|
|
موضوع مطلب : فروش ماهي |
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » محصولات اعضا | صفحه 5 از 5 | رفتن به صفحه قبلي 1, 2, 3, 4, 5 |
|
|
| نويسنده | پيغام | |||
|---|---|---|---|---|
| meysam3000
|
|
|
||
|
تازه اومده تو آکواريوم ![]() وضعيت: آفلاين 24 دي ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 7 امتياز: 60 تشکر کرده: 9 تشکر شده 2 بار در 2 پست |
||||
سلام دوست اگه میشه یه جوانمرد اطلاع بده تا بگیرم ازش . قرار بود در گوشم بگی ؟ چرا داد میزنی {×_×} ؟؟ عنوان منو نگاه کن "" تازه اومده تو آکواريوم"" ... ارسال انتقال یافت به بخش درخواستها . چرا نمیشه ارسال خودم رو بعد یک مدتی حذف کنم ؟؟؟؟ فقط ویرایش میشه ؟؟؟ ممنون از همه |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از meysam3000 تشکر کرده اند shab_tab2001 |
||||
| shapoor
|
|
|
||
|
وضعيت: آفلاين 12 تير ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 0 امتياز: 6 تشکر کرده: 0 تشکر شده 1 بار در 1 پست |
||||
سلام تصمیم دارم دل و به دریا بزنم و کل دیسکوس هام رو بفروشم . 17 تا هستن همه سر حال .از 2 اینچ تا 4.5 اینچ .نژادهای :بلو دایموند - پیژن -وایت فیس - لئوپارد اسنک اسکین -وایت - یللو -وغیره.در ضمن 2تای انها جفت خوردند. عکساشون رو فردا میزارم![]() _________________ 77128724 |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از shapoor تشکر کرده اند aqua-quest |
||||
| zvm
|
|
|
||
|
تازه اومده تو آکواريوم ![]() وضعيت: آفلاين 14 مهر ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 1 امتياز: 48 تشکر کرده: 2 تشکر شده 0 بار در 0 پست |
||||
|
به نام خدا
با سلام ساکن مشهد هستم اگه یه کسی لطف کنه برام چند تا فایتر نر و ماده غیر عقیم پیدا کنه به هر قیمتی که پیشنهاد کنین حاضرم بخرم جون مادرتون یه کمکی به ما بکنین سه چهار ساله میگردم پیدا نمیکنم البته پیدا میشه ولی یا عقیم شده اند یا دارو مارو یا لیزر میزری بهشون دادن که بعد دو سه روز میمیرند شمارمو مینویسم هر وقت خواستین زنگ بزنین 09375302581 جون مادرتون واسه شماره دادنم گیر ندین مخالف قوانین پست دادی یا حق |
||||
| MONARO
|
|
|
||
|
چند وقتيه تو آکواريومه ![]() وضعيت: آفلاين 16 بهمن ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 34 امتياز: 216 تشکر کرده: 8 تشکر شده 1 بار در 1 پست |
||||
|
داداشا عزیز سلام
میشه بگین مرکز فروش ماهی تهران کجاست ؟ (کجا ارزونتره ) ولی خواهشاً نگید ساختمون پلاسکو که محل خودمون ارزونتره . _________________ مولی همتون هستم |
||||
| reptal
|
|
|
||
|
ناظم آکواریوم ![]() وضعيت: آفلاين 24 فروردين ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 1111 امتياز: 7717 تشکر کرده: 366 تشکر شده 678 بار در 486 پست محل سكونت: 1 گوشه ای از ایران زمین |
||||
سلام. در لیست فروشگاه های کشور ادرس ماهی فروشی هایی که اعضا می رن ماهی ها رو تهیه می کنند هست. می تونی 1 نگاه به لیست بندازی و این تایپیک جهت فروش ماهی اعضا هست موفق باشی _________________ روشن تر از خاموشی ندیدم چراغی |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از reptal تشکر کرده اند abolfazl22, fishali |
||||
| fishali
|
|
|
||
|
مدیر نمونه بهمن ![]() وضعيت: آفلاين 6 بهمن ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 606 امتياز: 4226 تشکر کرده: 777 تشکر شده 384 بار در 248 پست محل سكونت: نصف جهان |
||||
سلام شما باید این بستتون رو تو تایبیک درخواست ماهی مطرح میکردید نه اینجا موفق باشی _________________ هركس با زندگي بسازد زندگي را ميبازد با زندگي نساز. زندگي را بساز |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از fishali تشکر کرده اند abolfazl22, reptal |
||||
| edoniss
|
|
|
||
|
کاربر نمونه بهمن ![]() وضعيت: آفلاين 3 دي ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 163 امتياز: 1068 تشکر کرده: 122 تشکر شده 123 بار در 58 پست محل سكونت: زنجان |
||||
رد تگزاس دوبندی - جنسیت نامشخص- فروش اقساطی ![]() _________________ یک جایی، یک چیز باور نکردنی منتظر کشف شدن است |
||||
| abolfazl22
|
|
|
||
|
ناظم ارشد آکواریوم ![]() وضعيت: آنلاين 15 خرداد ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 3255 امتياز: 20527 تشکر کرده: 1258 تشکر شده 2618 بار در 1779 پست محل سكونت: زاهدان |
||||
ازش عکس بذار تا بگم نره یا ماده(عکس واضح و از روبه رو وکنار چشما باله ها) _________________ اي رهگذر، من كوروش هستم كه پادشاهي جهان را به پارسيان دادم ، به مشتي خاك كه پيكرم را دربرگرفته رشك مبر . ( كوروش كبــيــر) |
||||
| fishali
|
|
|
||
|
مدیر نمونه بهمن ![]() وضعيت: آفلاين 6 بهمن ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 606 امتياز: 4226 تشکر کرده: 777 تشکر شده 384 بار در 248 پست محل سكونت: نصف جهان |
||||
سلام هم عکس بذار ببینیم چطوره هم قیمت موفق باشی _________________ هركس با زندگي بسازد زندگي را ميبازد با زندگي نساز. زندگي را بساز |
||||
|
|
||||
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » محصولات اعضا | صفحه 5 از 5 | رفتن به صفحه قبلي 1, 2, 3, 4, 5 |
~ يا ~ عضويت در سايت شرایط ارسال سوالات ( در صورت عدم رعایت شرایط به سوالات شما پاسخ داده نخواهدشد )
|
| شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد . شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد . شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد . شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد . شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد |