|
|
موضوع مطلب : سوالات بخش سازگاري ماهي ها |
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » سازگاری ماهیان آکواریومی | صفحه 86 از 188 | رفتن به صفحه قبلي 1, 2, 3 ... 85, 86, 87 ... 186, 187, 188 بعدي |
|
|
| نويسنده | پيغام | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| abolfazl22
|
|
|
|||||
|
ناظم ارشد آکواریوم
![]() وضعيت:
![]() نام: ابوالفضل عسکری
تعداد ارسالها: 5149
میانگین ارسالها در روز: 0.35
امتياز: 34714
تشکر کرده: 2562
تشکر شده 4717 بار در 3032 پست
محل سكونت: زاهدان
حالت شخصی من:
![]() |
|||||||
سلام جواب سوالاتمو در بخش سوروم بده از کجا میدونی ماده هست؟ نر و ماده سوروم تشخیصس کمی سخته اونجا بپرس تا دقیق راهنمایت کنم ازش عکس بذار و مقالات انجمن بخون موفق باشی _________________ ای بازیگر گریه نکن ما هممون بازیگریم صبح که از خواب پا میشیم نقاب به صورت میزنیم |
|||||||
| mahi_nabati
|
|
|
|||||
|
مدیر انجمن ساخت آکواریوم
![]() ![]() وضعيت:
![]() نام: داداش علي
تعداد ارسالها: 738
میانگین ارسالها در روز: 0.05
امتياز: 5492
تشکر کرده: 986
تشکر شده 534 بار در 332 پست
حالت شخصی من:
![]() |
|||||||
|
سلام
ايول ايول ايول ايول هميييينههههههههههه. ايول.
دمت گرم خوب زودتر ميگفتي بابا مردم از بس دنبال يه راهي گشتم تايگر بارب بگيرم. من؟ من؟ من آرومم؟ خدا يا توبه. منو اينجوري نبين بابا ارومم ولي وقتي از كوره در ميرم بابامم نزديكم واي نميسته آره رزي باربارم ديدم قشنگ بودن. پس تركيب اين شد::: رزي بارب--- چش چراغي--- تايگر بارب(ايول)-- مولي---گوپي---شارك دم قرمز----سيلور شارك. درست شد ديگه نه؟؟؟ ممنون _________________ دل وقتي مهربونه شادي مياد ميمونه خوشبختي از رو ديوار سر ميكشه تو خونه |
|||||||
| abolfazl22
|
|
|
|||||
|
ناظم ارشد آکواریوم
![]() وضعيت:
حالت شخصی من:
![]() |
|||||||
|
سلام مجدد فقط بگم خیلی شیطونن و از شنا کردنشون لذت زیادی خواهی برد اگر دوست داشته باشی میتونی پولی و بلک گوست هم اضافه کنی من خیلی بلک گوست دوست دارم ولی از ترس ماهیام نمیتونم بگیرم نه بابا؟حقم داره منم باشم نزدیک پیرانا نمیشم _________________ ای بازیگر گریه نکن ما هممون بازیگریم صبح که از خواب پا میشیم نقاب به صورت میزنیم |
|||||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از abolfazl22 تشکر کرده اند mahi_nabati |
|||||||
| mahi_nabati
|
|
|
|||||
|
مدیر انجمن ساخت آکواریوم
![]() ![]() وضعيت:
![]() نام: داداش علي
تعداد ارسالها: 738
امتياز: 5492
تشکر کرده: 986
تشکر شده 534 بار در 332 پست
حالت شخصی من:
![]() |
|||||||
|
سلام
پولي بگيرم؟؟؟ نه بابا دس بردار اون پولي كه اون دفعه گرفتم دم تمام بچه سيچلايدارو مه مه كرد.ولي خداييش چه رشدي داشت.كف خوشاره بريد وقتي ديدش. مرتضي چنتا مار آورده بود مرگ.خيلي ناز بودن.از 8 داشت به بالا نميشه با گياه خوارا نگهشون داشت؟؟؟ باشه ان شاا.. بلك گوستم اضافه ميكنم بهشون. دستت درد نكنه كه شادم كردي. ممنون _________________ دل وقتي مهربونه شادي مياد ميمونه خوشبختي از رو ديوار سر ميكشه تو خونه |
|||||||
| fishali
|
|
|
|||||
|
مدیر انجمن ماهیان
![]() وضعيت:
![]() نام: علی حسن زاده
تعداد ارسالها: 757
امتياز: 5852
تشکر کرده: 1119
تشکر شده 575 بار در 363 پست
محل سكونت: نصف جهان
حالت شخصی من:
![]() |
|||||||
سلام دوستان جوابتونو دادند پست شما به دلیل نامربوط بودن به تایپیک حذف شد لطفا قوانین سایتو حتما بخونید(رو امضام که قرمز رنگه کلیک کن) _________________ مکن خیره بر زیردستان ستم که دستی است بالای دست تو هم *سعدی* |
|||||||
| fishali
|
|
|
|||||
|
مدیر انجمن ماهیان
![]() وضعيت:
![]() نام: علی حسن زاده
تعداد ارسالها: 757
امتياز: 5852
تشکر کرده: 1119
تشکر شده 575 بار در 363 پست
محل سكونت: نصف جهان
حالت شخصی من:
![]() |
|||||||
|
سلام از یه ماهی فروش باتجربه(از اونا که دروغگو نیست) پرسیدم عکس اینو میگفت. یعنی میگفت تایگر آرومتر از باله زرده و برای همین باید بزرگتر باشه تا بشه با هم نگهشون داشت. من خودمم که هم اندازه داشتم(تایگر یه ذره بزرگتر بود) باله زرده مدام دنبال تایگره میذاشت و میزدش _________________ مکن خیره بر زیردستان ستم که دستی است بالای دست تو هم *سعدی* |
|||||||
| mammadgh69
|
|
|
|||||
|
کاربر جدید
![]() وضعيت:
![]() نام: mohammad
19 بهمن ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 1
میانگین ارسالها در روز: 0
امتياز: 6
تشکر کرده: 0
تشکر شده 0 بار در 0 پست
|
|||||||
| تو رو خدا یکی بگه چیکار کنم ردکپ و گورامی دم کوی و پنگوسی رو نخورن؟ | |||||||
| abolfazl22
|
|
|
|||||
|
ناظم ارشد آکواریوم
![]() وضعيت:
حالت شخصی من:
![]() |
|||||||
سلام کیا نخورند؟ _________________ ای بازیگر گریه نکن ما هممون بازیگریم صبح که از خواب پا میشیم نقاب به صورت میزنیم |
|||||||
| edoniss
|
|
|
|||||
|
کاربر فعال
![]() وضعيت:
![]() نام: امیرحسین
3 دي ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 228
میانگین ارسالها در روز: 0.02
امتياز: 1506
تشکر کرده: 241
تشکر شده 175 بار در 87 پست
محل سكونت: زنجان
|
|||||||
|
سلام
لطفا در مورد تناسب و سازگاری ماهی های تانک من نظر بدید. با توجه به خشونتی که گاها میبینم بینشون احتمالا بعضی هاشون ناسازگارند با جمع : رد تگزاس (دوبندی) ، گرین تگزاس (7 سانتی)، گریت ترور (2 تا متوسط) ، ماکرو (یکی 9 سانتی یکی 5 سانت) ، دبوسی (یکی 6 سانت یکی یه بندی)، تروفئوس موری (2 عدد یک بندی) ، کت فیش (3 عدد کوچک) ، دلفینی نر (8 سانتی) ، زندانی متوسط، سیچلاید آفریقایی (که نژادشو نمیدونم ، 8 سانت) ، جول فیش آبی (2تا متوسط) آشپزی سامان گلریز شد |
|||||||
| aqua-quest
|
|
|
|||||
|
مدیر کل آکواریوم
![]() وضعيت:
![]() نام: رسول گل محمّدی
تعداد ارسالها: 2467
میانگین ارسالها در روز: 0.17
امتياز: 9355
تشکر کرده: 4673
تشکر شده 2739 بار در 1418 پست
محل سكونت: یه آکواریوم دریایی
حالت شخصی من:
![]() |
|||||||
سلام بهتره جداشون کنی ، کوی را معمولاً تو حوضچه نگه می دارند ، پنکوسی را هم چون خیلی بزرگ میشه همینطور .
سلام خوب شما یه تانک پر از سیچلایدهای سراسر جهان جمع کردید ، معلومه بعضی مواقع باید شاهد خشونت باشید . ماهی های شما همه خوی تهاجمی دارند و وقتی بزرگ هم می شوند قلمرو انتخابمی کنند پس یا باید تانک شما برای آن ها خیلی بزرگ باشه و مکان های مخفیشدن زیادی داشته باشه و یا تناسب را بینشون برقرار کنید . مثلاً فقطسیچلایدها مالاوی نگهدارید . ( البته باز هم بین اونا شاهد خشونت خواهیدبود و این ذات سیکلیده هاست ولی کمتر میشه ) _________________ |
|||||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از aqua-quest تشکر کرده اند abolfazl22 |
|||||||
|
|
|||||||
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » سازگاری ماهیان آکواریومی | صفحه 86 از 188 | رفتن به صفحه قبلي 1, 2, 3 ... 85, 86, 87 ... 186, 187, 188 بعدي |
~ يا ~ عضويت در سايت شرایط ارسال سوالات ( در صورت عدم رعایت شرایط به سوالات شما پاسخ داده نخواهدشد )
|
| شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد . شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد . شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد . شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد . شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد |