|
|
موضوع مطلب : سوالات ساخت آكواريوم |
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » ساخت انواع آکواریوم و تجهیزات | صفحه 62 از 170 | رفتن به صفحه قبلي 1, 2, 3 ... 61, 62, 63 ... 168, 169, 170 بعدي |
|
|
| نويسنده | پيغام | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| abolfazl22
|
|
|
|||||
|
معاون انجمن
![]() وضعيت:
![]() نام: ابوالفضل عسکری
تعداد ارسالها: 5575
میانگین ارسالها در روز: 0.36
امتياز: 38625
تشکر کرده: 2907
تشکر شده 5372 بار در 3368 پست
محل سكونت: زاهدان
حالت شخصی من:
![]() |
|||||||
دلیلش اذیت و تنبیه تو هست بخاطر اینکه فشار نیاد و بترکه اگر اشتباه نکنم باید چسب سنگ باشه و برای آکواریوم امتحان نکردم چون ترسیدم ماهیارو بکشه و زشت هست _________________ ورود به آکواریومیست |
|||||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از abolfazl22 تشکر کرده اند aqua-quest |
|||||||
| shab_tab2001
|
|
|
|||||
|
مدير انجمن بيماري
![]() وضعيت:
![]() نام: حميدرضاعباس زاده
13 مرداد ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 1267
میانگین ارسالها در روز: 0.08
امتياز: 10094
تشکر کرده: 582
تشکر شده 1109 بار در 692 پست
محل سكونت: كرمان
حالت شخصی من:
![]() |
|||||||
سلام اگه چسب سنگ باشه كه ماهيارو بايد براي اعدام فرستاد توي اون تانك! _________________ پروردگارا ؛ آنان كه همه چيز دارند مگر تورا ؛ به سخره ميگيرند آنان كه هيچ چيز ندارند مگر تورا
|
|||||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از shab_tab2001 تشکر کرده اند aqua-quest, abolfazl22 |
|||||||
| edoniss
|
|
|
|||||
|
کاربر فعال
![]() وضعيت:
![]() نام: امیرحسین
3 دي ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 227
میانگین ارسالها در روز: 0.01
امتياز: 1506
تشکر کرده: 241
تشکر شده 178 بار در 86 پست
محل سكونت: زنجان
|
|||||||
|
یه تانک کوچیک تهیه کردم و از آب تانک اصلی پرش کردم. شن ها رو که ریختم کمی آب کدر شده، با وجودی که شسته بودم. حالا باید دوباره بشورم و آب کنم؟
سوال بعدی اینکه آیا لازمه سیکل ازت طی بشه؟ یا بعد چند ساعت میتونم ماهی از تانک اصلی بهش منتقل کنم؟ |
|||||||
| abolfazl22
|
|
|
|||||
|
معاون انجمن
![]() وضعيت:
حالت شخصی من:
![]() |
|||||||
سلام نه بذار ته نشین بشه بخاطر سیکل اینجوری شده اون سوالت به بخش سیکل ازت مربوطه اگر سیکل طی نشده باشه ممکنه ماهیاتو بکشه یا مریض بشن از سنگ هوا تانک قبلی استفاده کن و بعد از چند ساعت ماهیارو منتقل کن تا مشکلی پیش نیاد _________________ ورود به آکواریومیست |
|||||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از abolfazl22 تشکر کرده اند aqua-quest, ariamohsen |
|||||||
| edoniss
|
|
|
|||||
|
کاربر فعال
![]() وضعيت:
3 دي ماه ، 1388
|
|||||||
|
یک توضیح کامل راجع به عوض کردن کل آب آکواریوم میخوام. تانکم الان کثیف شده و اوضاعش خوب نیست. سیفون کردن و اینا هم چندان موثر واقع نشده.
و سوال : الان محل اتصال های بالایی (که از آب بیرونن) سیاه شده و با چیزی هم پاک نمیشه. این جلبکه؟! چطور تمیزش کنم؟ سپاسگزارم |
|||||||
| mojtaba_iut63
|
|
|
|||||
|
کاربر حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: mojtaba
4 بهمن ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 329
میانگین ارسالها در روز: 0.02
امتياز: 1877
تشکر کرده: 83
تشکر شده 295 بار در 189 پست
محل سكونت: اصفهان
|
|||||||
|
من اینکار میکنم اول از همون اب میریزم تو یه تانک دیگم یا اگه پر باشه تو سطل بعد ماهی ها میریزم تو اون بعد یه کم از اب قبلی نگه میدارم حدود 30 درصدش و با بقیه اب شن های کف و بقیه لوازم شستشو میدم. بعدم اب جدید با اون 30 درصد میریزم تو تانک و دماش که مناسب شد ماهی ها منتقل میکنم. فکر کنم اگه یه سیم ظرفشویی نو برداری و با اون تمیز کنی تمیز بشه و هیچ ماده ای هم لازم نداشته باشه من با این هر چی باشه تمیز میکنم . _________________ روح ماهی ،باشکوه ترین شناگر از اول اردیبهشت میرم سربازی و دیگه نمیتونم بیام سایت البته تا اموزشی تمام بشه وبعد ببینیم کجا می افتیم اگه اصفهان بیفتم بازم در خدمتیم آموزشی تمام شد و الان 1 ماهی هست که شیرازم ولی دیگه میتونم بیام سایت.تهران که بودم همه اکواریومی ها رفتم تجربه بدی نبود |
|||||||
| edoniss
|
|
|
|||||
|
کاربر فعال
![]() وضعيت:
3 دي ماه ، 1388
|
|||||||
|
ببینم درست فهمیدم؟ 70 درصد آب تانک رو خالی می کنید. بعد شن ها و وسایل رو خارج می کنید و با آب خود تانک می شورید. آب تازه اضافه می کنید. سوال : این آب تازه کلر داره یا مونده و کلرش رفته؟ حجم زیادی از فضولات و آب نامناسب تو اون 30درصدی که تو تانک مونده باقی میمونه. اونا چی میشن؟ بعد چند ساعت ماهی ها رو بر می گردونید؟ |
|||||||
| abolfazl22
|
|
|
|||||
|
معاون انجمن
![]() وضعيت:
حالت شخصی من:
![]() |
|||||||
سلام دوستان عزیز سوالات و جواب های شما مربوط به این بخشه سيفون كردن اونجا جواب میدم _________________ ورود به آکواریومیست |
|||||||
| nima21
|
|
|
|||||
|
کاربر حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: nima
18 دي ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 498
میانگین ارسالها در روز: 0.03
امتياز: 3587
تشکر کرده: 320
تشکر شده 177 بار در 124 پست
محل سكونت: رامسر(کاسپین)
حالت شخصی من:
![]() |
|||||||
سلام یه تانک 50*30*50 شیشه کفش شکسته بود.من یه شیشه جدید زدم.بعد اینکه خشک شد دیدم گوشش یکمی اب میده.دیروز دوباره یه عالمه همون گوشه چسب اکواریوم ریختم .امروز توش اب ریختم دیده دوباره اب میده.چکار کنم؟؟؟؟؟؟![]() ![]() _________________ تو اگر در تپش باغ خدا را دیدی،همت کن و بگوماهی ها حوضشان بی آب است.(سهراب سپهری) رنگین کمان سهم کسانیست که تا اخرین لحظه زیر باران می مانند سکوتم از رضایت نیست.......!!!!!! |
|||||||
| reptal
|
|
|
|||||
|
ناظم ارشد آکواریوم
![]() وضعيت:
![]() نام: ايمان
24 فروردين ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 2399
میانگین ارسالها در روز: 0.16
امتياز: 19041
تشکر کرده: 1513
تشکر شده 2184 بار در 1377 پست
محل سكونت: 1 گوشه ای از ایران زمین
|
|||||||
سلام. احتمال زیاد شما در موقع یا چسب کاری با هوا گیری نکردیدو با این کار رو درست انجام ندادید یا چسب رو درست نزدید و قبل از خشک شدن داخل تانک رو اب کردید. اگر سوراخ ریزهو از بیرون جای دقیق نشتی رو می دونی از بیرون چسب بزن. اگر نه چسب رو بتراش و دوباره و با دقت چسب بزن موفق باشی _________________ کوروش پا شو که کشور تو راه مهیبیهء.بنگر که ملت تو خواب عمیقیهء. ببین به 2 دنیا داریم می گیم که ما برتریم. در حالی که ما ها همه1 مشت گدا پروریم. ببین 1 جوان از نه دلش داره می گه .اینجا لواط و زنا جزئی از کردار نیکه کوروش ناموس فروشی رو دور قیمته.کوروش ملت گفتار نیکش فوش و غیبته کوروش تو رو تحقیر و ویران کردن. اسمت خط خورده از تقویم ایران رسما راستی مقبرت بر اثر بلا ها رفته .عکست فقط سر در قلیون سرا ها نصبه کور |
|||||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از reptal تشکر کرده اند abolfazl22 |
|||||||
|
|
|||||||
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » ساخت انواع آکواریوم و تجهیزات | صفحه 62 از 170 | رفتن به صفحه قبلي 1, 2, 3 ... 61, 62, 63 ... 168, 169, 170 بعدي |
~ يا ~ عضويت در سايت شرایط ارسال سوالات ( در صورت عدم رعایت شرایط به سوالات شما پاسخ داده نخواهدشد )
|
| شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد . شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد . شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد . شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد . شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد |