|
|
موضوع مطلب : تعیین جنسیت ماهی دیسکس |
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » آشنایی با سیستماتیک ماهی دیسکس | صفحه 1 از 1 | |
|
|
| نويسنده | پيغام | |||
|---|---|---|---|---|
| emil
|
|
|
||
|
مدیر بازنشسته
![]() وضعيت:
![]() نام: emil
6 آذر ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 145
میانگین ارسالها در روز: 0.01
امتياز: 1034
تشکر کرده: 71
تشکر شده 272 بار در 116 پست
|
||||
| در این بخش به ترفند های شناخت نر و ماده ماهی دیسکس خواهیم پرداخت . | ||||
| teruy
|
|
|
||
|
ناظم نمونه آبان ماه
![]() وضعيت:
![]() نام: محسن بهزادي
تعداد ارسالها: 1771
میانگین ارسالها در روز: 0.12
امتياز: 18401
تشکر کرده: 538
تشکر شده 2375 بار در 1202 پست
محل سكونت: همه جای ایران سرای من است
حالت شخصی من:
![]() |
||||
|
سلام
من مدتی از دیسکس نگهداری می کردم و می خواستم ازشون بچه بگیرم ولی به دلیل مشغله کاری زیاد نتونستم بهشون خوب رسیدگی کنم و اونا رو رد کرد رفت ولی خب هیچ وقت نتونستم ماهی نر و ماده این خونواده رو از هم تشخیص بدم اگه برات امکان داره این موضوع رو با عکس ماهی بهمون نشون بده ممنون گلو. _________________ تا آسمان راهی نمانده .... انتقاد از مدیران |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از teruy تشکر کرده اند emil |
||||
| emil
|
|
|
||
|
مدیر بازنشسته
![]() وضعيت:
![]() نام: emil
6 آذر ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 145
امتياز: 1034
تشکر کرده: 71
تشکر شده 272 بار در 116 پست
|
||||
|
با سلام
برای تشخیص نر و ماده دیسکس راه های مختلفی پیشنهاد شده است ولی همیشه در همه دیسکس ها صدق نمی کنند ، ضمنا زمانی میتونید تشخیص بدید که حتما چند تا دیسکس کنار هم باشند تا با هم مقایسه کنید و فرق آنها را تشخیص دهید ، ولی روشی که میخوام براتون ارائه کنم میشه گفت 99 درصد تشخیص درست از آب در میاد و مهم نیست که ماهی در چه سنی باشد . اگر به عکس زیر توجه کنید فاصله ای حدودا یک سانتی متر بین باله های حسی و باله مخرجی دیده می شود که لوله اسپرم یا لوله تخمی و مخرج ماهی در آن قسمت قرار می گیرد ، اگر این قسمت حالت محدب داشته باشد ماهی ماده است و برعکس اگر حالت مقعر داشته باشد نشانه این است که ماهی شما نر است . عکس بالا یک دیسکس نر بوده و عکس زیر یک دیسکس ماده می باشد . موفق و سربلند باشید . |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از emil تشکر کرده اند teruy, rodrigo, j0ker, mahi_nabati, rozbe, web1362 |
||||
| mohamadrad
|
|
|
||
|
کاربر نیمه فعال
![]() وضعيت:
![]() نام: mohamadrad
تعداد ارسالها: 141
امتياز: 988
تشکر کرده: 6
تشکر شده 57 بار در 34 پست
محل سكونت: aqua-quest
|
||||
|
از کی میشه فهمید نرن یا ماده؟
یعنی سایزشون چقدر باید بشه؟ _________________ زیباترین ماهی روی زمین دیسکس برای دانلود مستقیم جدیدترین بازیهای روز دنیا اینجا کلیک کنید. |
||||
| jokerman
|
|
|
||
|
کاربر نیمه فعال
![]() وضعيت:
![]() نام: محمد رضا
تعداد ارسالها: 125
امتياز: 557
تشکر کرده: 184
تشکر شده 183 بار در 92 پست
محل سكونت: كرج
|
||||
سلام سايز به نر يا ماده بودن ربطي نداره اين سنه كه ربط داره و بسته به بنيه ماهي از 7يا8 ماهگي به بعد فيگورهاي جفت گيري رو ميگيرند كه ميشه از اين سن جنسيتشونو تعيين كرد موفق باشي |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از jokerman تشکر کرده اند Heavenly |
||||
| abasnejad
|
|
|
||
|
کاربر جدید
![]() وضعيت:
![]() نام: mazyar
29 آبان ماه ، 1390
تعداد ارسالها: 18
میانگین ارسالها در روز: 0
امتياز: 124
تشکر کرده: 11
تشکر شده 6 بار در 6 پست
|
||||
سلام. آیا میشه دو دیسکس رو که یکیشون سیاهه و دیگری قرمزه جفت انداخت؟
![]() _________________ هیچ وقت برای شروعیدوباره دیر نیست. |
||||
| mahi_nabati
|
|
|
||
|
مدیر انجمن ساخت آکواریوم
![]() ![]() وضعيت:
![]() نام: داداش علي
تعداد ارسالها: 1596
میانگین ارسالها در روز: 0.1
امتياز: 12293
تشکر کرده: 2228
تشکر شده 1180 بار در 722 پست
محل سكونت: زاهدان
حالت شخصی من:
![]() |
||||
سلام یله میشه ولی من تاحالا دیسکس سیاه ندیدم شاید مریضه!!!!! موفق باشی _________________ تازه كار ها حتما بخونن :::: سيكل ازت |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از mahi_nabati تشکر کرده اند EHSAN3650, boozzai, Heavenly |
||||
| jokerman
|
|
|
||
|
کاربر نیمه فعال
![]() وضعيت:
![]() نام: محمد رضا
تعداد ارسالها: 125
امتياز: 557
تشکر کرده: 184
تشکر شده 183 بار در 92 پست
محل سكونت: كرج
|
||||
سلام اول اينكه ديسكس سياه جه ديسكسيه دوستمونم هم گفت نداريم همچين رنگي فقط يك نزاد هست كه خيلي تيرست اونم سبز لجنيه نه سياه و در ضمن خيلي كميابه كه به دست من و تو نميرسه ولي در كل 2 تا ديسكس با رنگهاي مختلف با هم جفت ميخورند و فكر مي كني بچهاشون چي ميشن ؟ تا حالا بحث غالب و مغلوب رو شنيدي يعني اگر نر قويتر باشه و به ماده غالب بشه تعداد بيشتري از بچهاشون هم رنگ نر ميشن و تعداد كمتري هم رنگ مغلوب يا همون ماده ميشن و برعكس موفق باشي |
||||
|
کاربرانی که برای این ارسال از jokerman تشکر کرده اند boozzai, mahi_nabati, Heavenly |
||||
|
|
||||
|
|
انجمن های تخصصی ماهی و آکواریوم صفحه اول انجمن » آشنایی با سیستماتیک ماهی دیسکس | صفحه 1 از 1 | |
~ يا ~ عضويت در سايت شرایط ارسال سوالات ( در صورت عدم رعایت شرایط به سوالات شما پاسخ داده نخواهدشد )
|
| شما نمي توانيد براي اين انجمن مطلب ارسال كنيد . شما نمي توانيد براي مطالب اين انجمن جوابيه بفرستيد شما نمي توانيد مطالب ارسالي خود به اين انجمن را ويرايش كنيد . شما نمي توانيد مطلب ارسالي خود به اين انجمن را حذف نمائيد . شما نمي توانيد به نظرسنجي هاي اين انجمن راي دهيد . شما نيمتوانيد فايل هاي خود را به تالار اضافه نمائيد شما نيمتوانيد فايل هاي موجود در تالارها را دريافت نمائيد |