|
|
موضوع مطلب : كاربردي ترين فيلتر تصفبه |
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » خلاقیت در طراحی سامپ و تصفیه آب | صفحه 2 از 7 | رفتن به صفحه قبلي 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 بعدي |
|
|
| نويسنده | پيغام | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| EHSAN3650
|
|
|
|||||
|
کاربر نمونه آبان ماه
![]() وضعيت:
![]() نام: EHS@N
11 مرداد ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 1790
میانگین ارسالها در روز: 0.12
امتياز: 12822
تشکر کرده: 1615
تشکر شده 2384 بار در 1278 پست
محل سكونت: تهران
|
|||||||
|
سلام من هم از اين سيستم استفاده كردم اما به يه روش ديگه .تا ادم بياد اينقدر زمان پاش بزاره و باضافه زمان ميتونه يدونه اماده اونه با مارك اتمن (فيلترزير شني اتمن 1000 25 تومان ) بخره و با تركيبي با تاپ فيلتر استفاده كنه _________________ یه دنیا آرامش |
|||||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از EHSAN3650 تشکر کرده اند aqua-quest |
|||||||
| nima21
|
|
|
|||||
|
کاربر حرفه ای
![]() وضعيت:
![]() نام: nima
18 دي ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 498
میانگین ارسالها در روز: 0.03
امتياز: 3587
تشکر کرده: 320
تشکر شده 177 بار در 124 پست
محل سكونت: رامسر(کاسپین)
حالت شخصی من:
![]() |
|||||||
سلام نحوه درست کردن اینو یاد گرفتم و متوجه شدم.ولی تا قبل رسیدن به پاور هد.بعدش چی میشه؟ میشه یه عکس از پاورهد بذارین؟اگه از سنگهای درشت استفاده کنم دیگه احتیاج به سیفون ندارم؟؟؟؟اخه همه ی جامداتو میکشه میبره زیر فیلتر کف بعد با این سیستم همرو میکشه بیرون دیگه.نه؟یعنی دیگه احتیاج به تمیز کردن ابرهای فیلتر اینترنال نیست دیگه.درسته؟ درباره اون جعبه که گفتی شبیه فیلتر اکسترناله یه توضیح بده .و اون لوله که گفتی طراحی نکردی.
با تشکر فرااااااااااااوان ![]() _________________ تو اگر در تپش باغ خدا را دیدی،همت کن و بگوماهی ها حوضشان بی آب است.(سهراب سپهری) رنگین کمان سهم کسانیست که تا اخرین لحظه زیر باران می مانند سکوتم از رضایت نیست.......!!!!!! |
|||||||
| abolfazl22
|
|
|
|||||
|
معاون انجمن
![]() وضعيت:
![]() نام: ابوالفضل عسکری
تعداد ارسالها: 5575
میانگین ارسالها در روز: 0.36
امتياز: 38625
تشکر کرده: 2907
تشکر شده 5372 بار در 3368 پست
محل سكونت: زاهدان
حالت شخصی من:
![]() |
|||||||
|
سلام بعدش میره تو سامپ من دستم شکسته نمیتونم عکس بذارم نه اینجوری راحت عمل میکنه همه میره تو سامپ _________________ ورود به آکواریومیست |
|||||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از abolfazl22 تشکر کرده اند aqua-quest, alixx |
|||||||
| abolfazl22
|
|
|
|||||
|
معاون انجمن
![]() وضعيت:
حالت شخصی من:
![]() |
|||||||
|
داداش نداری؟بساز میتونی جدا نکنی وبهش وصل کنی تا اسفنج ها تصفیه کنند _________________ ورود به آکواریومیست |
|||||||
| nima21
|
|
|
|||||
|
کاربر حرفه ای
![]() وضعيت:
18 دي ماه ، 1388
حالت شخصی من:
![]() |
|||||||
سلام
.بچه ها میشه امشب جواب این سوالمو بدین؟اخه میخوام فردا درست کنمش.اندازه تانکم90*40*50. 1.لوله اصلی چند اینچی بگیرم؟؟ 2.لوله های فرعی چی؟ * *********خه باید زیاد بزرگ نباشن که پاور هد قدرت کشیدن اشغالهارو به بالاداشته باشه.پاور هد من اتمن 800لیتردر ....******** 3.روزنه ها مایل به پایین باشه بهتر اشغالارو نمیکشه؟ 4.واسه برگردوندن اب از سامپ به تانک هم باید از پاور هد با همین قدرت استفاده کنم؟ 5.پاور هد بهتره یا واترپمپ؟ 6.واتر پمپی داریم که درجه تنظیم داشته باشه؟قیمتش چنده؟ ببخشید زیاد شد لطفا به ترتیب شماره جواب بدین.مرسی_________________ تو اگر در تپش باغ خدا را دیدی،همت کن و بگوماهی ها حوضشان بی آب است.(سهراب سپهری) رنگین کمان سهم کسانیست که تا اخرین لحظه زیر باران می مانند سکوتم از رضایت نیست.......!!!!!! |
|||||||
| abolfazl22
|
|
|
|||||
|
معاون انجمن
![]() وضعيت:
حالت شخصی من:
![]() |
|||||||
سلام نیما جان 1-لوله اصلی رو 3سانت بگیر 2- لوله فرعی 2 سانت از اینجش خبر ندارم 3-ببین 3تا سوراخ یا بیشتر با اندازهای متفاوت بزن و در 3 جهت مختلف تا ابهامی نباشه 4-قدرتش باید بیشتر باشه1000خوبه 5- فرق چندانی نداررند فقط واترپمپ سرعتش و مصرف برقش بیشتره 6- واتر پمپ نمیدونم ولی باید گرون باشه کشتی منو _________________ ورود به آکواریومیست |
|||||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از abolfazl22 تشکر کرده اند nima21 |
|||||||
| nima21
|
|
|
|||||
|
کاربر حرفه ای
![]() وضعيت:
18 دي ماه ، 1388
حالت شخصی من:
![]() |
|||||||
برگشتی اگه1000 باشه بعد اب سامپو خالی نمیکنه؟گیاهام خشک نمیشن؟ فدای جیگر.توهم گشتی توی سایت رفیق گرفتی!!!!!!!شرمنده.خیلی کنجکاوم _________________ تو اگر در تپش باغ خدا را دیدی،همت کن و بگوماهی ها حوضشان بی آب است.(سهراب سپهری) رنگین کمان سهم کسانیست که تا اخرین لحظه زیر باران می مانند سکوتم از رضایت نیست.......!!!!!! |
|||||||
| abolfazl22
|
|
|
|||||
|
معاون انجمن
![]() وضعيت:
حالت شخصی من:
![]() |
|||||||
نه خالی نمیکنه و کم میکنه اینو گفتم که سر ریز نشه و برگشت سریع باشه ولی اگر 800که باشه مشکلی نداره بی خیال شوخی میکنم شب بخیر بوس جیش لالا _________________ ورود به آکواریومیست |
|||||||
| ashkanp
|
|
|
|||||
|
در ابتدای فعالیت
![]() وضعيت:
![]() نام: ashkan
17 بهمن ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 39
میانگین ارسالها در روز: 0
امتياز: 257
تشکر کرده: 152
تشکر شده 53 بار در 25 پست
|
|||||||
|
سلام
آقا ابوالفضل نظرتون خیلی برام مهم هست من این سیستم رو میخوام راه بندازم به نظرم خیلی خوب اومد بعد اینکه لوله اصلی رو به پاورهد وصل کردم میخوام لوله خروجی پاورهد رو با یک اخل فیلتر و پشم شیشه پر کنمشیلنگ بیارم بالای تانک و وصل کنم به یک ظرف زایمان ماهی و توی ظرف رو با مواد د به نظرتون خوب نمیشه؟؟ البته تجربه استفاده از تاپ فی ل تر داشتم و میدونم که بعد چند وقت بعضی از فضولات توی شیلنگ می مونن و باید شلنگ کلی شسته بشه نظرتون چیه خوب هست یا نه؟ |
|||||||
| abolfazl22
|
|
|
|||||
|
معاون انجمن
![]() وضعيت:
حالت شخصی من:
![]() |
|||||||
سلام چرا من؟ عالیه اگر درست راش بندازی(کی میگه ماست من ترشه) نه این کارتون جواب نمیده چون محفظه کوچیک درمیاد(زایمان و فیلتر) یه سامپ براساس 1/5حجم تانکت بساز تا حالشو ببری برای تاپ فیلترم یکی از بچه ها نقشه داره و برای تمیز کردنش از سرکه استفاده کن
سلام چی رو گفتم؟ _________________ ورود به آکواریومیست |
|||||||
|
|
|||||||
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » خلاقیت در طراحی سامپ و تصفیه آب | صفحه 2 از 7 | رفتن به صفحه قبلي 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 بعدي |
~ يا ~ عضويت در سايت شرایط ارسال سوالات ( در صورت عدم رعایت شرایط به سوالات شما پاسخ داده نخواهدشد )
|
| شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد . شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد . شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد . شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد . شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد |