|
|
موضوع مطلب : فروش ماهي |
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » محصولات اعضا | صفحه 5 از 10 | رفتن به صفحه قبلي 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 بعدي |
|
|
| نويسنده | پيغام | |||
|---|---|---|---|---|
| meysam3000
|
|
|
||
|
کاربر جدید
![]() وضعيت:
![]() نام: meysam
24 دي ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 7
میانگین ارسالها در روز: 0
امتياز: 60
تشکر کرده: 9
تشکر شده 2 بار در 2 پست
|
||||
سلام دوست اگه میشه یه جوانمرد اطلاع بده تا بگیرم ازش . قرار بود در گوشم بگی ؟ چرا داد میزنی {×_×} ؟؟ عنوان منو نگاه کن "" تازه اومده تو آکواريوم"" ... ارسال انتقال یافت به بخش درخواستها . چرا نمیشه ارسال خودم رو بعد یک مدتی حذف کنم ؟؟؟؟ فقط ویرایش میشه ؟؟؟ ممنون از همه |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از meysam3000 تشکر کرده اند shab_tab2001 |
||||
| shapoor
|
|
|
||
|
وضعيت:
![]() نام: shapoor
12 تير ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 0
امتياز: 6
تشکر کرده: 0
تشکر شده 1 بار در 1 پست
|
||||
سلام تصمیم دارم دل و به دریا بزنم و کل دیسکوس هام رو بفروشم . 17 تا هستن همه سر حال .از 2 اینچ تا 4.5 اینچ .نژادهای :بلو دایموند - پیژن -وایت فیس - لئوپارد اسنک اسکین -وایت - یللو -وغیره.در ضمن 2تای انها جفت خوردند. عکساشون رو فردا میزارم![]() _________________ 77128724 |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از shapoor تشکر کرده اند aqua-quest |
||||
| zvm
|
|
|
||
|
کاربر جدید
![]() وضعيت:
![]() نام: vahid
14 مهر ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 1
امتياز: 48
تشکر کرده: 2
تشکر شده 0 بار در 0 پست
|
||||
|
به نام خدا
با سلام ساکن مشهد هستم اگه یه کسی لطف کنه برام چند تا فایتر نر و ماده غیر عقیم پیدا کنه به هر قیمتی که پیشنهاد کنین حاضرم بخرم جون مادرتون یه کمکی به ما بکنین سه چهار ساله میگردم پیدا نمیکنم البته پیدا میشه ولی یا عقیم شده اند یا دارو مارو یا لیزر میزری بهشون دادن که بعد دو سه روز میمیرند شمارمو مینویسم هر وقت خواستین زنگ بزنین 09375302581 جون مادرتون واسه شماره دادنم گیر ندین مخالف قوانین پست دادی یا حق |
||||
| MONARO
|
|
|
||
|
در ابتدای فعالیت
![]() وضعيت:
![]() نام: MOSTAFA KHANI
16 بهمن ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 42
امتياز: 266
تشکر کرده: 13
تشکر شده 1 بار در 1 پست
|
||||
|
داداشا عزیز سلام
میشه بگین مرکز فروش ماهی تهران کجاست ؟ (کجا ارزونتره ) ولی خواهشاً نگید ساختمون پلاسکو که محل خودمون ارزونتره . _________________ مولی همتون هستم |
||||
| reptal
|
|
|
||
|
ناظم نمونه مرداد
![]() وضعيت:
![]() نام: ايمان
تعداد ارسالها: 1682
میانگین ارسالها در روز: 0.11
امتياز: 12578
تشکر کرده: 636
تشکر شده 1214 بار در 829 پست
محل سكونت: 1 گوشه ای از ایران زمین
حالت شخصی من:
![]() |
||||
سلام. در لیست فروشگاه های کشور ادرس ماهی فروشی هایی که اعضا می رن ماهی ها رو تهیه می کنند هست. می تونی 1 نگاه به لیست بندازی و این تایپیک جهت فروش ماهی اعضا هست موفق باشی _________________ روشن تر از خاموشی ندیدم چراغی .................................................... |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از reptal تشکر کرده اند abolfazl22, fishali |
||||
| fishali
|
|
|
||
|
مدیر انجمن ماهیان
![]() وضعيت:
![]() نام: علی حسن زاده
تعداد ارسالها: 757
میانگین ارسالها در روز: 0.05
امتياز: 5852
تشکر کرده: 1119
تشکر شده 575 بار در 363 پست
محل سكونت: نصف جهان
حالت شخصی من:
![]() |
||||
سلام شما باید این بستتون رو تو تایبیک درخواست ماهی مطرح میکردید نه اینجا موفق باشی _________________ مکن خیره بر زیردستان ستم که دستی است بالای دست تو هم *سعدی* |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از fishali تشکر کرده اند abolfazl22, reptal |
||||
| edoniss
|
|
|
||
|
کاربر فعال
![]() وضعيت:
![]() نام: امیرحسین
3 دي ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 228
میانگین ارسالها در روز: 0.02
امتياز: 1506
تشکر کرده: 241
تشکر شده 175 بار در 87 پست
محل سكونت: زنجان
|
||||
رد تگزاس دوبندی - جنسیت نامشخص- فروش اقساطی |
||||
| abolfazl22
|
|
|
||
|
ناظم ارشد آکواریوم
![]() وضعيت:
![]() نام: ابوالفضل عسکری
تعداد ارسالها: 5149
میانگین ارسالها در روز: 0.35
امتياز: 34714
تشکر کرده: 2562
تشکر شده 4717 بار در 3032 پست
محل سكونت: زاهدان
حالت شخصی من:
![]() |
||||
ازش عکس بذار تا بگم نره یا ماده(عکس واضح و از روبه رو وکنار چشما باله ها) _________________ ای بازیگر گریه نکن ما هممون بازیگریم صبح که از خواب پا میشیم نقاب به صورت میزنیم |
||||
| fishali
|
|
|
||
|
مدیر انجمن ماهیان
![]() وضعيت:
![]() نام: علی حسن زاده
تعداد ارسالها: 757
میانگین ارسالها در روز: 0.05
امتياز: 5852
تشکر کرده: 1119
تشکر شده 575 بار در 363 پست
محل سكونت: نصف جهان
حالت شخصی من:
![]() |
||||
سلام هم عکس بذار ببینیم چطوره هم قیمت موفق باشی _________________ مکن خیره بر زیردستان ستم که دستی است بالای دست تو هم *سعدی* |
||||
| ashkanp
|
|
|
||
|
در ابتدای فعالیت
![]() وضعيت:
![]() نام: ashkan
17 بهمن ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 40
امتياز: 257
تشکر کرده: 152
تشکر شده 53 بار در 25 پست
|
||||
|
سلام
خسته نباشید تعدادی فایتر به قیمت توافقی برای فروش دارم دوستانی که مایلند از طریق پیغام خصوصی تماس بگیرند اینم عکس یکیشون بابت کثیف بودن شیشه معذرت میخوام موفق باشید |
||||
|
|
||||
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » محصولات اعضا | صفحه 5 از 10 | رفتن به صفحه قبلي 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 بعدي |
~ يا ~ عضويت در سايت شرایط ارسال سوالات ( در صورت عدم رعایت شرایط به سوالات شما پاسخ داده نخواهدشد )
|
| شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد . شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد . شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد . شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد . شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد |