|
|
موضوع مطلب : سوالات بخش سازگاري ماهي ها |
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » سازگاری ماهیان آکواریومی | صفحه 86 از 97 | رفتن به صفحه قبلي 1, 2, 3 ... 85, 86, 87 ... 95, 96, 97 بعدي |
|
|
| نويسنده | پيغام | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| abolfazl22
|
|
|
|||||
|
ناظم ارشد آکواریوم ![]() وضعيت: آفلاين 15 خرداد ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 3190 امتياز: 20079 تشکر کرده: 1224 تشکر شده 2540 بار در 1734 پست محل سكونت: زاهدان |
|||||||
سلام جواب سوالاتمو در بخش سوروم بده از کجا میدونی ماده هست؟ نر و ماده سوروم تشخیصس کمی سخته اونجا بپرس تا دقیق راهنمایت کنم ازش عکس بذار و مقالات انجمن بخون موفق باشی _________________ اي رهگذر، من كوروش هستم كه پادشاهي جهان را به پارسيان دادم ، به مشتي خاك كه پيكرم را دربرگرفته رشك مبر . ( كوروش كبــيــر) |
|||||||
| mahi_nabati
|
|
|
|||||
|
مدیر انجمن ساخت آکواریوم ![]() وضعيت: آفلاين 27 مرداد ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 350 امتياز: 2322 تشکر کرده: 431 تشکر شده 225 بار در 149 پست محل سكونت: زاهدان |
|||||||
|
سلام
ايول ايول ايول ايول هميييينههههههههههه. ايول.
دمت گرم خوب زودتر ميگفتي بابا مردم از بس دنبال يه راهي گشتم تايگر بارب بگيرم. من؟ من؟ من آرومم؟ خدا يا توبه. منو اينجوري نبين بابا ارومم ولي وقتي از كوره در ميرم بابامم نزديكم واي نميسته آره رزي باربارم ديدم قشنگ بودن. پس تركيب اين شد::: رزي بارب--- چش چراغي--- تايگر بارب(ايول)-- مولي---گوپي---شارك دم قرمز----سيلور شارك. درست شد ديگه نه؟؟؟ ممنون _________________ بچه ها اگه كسي در مورد پرورش قارچ اطلاعاتي داره بهم پيام خصوصي بده |
|||||||
| abolfazl22
|
|
|
|||||
|
ناظم ارشد آکواریوم ![]() وضعيت: آفلاين 15 خرداد ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 3190 امتياز: 20079 تشکر کرده: 1224 تشکر شده 2540 بار در 1734 پست محل سكونت: زاهدان |
|||||||
|
سلام مجدد فقط بگم خیلی شیطونن و از شنا کردنشون لذت زیادی خواهی برد اگر دوست داشته باشی میتونی پولی و بلک گوست هم اضافه کنی من خیلی بلک گوست دوست دارم ولی از ترس ماهیام نمیتونم بگیرم نه بابا؟حقم داره منم باشم نزدیک پیرانا نمیشم _________________ اي رهگذر، من كوروش هستم كه پادشاهي جهان را به پارسيان دادم ، به مشتي خاك كه پيكرم را دربرگرفته رشك مبر . ( كوروش كبــيــر) |
|||||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از abolfazl22 تشکر کرده اند mahi_nabati |
|||||||
| mahi_nabati
|
|
|
|||||
|
مدیر انجمن ساخت آکواریوم ![]() وضعيت: آفلاين 27 مرداد ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 350 امتياز: 2322 تشکر کرده: 431 تشکر شده 225 بار در 149 پست محل سكونت: زاهدان |
|||||||
|
سلام
پولي بگيرم؟؟؟ نه بابا دس بردار اون پولي كه اون دفعه گرفتم دم تمام بچه سيچلايدارو مه مه كرد.ولي خداييش چه رشدي داشت.كف خوشاره بريد وقتي ديدش. مرتضي چنتا مار آورده بود مرگ.خيلي ناز بودن.از 8 داشت به بالا نميشه با گياه خوارا نگهشون داشت؟؟؟ باشه ان شاا.. بلك گوستم اضافه ميكنم بهشون. دستت درد نكنه كه شادم كردي. ممنون _________________ بچه ها اگه كسي در مورد پرورش قارچ اطلاعاتي داره بهم پيام خصوصي بده |
|||||||
| fishali
|
|
|
|||||
|
مدیر نمونه بهمن ![]() وضعيت: آفلاين 6 بهمن ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 591 امتياز: 4130 تشکر کرده: 760 تشکر شده 381 بار در 246 پست محل سكونت: نصف جهان |
|||||||
سلام دوستان جوابتونو دادند پست شما به دلیل نامربوط بودن به تایپیک حذف شد لطفا قوانین سایتو حتما بخونید(رو امضام که قرمز رنگه کلیک کن) _________________ هركس با زندگي بسازد زندگي را ميبازد با زندگي نساز. زندگي را بساز |
|||||||
| fishali
|
|
|
|||||
|
مدیر نمونه بهمن ![]() وضعيت: آفلاين 6 بهمن ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 591 امتياز: 4130 تشکر کرده: 760 تشکر شده 381 بار در 246 پست محل سكونت: نصف جهان |
|||||||
|
سلام از یه ماهی فروش باتجربه(از اونا که دروغگو نیست) پرسیدم عکس اینو میگفت. یعنی میگفت تایگر آرومتر از باله زرده و برای همین باید بزرگتر باشه تا بشه با هم نگهشون داشت. من خودمم که هم اندازه داشتم(تایگر یه ذره بزرگتر بود) باله زرده مدام دنبال تایگره میذاشت و میزدش _________________ هركس با زندگي بسازد زندگي را ميبازد با زندگي نساز. زندگي را بساز |
|||||||
| mammadgh69
|
|
|
|||||
|
تازه اومده تو آکواريوم ![]() وضعيت: آفلاين 19 بهمن ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 1 امتياز: 6 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست |
|||||||
| تو رو خدا یکی بگه چیکار کنم ردکپ و گورامی دم کوی و پنگوسی رو نخورن؟ | |||||||
| abolfazl22
|
|
|
|||||
|
|||||||
سلام کیا نخورند؟ _________________ اي رهگذر، من كوروش هستم كه پادشاهي جهان را به پارسيان دادم ، به مشتي خاك كه پيكرم را دربرگرفته رشك مبر . ( كوروش كبــيــر) |
|||||||
| edoniss
|
|
|
|||||
|
کاربر نمونه بهمن ![]() وضعيت: آفلاين 3 دي ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 162 امتياز: 1062 تشکر کرده: 120 تشکر شده 121 بار در 56 پست محل سكونت: زنجان |
|||||||
|
سلام
لطفا در مورد تناسب و سازگاری ماهی های تانک من نظر بدید. با توجه به خشونتی که گاها میبینم بینشون احتمالا بعضی هاشون ناسازگارند با جمع : رد تگزاس (دوبندی) ، گرین تگزاس (7 سانتی)، گریت ترور (2 تا متوسط) ، ماکرو (یکی 9 سانتی یکی 5 سانت) ، دبوسی (یکی 6 سانت یکی یه بندی)، تروفئوس موری (2 عدد یک بندی) ، کت فیش (3 عدد کوچک) ، دلفینی نر (8 سانتی) ، زندانی متوسط، سیچلاید آفریقایی (که نژادشو نمیدونم ، 8 سانت) ، جول فیش آبی (2تا متوسط) آشپزی سامان گلریز شد |
|||||||
| aqua-quest
|
|
|
|||||
|
مدیر کل آکواریوم ![]() وضعيت: آفلاين 4 بهمن ماه ، 1386 تعداد ارسالها: 1959 امتياز: 4172 تشکر کرده: 2948 تشکر شده 1421 بار در 839 پست محل سكونت: یه آکواریوم دریایی |
|||||||
سلام بهتره جداشون کنی ، کوی را معمولاً تو حوضچه نگه می دارند ، پنکوسی را هم چون خیلی بزرگ میشه همینطور .
سلام خوب شما یه تانک پر از سیچلایدهای سراسر جهان جمع کردید ، معلومه بعضی مواقع باید شاهد خشونت باشید . ماهی های شما همه خوی تهاجمی دارند و وقتی بزرگ هم می شوند قلمرو انتخابمی کنند پس یا باید تانک شما برای آن ها خیلی بزرگ باشه و مکان های مخفیشدن زیادی داشته باشه و یا تناسب را بینشون برقرار کنید . مثلاً فقطسیچلایدها مالاوی نگهدارید . ( البته باز هم بین اونا شاهد خشونت خواهیدبود و این ذات سیکلیده هاست ولی کمتر میشه ) _________________ |
|||||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از aqua-quest تشکر کرده اند abolfazl22 |
|||||||
|
|
|||||||
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » سازگاری ماهیان آکواریومی | صفحه 86 از 97 | رفتن به صفحه قبلي 1, 2, 3 ... 85, 86, 87 ... 95, 96, 97 بعدي |
~ يا ~ عضويت در سايت شرایط ارسال سوالات ( در صورت عدم رعایت شرایط به سوالات شما پاسخ داده نخواهدشد )
|
| شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد . شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد . شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد . شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد . شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد |