|
|
موضوع مطلب : سوالات بخش سازگاري ماهي ها |
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » سازگاری ماهیان آکواریومی | صفحه 86 از 322 | رفتن به صفحه قبلي 1, 2, 3 ... 85, 86, 87 ... 320, 321, 322 بعدي |
|
|
| نويسنده | پيغام | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| abolfazl22
|
|
|
|||||
|
معاون انجمن
![]() وضعيت:
![]() نام: ابوالفضل عسکری
تعداد ارسالها: 5575
میانگین ارسالها در روز: 0.36
امتياز: 38625
تشکر کرده: 2907
تشکر شده 5372 بار در 3368 پست
محل سكونت: زاهدان
حالت شخصی من:
![]() |
|||||||
سلام جواب سوالاتمو در بخش سوروم بده از کجا میدونی ماده هست؟ نر و ماده سوروم تشخیصس کمی سخته اونجا بپرس تا دقیق راهنمایت کنم ازش عکس بذار و مقالات انجمن بخون موفق باشی _________________ ورود به آکواریومیست |
|||||||
| mahi_nabati
|
|
|
|||||
|
مدیر انجمن ساخت آکواریوم
![]() ![]() وضعيت:
![]() نام: داداش علي
تعداد ارسالها: 1594
میانگین ارسالها در روز: 0.1
امتياز: 12281
تشکر کرده: 2222
تشکر شده 1178 بار در 721 پست
حالت شخصی من:
![]() |
|||||||
|
سلام
ايول ايول ايول ايول هميييينههههههههههه. ايول.
دمت گرم خوب زودتر ميگفتي بابا مردم از بس دنبال يه راهي گشتم تايگر بارب بگيرم. من؟ من؟ من آرومم؟ خدا يا توبه. منو اينجوري نبين بابا ارومم ولي وقتي از كوره در ميرم بابامم نزديكم واي نميسته آره رزي باربارم ديدم قشنگ بودن. پس تركيب اين شد::: رزي بارب--- چش چراغي--- تايگر بارب(ايول)-- مولي---گوپي---شارك دم قرمز----سيلور شارك. درست شد ديگه نه؟؟؟ ممنون _________________ تازه كار ها حتما بخونن :::: سيكل ازت |
|||||||
| abolfazl22
|
|
|
|||||
|
معاون انجمن
![]() وضعيت:
حالت شخصی من:
![]() |
|||||||
|
سلام مجدد فقط بگم خیلی شیطونن و از شنا کردنشون لذت زیادی خواهی برد اگر دوست داشته باشی میتونی پولی و بلک گوست هم اضافه کنی من خیلی بلک گوست دوست دارم ولی از ترس ماهیام نمیتونم بگیرم نه بابا؟حقم داره منم باشم نزدیک پیرانا نمیشم _________________ ورود به آکواریومیست |
|||||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از abolfazl22 تشکر کرده اند mahi_nabati |
|||||||
| mahi_nabati
|
|
|
|||||
|
مدیر انجمن ساخت آکواریوم
![]() ![]() وضعيت:
![]() نام: داداش علي
تعداد ارسالها: 1594
میانگین ارسالها در روز: 0.1
امتياز: 12281
تشکر کرده: 2222
تشکر شده 1178 بار در 721 پست
حالت شخصی من:
![]() |
|||||||
|
سلام
پولي بگيرم؟؟؟ نه بابا دس بردار اون پولي كه اون دفعه گرفتم دم تمام بچه سيچلايدارو مه مه كرد.ولي خداييش چه رشدي داشت.كف خوشاره بريد وقتي ديدش. مرتضي چنتا مار آورده بود مرگ.خيلي ناز بودن.از 8 داشت به بالا نميشه با گياه خوارا نگهشون داشت؟؟؟ باشه ان شاا.. بلك گوستم اضافه ميكنم بهشون. دستت درد نكنه كه شادم كردي. ممنون _________________ تازه كار ها حتما بخونن :::: سيكل ازت |
|||||||
| fishali
|
|
|
|||||
|
مدير انجمن ماهيان
![]() وضعيت:
![]() نام: علی حسن زاده
6 بهمن ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 1092
میانگین ارسالها در روز: 0.07
امتياز: 10689
تشکر کرده: 2143
تشکر شده 1024 بار در 626 پست
محل سكونت: نصف جهان
حالت شخصی من:
![]() |
|||||||
سلام دوستان جوابتونو دادند پست شما به دلیل نامربوط بودن به تایپیک حذف شد لطفا قوانین سایتو حتما بخونید(رو امضام که قرمز رنگه کلیک کن) _________________ مكن خيره بر زيردستان ستم كه دستيست بالاي دست تو هم *سعدي* |
|||||||
| fishali
|
|
|
|||||
|
مدير انجمن ماهيان
![]() وضعيت:
![]() نام: علی حسن زاده
6 بهمن ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 1092
میانگین ارسالها در روز: 0.07
امتياز: 10689
تشکر کرده: 2143
تشکر شده 1024 بار در 626 پست
محل سكونت: نصف جهان
حالت شخصی من:
![]() |
|||||||
|
سلام از یه ماهی فروش باتجربه(از اونا که دروغگو نیست) پرسیدم عکس اینو میگفت. یعنی میگفت تایگر آرومتر از باله زرده و برای همین باید بزرگتر باشه تا بشه با هم نگهشون داشت. من خودمم که هم اندازه داشتم(تایگر یه ذره بزرگتر بود) باله زرده مدام دنبال تایگره میذاشت و میزدش _________________ مكن خيره بر زيردستان ستم كه دستيست بالاي دست تو هم *سعدي* |
|||||||
| mammadgh69
|
|
|
|||||
|
کاربر جدید
![]() وضعيت:
![]() نام: mohammad
19 بهمن ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 1
میانگین ارسالها در روز: 0
امتياز: 6
تشکر کرده: 0
تشکر شده 0 بار در 0 پست
|
|||||||
| تو رو خدا یکی بگه چیکار کنم ردکپ و گورامی دم کوی و پنگوسی رو نخورن؟ | |||||||
| abolfazl22
|
|
|
|||||
|
معاون انجمن
![]() وضعيت:
حالت شخصی من:
![]() |
|||||||
سلام کیا نخورند؟ _________________ ورود به آکواریومیست |
|||||||
| edoniss
|
|
|
|||||
|
کاربر فعال
![]() وضعيت:
![]() نام: امیرحسین
3 دي ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 227
میانگین ارسالها در روز: 0.01
امتياز: 1506
تشکر کرده: 241
تشکر شده 178 بار در 86 پست
محل سكونت: زنجان
|
|||||||
|
سلام
لطفا در مورد تناسب و سازگاری ماهی های تانک من نظر بدید. با توجه به خشونتی که گاها میبینم بینشون احتمالا بعضی هاشون ناسازگارند با جمع : رد تگزاس (دوبندی) ، گرین تگزاس (7 سانتی)، گریت ترور (2 تا متوسط) ، ماکرو (یکی 9 سانتی یکی 5 سانت) ، دبوسی (یکی 6 سانت یکی یه بندی)، تروفئوس موری (2 عدد یک بندی) ، کت فیش (3 عدد کوچک) ، دلفینی نر (8 سانتی) ، زندانی متوسط، سیچلاید آفریقایی (که نژادشو نمیدونم ، 8 سانت) ، جول فیش آبی (2تا متوسط) آشپزی سامان گلریز شد |
|||||||
| aqua-quest
|
|
|
|||||
|
مدیر کل آکواریوم
![]() وضعيت:
![]() نام: رسول گل محمّدی
تعداد ارسالها: 2816
میانگین ارسالها در روز: 0.18
امتياز: 13137
تشکر کرده: 6451
تشکر شده 3838 بار در 1856 پست
محل سكونت: یه آکواریوم دریایی
حالت شخصی من:
![]() |
|||||||
سلام بهتره جداشون کنی ، کوی را معمولاً تو حوضچه نگه می دارند ، پنکوسی را هم چون خیلی بزرگ میشه همینطور .
سلام خوب شما یه تانک پر از سیچلایدهای سراسر جهان جمع کردید ، معلومه بعضی مواقع باید شاهد خشونت باشید . ماهی های شما همه خوی تهاجمی دارند و وقتی بزرگ هم می شوند قلمرو انتخابمی کنند پس یا باید تانک شما برای آن ها خیلی بزرگ باشه و مکان های مخفیشدن زیادی داشته باشه و یا تناسب را بینشون برقرار کنید . مثلاً فقطسیچلایدها مالاوی نگهدارید . ( البته باز هم بین اونا شاهد خشونت خواهیدبود و این ذات سیکلیده هاست ولی کمتر میشه ) _________________ زندگی تفسیر سه کلمه است خندیدن بخشیدن و فراموش کردن پس بخند ببخش و فراموش کن |
|||||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از aqua-quest تشکر کرده اند abolfazl22 |
|||||||
|
|
|||||||
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » سازگاری ماهیان آکواریومی | صفحه 86 از 322 | رفتن به صفحه قبلي 1, 2, 3 ... 85, 86, 87 ... 320, 321, 322 بعدي |
~ يا ~ عضويت در سايت شرایط ارسال سوالات ( در صورت عدم رعایت شرایط به سوالات شما پاسخ داده نخواهدشد )
|
| شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد . شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد . شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد . شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد . شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد |