شما طبق معمول از جواب دادن به سوال طفره رفتی و در عوض جواب به سوالهای من ادعا هایی کردی که منبع اعتبار اون خودتون هستین .خوب کاملآ مسلم هست که بهترین گزینه استفاده از کود های شرکتی هست و هیچ شکی در این نیست اما این کود کریستالون رو خیلی از دوستان توی همین سایت و بقیه ی سایت ها استفاده کرده بودن. درسته یه تعداد هم ناراضی بودن اما خیلی ها هم مشکلی باهاش نداشتن
در حالی که باید دلایلی را مطرح کنید که درستی آنها بر اهل فن واضح باشد و نظر یک فرد یا شخص نبوده و متکی بر تحقیق باشد .
کجا من نوشتم جلبک تنها دلیلش کوده ؟؟جلبک زدن هم مگر فقط دلیلش کود هست؟ اکثر جلبک ها بحاطر کمبود یا نوسان co2 به وجود میاد یا بخاطر کم یا زیاد بودن نور.
جالبه که از نوشته های من که در جای جای این فروم هست و در آنها اشاره به عوامل متعدد جلبک کرده ام برای جواب دهی به خود من استفاده میکنید !!!
جلبک در آکواریوم گیاهی - 1
جدول نمایش علل جلبک به همراه روش EI در کود دهی
جدول مقدار شدت نور لامپ های T8-T5-PC درآکواریوم گیاهی
مقدار مناسب نیترات و فسفات در تانک ( آکواریوم )گیاهی
من میدونستم کسایی که این کود رو پیشنهاد دادن مدرک درست و حسابی برای این کار ندارن .
تنها دلیلی که من رو واداشت که مطالب و سوالهای بالا رو مطرح کنم کثرت راهنماییهای اشتباهی است که این روزها فروم رو پر کرده
و گویی هر چقدر افرادی که دنباله رو مطالب بی پایه باشند , بیشتر باشه سندی بر درستی اون خواهد بود !!
اگه تجربیات شما میگه این کود و کودهای مشابه خوبه بسیار خوب , در این فروم قسمتی هم هست که افراد تجربیات خود را در دید قرار میدهند .
میتونید هر چقدر که خواستین اینطور مسایل رو که طبق تجربیات شخصی شما درست است در آنجا مطرح کنید .
تجربیات نگهداری گیاهان
من وظیفه خودم دونستم تا دوستان را از ادامه این راه منصرف کنم و الا صلاح خویشتن را خسروان دانند .
موفق باشید ./
لینک های مفید
درباره AquaQuest
سایت AquaQuest با عنوان نخستین مرجع تخصصی ماهی و آکواریوم با زبان پارسی فعالیت خود را در سال 1386 آغاز کرد . تاکنون AquaQuest همواره سعی در پیشرفت علوم مربوط به ماهی و آکواریوم داشته است . AquaQuest مفتخر است که تاکنون همراه بیش از 10 هزار کاربر بوده است.
ارتباط با مدیریت