و پوست سختی داره اسم اینم اشتباه میگن مثلا بقیه ماهیا ما اینجا وظیفمون اطلاع رسانی صحیح هست 100%میاد سراغش منظورم این بود که کت ها جدا کردی براشون از اون غذاها و کاهو یا اسفناج بنداز تا مشکلی نباشه هرجور مایلی فقط کت ها جدا باشن که بقیه از گشنگی نمیرند _________________ ای بازیگر گریه نکن ما هممون بازیگریم صبح که از خواب پا میشیم نقاب به صورت میزنیم |
|||||||
| farzad_sh_2020
|
|
|
|||||
|
در ابتدای فعالیت
![]() وضعيت:
28 اسفند ماه ، 1387
تشکر شده 1 بار در 1 پست
|
|||||||
به به عجب سعادتی داریم ما با اینا . حالا تو هر تانکم 2 تا برگ میندازم با این غذاها به مقدار بیشتر تا اگر خدا بخواد یکمیش رو بذاره برای بقیه البته تو همین تانک گوپی هام ماهی یک لجن خوار میکشن . موندم مگه اینا گیاه خوار نیستن . میزنن بدبخت رو . ممنون از راهنمایی موفق باشید |
|||||||
| farzad_sh_2020
|
|
|
|||||
|
در ابتدای فعالیت
![]() وضعيت:
28 اسفند ماه ، 1387
تشکر شده 1 بار در 1 پست
|
|||||||
|
سلام
بجز اوون قرص های سفید که گرفتم رفتم یک بسته تترامین ویکند (tetra min weekend ) گرفتم که مکمل باشن و زود تموم نشه قیمتش 4500 تومان . 10 تا تکه هم داخلش هست . موفق باشید |
|||||||
|
|
|||||||
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » مبانی تغذیه | صفحه 36 از 68 | رفتن به صفحه قبلي 1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 66, 67, 68 بعدي |
~ يا ~ عضويت در سايت شرایط ارسال سوالات ( در صورت عدم رعایت شرایط به سوالات شما پاسخ داده نخواهدشد )
|
| شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد . شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد . شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد . شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد . شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد |